jei nedarysi megztinio iliemenuoto, tai pagal placiausia planuojamo mezginio vieta pvz,klubus.
QUOTE(Pramones prospektas @ 2005 12 27, 14:38)
jei nedarysi megztinio iliemenuoto, tai pagal placiausia planuojamo mezginio vieta pvz,klubus.
Ačiū

Megztinio tikrai nedarysiu įliemenuoto, tai ir dėsiu akis pagal klubų apimtį.

jeigu megztinis tikrai sieks klubus ir klubai nera zymiai platesni nei liemuo. zodziu, reikia ieskot aukso viduriuko
O tai jeigu iliemenuota megztuka megzt.. uzimeti daugiau akiu sakykim kad klubam tiktu.. o tai paskui kaip zinot kas kiek nuimt kiek akiu ir paskui kada kiek pridet?
Kazkam kvailas klausimas atrodys, bet...

QUOTE(Supo @ 2005 12 28, 00:44)
O tai jeigu iliemenuota megztuka megzt.. uzimeti daugiau akiu sakykim kad klubam tiktu.. o tai paskui kaip zinot kas kiek nuimt kiek akiu ir paskui kada kiek pridet?
Kazkam kvailas klausimas atrodys, bet...

Aš lygiai taip pat ten nieko nesuprantu

Pradedanciai megzti manau,nera kvailu klausimu,juk nezinosi visko is kart,kaip sakoma viskam buna pirmas kartas
(cia tarp kitko).As mezgu jau seniai ir tai buna nesusipratimu.tai va ,turiu cia toki aprasymeli del limenavimo,aisku tai priklauso ir nuo siulu storumo, ziurint kokio ilgio bus megztukas.As pamezgus koki 10 cm(kur jauciu ,kad reikia jau liemenuoti),sumezgu po 2 akis i viena abiejuose sonuose 4 kartus kas penkta eile,po to vel akis pridedu atitinkamai taip ,kaip nuemusi,gaunasi tas pats akiu skaicius.Nenusimink .jeigu teks ardyti kelis kartus,buna visko.Nezinau ar suprantamai parasiau,bet gal pades.SEKMES!

sveikutes mezgejeles
as cia naujoke. turiu grazu kostiumeli leliukui, viskas rusu kalba, dar plius sutrumpinimai, nu ir niekaip neiseina man issiaiskinti pagrindinio rastuko. turiu ji cia issisaugojusi, gal kartais kuri mamyte galetu man pagelbeti??? nu niekaip nesuprantu kaip cia megzti...
pabandysiu prisegti rasto aprasyma.
prasau padekit, mamytes!!! labai noriu megzti, bet nezinau kaip

as cia naujoke. turiu grazu kostiumeli leliukui, viskas rusu kalba, dar plius sutrumpinimai, nu ir niekaip neiseina man issiaiskinti pagrindinio rastuko. turiu ji cia issisaugojusi, gal kartais kuri mamyte galetu man pagelbeti??? nu niekaip nesuprantu kaip cia megzti...

pabandysiu prisegti rasto aprasyma.
prasau padekit, mamytes!!! labai noriu megzti, bet nezinau kaip

Taip taip Supo, parašyk kokio storio virbalais mezgi, tada manau bus aiškiau patarti

Sorry, ne čia buvau parašiusi
.

QUOTE(bazuka @ 2005 12 28, 06:58)
Pradedanciai megzti manau,nera kvailu klausimu,juk nezinosi visko is kart,kaip sakoma viskam buna pirmas kartas
(cia tarp kitko).As mezgu jau seniai ir tai buna nesusipratimu.tai va ,turiu cia toki aprasymeli del limenavimo,aisku tai priklauso ir nuo siulu storumo, ziurint kokio ilgio bus megztukas.As pamezgus koki 10 cm(kur jauciu ,kad reikia jau liemenuoti),sumezgu po 2 akis i viena abiejuose sonuose 4 kartus kas penkta eile,po to vel akis pridedu atitinkamai taip ,kaip nuemusi,gaunasi tas pats akiu skaicius.Nenusimink .jeigu teks ardyti kelis kartus,buna visko.Nezinau ar suprantamai parasiau,bet gal pades.SEKMES!

Na as taip ir maniau kad kazkaip reik nuimt ir paskui pridet.. bet va ir galvoju kas kiek eiliu ir po kiek.. teks bandyt.. tik va taip paskui kai nepavyksta ardyt nesinori...

QUOTE(knopkė @ 2005 12 28, 07:49)
Taip taip Supo, parašyk kokio storio virbalais mezgi, tada manau bus aiškiau patarti 

Mezgu dabar 5mm virbalais.. pirmaji blyna kepu

O gal kas galėtumėte parašyti , kiek akių paskirti kaklo iškirptei ir petukams ? mezgu paprastą megztuką dukrytei,taip pat esu iš tų pradedancių. Ir dar kokio aukščio turėtų būti kaklo iškirptė nugaroje ir priekyje?
Na kai mezgu ka nors, tai neziuriu i viska labai sudetingai.... mano patarimas butu daryt kaip paprasciau... kadangi daznai mezgama is skirtingo storio siulu ir skirtingais virbalais, tai as visada susirandu toki ruba, bliuskute ar koki megztuka, kuris man tinka, ir pagal ji mezgu..... kai norejau aptempto iliemenuoto megztuko, tai mezgiau pagal gofa.... buvo stori siulai..tai ten uzdet reikejo, berods 50 akiu... kaklui - 12 panasiai... cia manau nera bendro 'recepto' kiek akiu uzdet... vat norejau ilgesnio, tai pamatavau kiek cm turetu but ilgesnis uz ta golfa pamezgiau ir viskas labai liuks gaunasi... sekmes!