Tai va, labai noreciau bent pramokti megsti, tik tiek, jog as tokia vista tesugebu uzmesti akis, numesti geraja ir blogaja akis, o va toliau nei is vietos. O labai noeciau nusimegsti sali is tokiu kaip gelyciu... Na toks rastas, kai numesgus atrodo kaip gelytes
QUOTE(L.o.v.e @ 2007 12 20, 18:41)
Tai va, labai noreciau bent pramokti megsti, tik tiek, jog as tokia vista tesugebu uzmesti akis, numesti geraja ir blogaja akis, o va toliau nei is vietos. O labai noeciau nusimegsti sali is tokiu kaip gelyciu... Na toks rastas, kai numesgus atrodo kaip gelytes
turbūt kalbi apie nėrimą šakute?

Kazkas panasaus, bet mezgama su virbalais. Va sitaip atrodo (tikiuosi ausryte nesupyks, kad paemiau jos darbeli kaip pavyzdi):

QUOTE(L.o.v.e @ 2007 12 20, 20:47)
Kazkas panasaus, bet mezgama su virbalais. Va sitaip atrodo (tikiuosi ausryte nesupyks, kad paemiau jos darbeli kaip pavyzdi):

nieko sau grozis. As apakus

QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 12 12, 07:07)

hm, galeciau Tau padeti, jei mokeciau ikelti paveikliuka

http://www.knittingh.../videos/cast-on
man vienas iš aiškiausių pagalbininkų pradedant (video paspausti link'ą)
ir aš susigundžiau prisiminti mezgimą, tad nepataisomas pagalbininkas pradžiai.
man vienas iš aiškiausių pagalbininkų pradedant (video paspausti link'ą)
ir aš susigundžiau prisiminti mezgimą, tad nepataisomas pagalbininkas pradžiai.
puikus puslapukas pradžiai, kažko panašaus ieškojau
Mergaitės, o gal kas nors žinote Klaipėdoje kokia-nors mezgejėlę-auksarankę, kuri galėtu duoti mokamų mezgimo pamokų?....
Laabai jau noriu išmokti megzti, o iš interneto schemų taip letai išeina ir daug kas neaišku
tas puslapiukas knittinghelp.com tikrai fainas, bet man kažkaip labai stabdosi tie filmukai
tikiuosi taip tik šiandien.

tas puslapiukas knittinghelp.com tikrai fainas, bet man kažkaip labai stabdosi tie filmukai

Siūlyčiau apsilankyti pas močiutes :] Arba mamos paprašyt... kaip aš nepatyrusiai suprantu tai pagr ten yra geros ir blogos akys ir paskui visokie fintai su jom.
tai vat tas akis ir svaribiausia iš mokt. o paskui jau....

Labas vakaras, mergaites
. Gal galit paaiskint kaip teisingai numegzt rankoves ? Nuo kurios vietos ir kaip teisingai jas isplatint ? Is anksto dekoju

Esu išsisaugojus šiuos paveiklėlius, tik neatsimenu iš kurios knygos jie.Labai jie smulkūs