Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu išmokti megzti virbalais!

Niu viskas Kitik pradėk megzti tongue.gif šaunuolė Studentė įkėlė paveiksliuką, kaip reikia pradėti (aš sakiau, kad čia mergaitės šaunuolės wub.gif ir padeda visoms, jei kokios problemos) tad tau nieko nebeliko daryti kaip imti virbalus ir mokintis ax.gif
Parašyk kiek mm tavo virbalai
Tiesa, o siūlų ar nusipirkai g.gif
Atsakyti
Sveikos:))negalvojau, kad Jus tokios, na tikrai super moterys:) man taip padedat:)))liux!!! Studente ir tau labai aciu:))) zodziu visoms, manau kad praverstu piesineliai ne man vienai:)na kuriai aisku tik noras yra... O vyrui pasakiau kad yra knyga apie mezgima, sako gali atsisisiusti:)))reikes pagalvoti....Kaip Jus sakot ar apsimoka????
Atsakyti
As turiu "mezgimo menas". Joje daug rastu mezgimui, nerimui, paaiskinimu nemazai. Man patinka. Be abejo, internete galima daug ka rasti, bet man lietuviskai suprantamiau, rusiskai labai sunkiai suprantu, o angliskai lyg ir neblogai moku, bet mezgimo aprasymu visiskai nesuprantu.
Atsakyti
As tai va grysiu neuzilgo i LT ir nusipirksiu irgi.. labai uzsimaniau tos knygos... bigsmile.gif
Atsakyti
taivat studente....man ir ta rusu kalba nelabai suprantama....nebent vokiskai:) o Tu nezinai ta knyga pvz.i Vokietija butu galima atsisiusti??
Atsakyti
Cia ziuru viso mokotes megzti tai va kai jau ismoksit cia yra labai daug zurnalu ir yra chemos bei kit niekuciai kai suradau si puslapi tikrai randu koki niekuti kuri taip ir kniti rankos nusimegstiverta aplankyti
Atsakyti
to studentele: o taip turint ta knyga galima ismokti megzti???ar tikrai jinai gera???ar apsimoketu ja atsisiusti=????vyras Kaledom man....:=)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kitik, o nebandei per kokią nors internetinę paieškos sistemą (pvz. www.google.com) įvesti vokišką žodį "mezgimas" (aš tai vokiškai nemoku blush2.gif )- manau rastum neblogų puslapiukų su mezgimo pradžiamoksliu g.gif
Atsakyti
na Sugulka...na ir prisiuntei cia wacko.gif blush2.gif verysad.gif tik man geda, kad as nemokeciau nei vieno grozio numegzti...eina sau...zinot paziurejau kiek kaiuoja atsiuntimas i Vokietija..praejo noras.....gal mama atvazius per Kaledas....atveztu man mezgimo menas knyga....smile.gif o yra pirkti knygynuose??? Sigulka labai aciu uz Tavo visus brezinukus, bet zinai man asmeniskai ten pauksciu kalba...ech..bis.gif
Atsakyti
kitik paklausyk patarimo tikrai rasi google.lt ten viska galima rasti nereikes bereikalo islaidauti, nors as irgi ieskojau sunkaiai sekesi bet apsisarvuot kantrybe viskas imanoma...
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2005 12 15, 13:54)
Sveikos 4u.gif

Kitik, o nebandei per kokią nors internetinę paieškos sistemą (pvz. www.google.com) įvesti vokišką žodį "mezgimas" (aš tai vokiškai nemoku blush2.gif )- manau rastum neblogų puslapiukų su mezgimo pradžiamoksliu g.gif

Jo jo...as galvoju pameginti...jetau ta vokieciu kalba man daug suprantamesne negu rusu...
Atsakyti
siaip tai zinok man irgi pauksciu kalba 4u.gif bet ten paieskojus yra ir neblogu dalykeliu ir gana paprastu as irgi mezgime moku nedaug bet ten yra ir paprastu rastu reikia tik paieskoti nepatingek thumbup.gif
Atsakyti