Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu išmokti megzti virbalais!

QUOTE(martinika @ 2007 12 04, 14:56)
O tu pabandyk pirmą eilę išmegzti normaliai, tiek, kiek surinkai. O jau megzdama antrą eilę daryk taip: pirmą akį normaliai, paskui megzdama sekančią akį, pirmiausia kišk virbalą "vienu aukštu žemiau", į pirmą eilę, bet nuo kairio virbalo akies nepaleisk, o iš jos išmegzk dar vieną akį. Ir taip toliau. Kaži, čia įmanoma ką nors suprast g.gif  smile.gif ...
Papildyta:
Kiek aš suprantu, tai žemas stulpelis būna nėrime, o ne mezgime ax.gif  Tai gal ten nėrimo žurnalas?....

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Jums

o man blush2.gif blush2.gif blush2.gif

ten nėrimo ir mezgimo žurnaliukas ir schemos nėrimo pateiktos šalia mezgimo, tai aš aukšto pilotažo mezgėja ir supainiojau jas, lotuliukas.gif dabar su išdidžia veido išraiška jau mezgu, pradedančiosioms profėms puikų raštą rolleyes.gif
ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Aciu visoms uz pagalba ir patarimus. Su jusu pagalba iveikiau garbanotus pakrastelius suknytei doh.gif . Dabar turiu dar viena klausima blush2.gif . Kaip sutvarkyt kakliuko ir rankovyciu iskirpimus ( nezinau kaip kitaip paaiskinti ),kad butu tvarkinga ax.gif .
Atsakyti
Sveikos! bigsmile.gif Mergaites padekit ir man. Pirma karta mezgu megztuka is 2 siulu. (is vienu siulu man megzt ne problema). Cia susiduriau su kliutim. doh.gif Zodziu man i mezgini reikia imegzti kitos spalvos pyne, bet zurnale parodyta, kad ji prasideda nuo pat pagrindo, t.y. nuo ten, kai dar tik akis reik apmest mezginiui. KAIP TAI PADARYTI?! Man gaunas skyles is sonu? Pyne negrazi. Kazka ne taip darau verysad.gif Gal galit pamokyti ar kokia nuoroda atsiusti, kur moko imegzti kazka. Kazkaip ranka neigudus valdyti 2 siulus. ax.gif
Ir dar gal galite paaiskinti daugiau apie rankoves, o tiksliau jos galvute. Su ilinkiais viskas aisku, o ka su galvute daryti? As taip rankoves irgi pirma kart bandau megzt. blush2.gif Zodziu aklavietej as! Puse nnumezgiau, o toliau ka daryti? Help plz!!! 000189.gif
(mano zurnalas is kurio mezgu "Mezginiu pasaulis" 2007 ruduo Nr. 19, 14psl.)
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2007 12 04, 23:57)
sveikos  4u.gif
Aciu visoms uz pagalba ir patarimus. Su jusu pagalba iveikiau garbanotus pakrastelius suknytei  doh.gif . Dabar turiu dar viena klausima  blush2.gif . Kaip sutvarkyt kakliuko ir rankovyciu iskirpimus ( nezinau kaip kitaip paaiskinti ),kad butu tvarkinga  ax.gif .

Aš tai surinkčiau pakraščiuose akis tokia pat spalva, kaip ir apačią, ir pamegzčiau kelias eiles vien gerosiomis - taip fainiai tada užsiraito, ir visada gražiai atrodo. Panašu, kad tame pavyzdėlyje taip ir padaryta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martinika: 05 gruodžio 2007 - 12:53
Žiūrėkit, merginos.
Vartau aš gruodžio mėnesio "Rankdarbių kraitelę" ir nusižiūrėjau vieną skraistę ("po numeriu" 11). Iš manęs aišku mezgėja tokia ax.gif Bet turiu klausimą: Kas tas trikotažo raštelis? Jeigu čia tik vien gerom (kitoj pusėj vien blogom) akim megzti, tai kaip tada su 2 Nr virbalais padaro tokį "akytą" raštelį? blink.gif Ar gal čia koks triukas yra? unsure.gif
Atsakyti
man atrodo, kad trikotažas tai kur viena akis gera, kita bloga wink.gif
Atsakyti
help.gif reikia jusu pagalbos. Gal kas gali paaiskinti kaip megti nukeltaja aki, uzdetaja aki kiaurarasciuose, ir dar kaip megti 117schemoj, kur yra zenkliukas lyg apversta y raide?
user posted image
Atsakyti
Sveikos. Turiu dideli prasyma: gal kas turite arba zinote kokia nuorodele informacijos apie mezgimo virbalais schemu sutartinius zenklus. Kitaip tariant, nelabai as ju iskaitau (ypac sudetingesnius). Be to, gerai butu lietuviu kalba. Buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2007 12 18, 09:48)
Sveikos. Turiu dideli prasyma: gal kas turite arba zinote kokia nuorodele informacijos apie mezgimo virbalais schemu sutartinius zenklus. Kitaip tariant, nelabai as ju iskaitau (ypac sudetingesnius). Be to, gerai butu lietuviu kalba. Buciau be galo dekinga  4u.gif

blin, kažkuri buvo įdėjusi nuskanuotą paveiksliuką iš "rankdarbių kraitelės" (žurnalas toks). Ten kiekviename numeryje būna puslapis būtent sutartiniams ženklams. Tik kad dabar neberandu kur kas įkėlęs buvo g.gif
Nors, jeigu gali, nusipirk žurnalo numerėlį - turėsi popierinį variantą po ranka ax.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima. O koks to zurnalo pavadinimas?
Atsakyti
Jei leisit aš atsakysiu "Rankdarbių kraitelė"
Atsakyti
Super smile.gif Lekiu pirkti. Didelis aciukas 4u.gif
Atsakyti