Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu išmokti megzti virbalais!

QUOTE(Supo @ 2005 12 14, 14:02)
Kitik, gi ne tu viena nemoki megzti.. As tai saviskiui ne nebandau svajot numegzt megztinio.. nes tikrai nieko gero is to nesigautu..  blush2.gif  Va bandau sau pradziai kazka megztis, bet ir tai su nesekmem.. tai per platus, tai dabar rankoves per siaurios.. tai nzn kaip kakla numegzt.. nzn kada as ji pabaigsiu... Bandyk bandyk ir pavyks.. tik kad tos kantrybes reik... Nenusimink ir saves taip nevadink!!! Jau vien tavo geri norai rodo jog esi saunuole  thumbup.gif

saunu, kad bent megini:)o as manau kad pasisektu numegzti, jeigu tureciau kokia paveiksleli kaip pradeti....ech... blink.gif unsure.gif nieko nepadarysi....taip baisiai noreciau numegzti vyrui...o kodel gi ne???jis tik kiek stambesnis uz mane:)kokia 30 kg:)bet kai sakoma, jei labai ko nori -tai siek...
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2005 12 14, 13:57)
Kitik, o ten kur tu esi neįmanoma kokioje bibliotekoje pavartyti knygų apie mezgimą (kad ir kita kalba) ten manau turėtų būti paveiksliukų kaip pradėti megzti.
Jeigu teisingai tave supratau, tu neprisimeni kaip reikia užmegzti pirmos eilės ant dviejų virbalų  g.gif  Nu čia jau aš visai nemokėsiu paaiškinti verysad.gif
Turiu įdėją  doh.gif reikia paprašyti mūsų mergaičių, kad nuskanuotų ar nufotkintų iš knygos paveiksliukus, kur yra parodyta kaip pradėti megzti (pati tai aš nemoku paveiksliukų įkelti, atleisk)  blush2.gif

ne, cia as kur esu...knygos tik apie technika ir zemes uki.... schmoll.gif butu gerai, kad kas nors kas turi knyga ta atskanuotu..bet ka cia trukdysi zmones...savais paistalais....na moterys..nepykit...as tik noriu ismokti megzti:) o pradziai aisku sau galeciau numegzti... doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2005 12 14, 14:22)
kitik puikiai tave suprantu. paciai juokinga tai,kas man buvo pereita savaite. uzsimaniau nusimegzti salika, nuspirkau siulus, virbalus sesziu ir..........pamirsau kaip akis ant virbalo det sad.gif((( ir juokinga ir graudu buvo, gerai kad gera mama turiu tai primine man uzmarsuolei kaip tai daroma. o visa kita kazkaip naturaliia automatiskai gavosi smile.gif blush2.gif  blush2.gif

tai jo jo...man ta pradzia pradeti...o paskui vistiek kazkaip koki pavyzdeli pasiziurejus pradeciau megzti...net ir gerom akim jauciu jau nekaip megzciau...ech...gaila, kad mociutes neturiu salia verysad.gif ...ji tikrai padetu...o kai buvau jaunesne..sako mociute ateik ismokinsiu tave megzti: -nu jau ne, as laiko neturiu, turiu begti i lauka....o dabar pati ieskau kas padetu....
Atsakyti
Radasta, dekui uz info.. palauksiu gal as menesiuka kol pati grysiu i LT ir nusipirksiu smile.gif nes kol uzsisakysiu, kol atsius ir praeis tas menuo biggrin.gif

Kitik, paprasyk kad kas paveiksliuka imestu kaip pacia pradzia.. va kaip akutes ant virbalo uzmesti, o jau toliau tai sakai moki gerasias akis, blogasias... gerai kad tokia uzsispyrusi esi ir nenuleidi ranku.. ismoksi, pamatysi...
Atsakyti
kitik na taip noreciau tau padet, bet niekaip negaliu sad.gif blush2.gif gal kuri kita ta knyga atskanuos, nes as ja tik pas tevus turiu.............
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2005 12 14, 14:41)
kitik na taip noreciau tau padet,  bet niekaip negaliu sad.gif blush2.gif  gal kuri kita ta knyga atskanuos, nes as ja tik pas tevus turiu.............

nieko tokio Agnute....vistiek aciu uz palaikyma:) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kitik @ 2005 12 14, 13:20)
vaje...gerai jeigu i uzsieni siuncia...bet su tuo internetú nelabai pasikliaunu...va mano vyras uzsisake kompa internetu...ir gaus po menesio!!!!!nors parasyta kad atsiuncia po poros savaiciu...kosmaras...jis kaip ne savas....dejau ir as pinigu daugiau nei puse, kad nusipirktu Kaledom....ech... schmoll.gif  verysad.gif

Na kompas yra kompas, o knyga yra knyga.. Mes tai labai daug internetu perkames.. ta prasme visokius leidinius ir panasiai.. dalis masinai.. ir t.t. As savo bakalaurini kai rasiau tai is Oxfordo universiteto knyga pirkau.. atsiunte laiku... Tai manau kad ir sita turetum gaut laiku.. Va kompas ar masinos dalys ilgiau keliauja...
Atsakyti
Cia yra paveiksliukai kaip akis uzdeti:
http://www.niv.ru/bi...=008&nt=005#2_1
Atsakyti
studente puikus puslapis, bent man tai ten viskas labai aiskiai ir suprantamai parodyta biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Aga studente, saunus puslapiukas thumbup.gif Saunuole.. manyciau kitik turetu padeti tas puslapiukas...
Atsakyti
Tikiuosi, kad pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2005 12 14, 16:15)
studente puikus puslapis, bent man tai ten viskas labai aiskiai ir suprantamai parodyta  biggrin.gif smile.gif

Ten labai aiškiai parodyta, tik reik pirmiausia paimt virbalus ir siūlus ir bandyt. O vien žiūrint ir kartojant kad man nesigaus, kad man sunku, tikrai nieko nebus. Aš irgi nemoku megzt, bet vat po biškį mokinuosi ir gal iki pensijos išmoksiu lotuliukas.gif
Kitik, ar tu nemoki pačios pirmos eilės? Ar pavyzdėlio išsimegzt? Dar kol daeisi iki kakol ir rankovių daug ko spėsi išmokt. O ir tie nėra taip sudėtinga, kaip atrodo. Man irgi atrodė kažkoks siaubas, bet kai dariau tai ir gavos, tik tiek kad labai negražiai lotuliukas.gif
Atsakyti