Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu išmokti megzti virbalais!

radau pas rusaites tokią kaip programėlę, apskaičiuot kiek eilių ir akių reikia megzt - ten tik pavyzdėlį reikia nusimegzt, o paskuis į tą lentelę surašyt tik akių skaičių ir centimetrus ir viską apskaičiuoja. Įkėliau ją į sendspace, gal kuri pasinaudosit programėlė smile.gif . Pradedančiosioms tikrai pravers thumbup.gif
Atsakyti
Man tai tik kažkokių keistų ženklų pilną puslapį atidaro
tu gal visą nuorodą rusaičių įdėk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 14, 12:20)
Man tai tik kažkokių keistų ženklų pilną puslapį atidaro
tu gal visą nuorodą rusaičių įdėk blush2.gif

tie ženklai ir turi būti, o kai surašysi savo skaičiukus, tada vietoj tų ženklų atsiras skaičiai - pamėgink mirksiukas.gif

ČIA dar galima rasti tą programėlę mirksiukas.gif

Atsakyti
Šiandien galima išmokti megsti ,gal ir naudojantis kompiuteriu,bet geriausia tai mezgimo knygos g.gif .Jū ankščiau buvo leidziama pakankamai.Šiuo metu leidziami zurnalai rusū kalba ,kuriuose labai išsamus modeiū aprašymas.Lietuviū kalba išleistuose zurnaluose modelai ne itin estetiški.Nėra išsamiū aprašymu.ne meniški.Niekam neprilyksta prancūzū dizaineriū modeliai.

Atsakyti
user posted image

Labai būčiau dėkinga,jeigu smulkiai ir paprastai aprašytumėt,kaip tokį grožį nusimegsti.Jūsų manymu ar čia sudėtinga,o gal tokiam šaliui galit pasiūlyti ,kokį paprastesnį raštelį,kad taip gražiai atrodytų.Šį,kažkur šiame forume radau.Tikiuosi nesupyks,kad panaudojau.Sužavėta esu šiuo darbu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai prašau padėkite,mezgėjėlės,nes vis mąstau ir mąstau,kaip tokį nusimegsti.Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2007 11 16, 11:11)
user posted image

Labai būčiau dėkinga,jeigu smulkiai ir paprastai aprašytumėt,kaip tokį grožį nusimegsti.Jūsų manymu ar čia sudėtinga,o gal tokiam  šaliui galit pasiūlyti ,kokį paprastesnį raštelį,kad taip gražiai atrodytų.Šį,kažkur šiame forume radau.Tikiuosi nesupyks,kad panaudojau.Sužavėta esu šiuo darbu. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai prašau padėkite,mezgėjėlės,nes vis mąstau ir mąstau,kaip tokį nusimegsti.Ačiū wub.gif

Man atrodo, kad čia kryžmutėm megzta g.gif
Mezgiau labai panašų sau, tik iš storesnių siūlų.
3eiles išmezgiau ribsu; po to
1eil. kraštinė, užmetimas, dvi katru sumegztos gerai, užmetimas, dvi sumegstos gerai. Užbaigian eilę po dviejų sumegztų gerai, užmetimo nebereikia. O apsukus mezginį 2eile prasideda vėl nuo kraštinės, užmetimo, 2 sumegztų gerai ir t. t.
Nežinau ar aiškiai parašiau g.gif

raštas trumpiau:
3 eilės ribsu.
1 rašto eilė: kraštinė, užmetimas, 2 sumezgam gerai.
2 eilė mezgama taip pat kaip pirma.
Atsakyti
Jeigu taip kaip parašiai,tai atrodytų suprantama ir paprasta,reiks bandyt megst,žiūrėsiu,kas gausis.Bet ačiū labai už patarimus. clap_1.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(xIngax @ 2007 11 16, 15:29)
Man atrodo, kad čia kryžmutėm megzta  g.gif
Mezgiau labai panašų sau, tik iš storesnių siūlų.
3eiles išmezgiau ribsu; po to
1eil. kraštinė, užmetimas, dvi katru sumegztos gerai, užmetimas, dvi sumegstos gerai. Užbaigian eilę po dviejų sumegztų gerai, užmetimo nebereikia. O apsukus mezginį 2eile prasideda vėl nuo kraštinės, užmetimo, 2 sumegztų gerai ir t. t.
Nežinau ar aiškiai parašiau  g.gif

raštas trumpiau:
3 eilės ribsu.
1 rašto eilė: kraštinė, užmetimas, 2 sumezgam gerai.
2 eilė mezgama taip pat kaip pirma.

Dar pasitikslinsiu:jei gerai supratau,tai gera ir bloga mezginio pusės mezgamos vienodu raštu(nereikia iš blogos pusės numegsti eile pvz.Blogom akim)? g.gif
Atsakyti
Ir dar įdomu,kiek akių maždaug užsidėt pradžioje,ir kad raštas gautųsi lyginį ar nelyginį akių skaičių daryt,o gal nėra skirtumo

g.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2007 11 16, 13:46)
Dar pasitikslinsiu:jei gerai supratau,tai gera ir bloga mezginio pusės mezgamos vienodu raštu(nereikia iš blogos pusės numegsti eile pvz.Blogom akim)? g.gif

IR GEROJI IR BLOGOJI MEZGAMOS TUO PAČIU RAŠTU. 4u.gif

QUOTE(anika1 @ 2007 11 16, 14:42)
Ir dar įdomu,kiek akių maždaug užsidėt pradžioje,ir kad raštas gautųsi lyginį ar nelyginį akių skaičių daryt,o gal nėra skirtumo
g.gif

NA AŠ DĖJAU 60 AKIŲ, TAI MAN JIS GAVOSI JAU PLATOKAS, KARTAIS ,NET KAIP SKRAISTE PASINAUDOJU, KAI ŠALTA.
Atsakyti
Supratau,ačiū.Bandžiau pamegzti,rodos pavyko ir raštas į tą paveikslėlyje panašus gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ačiū,kad padėjai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2007 11 16, 17:46)
Supratau,ačiū.Bandžiau pamegzti,rodos pavyko ir raštas į tą paveikslėlyje panašus gavosi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ačiū,kad padėjai wub.gif

nėr už ką mirksiukas.gif Svarbu, kad gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 06, 12:18)
Gal čia iš toks knygos "Mezgimo menas" ? Kažin kur ją gauti, nes kiek internete ieškojau- niekur neturi sad.gif

aš turiu mezgimo meną bigsmile.gif
Atsakyti