Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu išmokti megzti virbalais!

Valio clap.gif clap.gif clap.gif Turiu ir aš jau "Mezgimo meną". Perėjau 4 knygynus dviejuose miestuose, bet niekur neturėjo, tai ėmiau ir užsisakiau internetu, ir šiandien atvežė. Dabar jau galėsiu megzt. Na, ir taip mezgiau, bet tik šalikus, kepures ir pirštines. Kažko rimtesnio nedrįsau imtis. O dabar turiu, kas 'pakonsultuotų' biggrin.gif

Beje, jei kuri sumanytumėt pirkti, tai www.super.lt ji pigiau nei www.patogupirkti.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 01 vasario 2006 - 12:26
Pavasariui labai noreciau numegzt koki paprasta simpatiska megztinuka sau,tik beda ta,kad neisivaizduoju nuo ko pradet.. schmoll.gif Gal atsirastu norinciuju,kas galetu padet?Buciau labai dekinga.
Atsakyti
aš va šiandien radau tokį puslapiuką, kur rusiškai aprašyta ir su paveiksliukais instrukcijos kaip pradėti visą procesą ir užbaigti.
jei buvai susidūrus su mezgimu tikrai suprasi kas prie ko rolleyes.gif
mezgimas
Papildyta:
QUOTE(Supo @ 2005 12 28, 00:44)
O tai jeigu iliemenuota megztuka megzt.. uzimeti daugiau akiu sakykim kad klubam tiktu.. o tai paskui kaip zinot kas kiek nuimt kiek akiu ir paskui kada kiek pridet?  blush2.gif  Kazkam kvailas klausimas atrodys, bet...

manu, kad reiktų siaurint po kelias akis kol pasieks liemens apimtį taipgal
Atsakyti
Labai uzsimaniau tos knygos "Mezgimo menas". Visus knygynus aplankiau - niekur nera. Aciu Pieniu jurai, vakar www.super.lt uzsisakiau ta knyga, siandien ji jau mano rankose. smile.gif Kaina su pristatymu tokia pati, kaip knygynuose. Dar nespejau visos perversti, bet manau tikrai geras pirkinys. Ypac "pradinukems".
Atsakyti
Gal atsirastų kas pamokytų mane megzti arba nerti Klaipėdoje? 4u.gif Aišku, ne už ačiū, už pinigėlius ax.gif gaila, kursų jokių nėra, o taip noriu išmokt kažką daugiau nei kojinytes bei šalikus.. ax.gif Ypač dabar, kai laukiuosi ir laiko daugiau ir noro yra smile.gif
Lauksiu AŽ 4u.gif
Atsakyti
Gal atsirastu kokia gera mamyte (bet nebutinai),kuri padetu pamokyt kai kuriu mezgimo dalyku?Pagrindus turiu,bet noretusi siek tiek daugiau moket.Nes vienai beviltiska ismokt mezgt grazu puosnu megztinuka..Atsilyginciau.
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti kaip reikia uzbaigti mezgini???
Nieko ypatingo nemezgu, siaip katei kilimelis ar kazkas panasaus bus, bet niekaip nepamenu kaip reikia uzbaigti? Kazkaip po dvi akis sumegsti? Ar ne?

Dekui jums labai!!!! 4u.gif
Atsakyti
o kur mano žinutė dingo verysad.gif
aš rašiau, kad ir aš norėčiau, kad kas nors pamokytų megzti, šiaip tai turiu šiokius tokius pagrindus, tik va su visokiais užbaigimas tai katastrofa unsure.gif .
Atsakyti
ohooo,kiek zinuciu dzingo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2006 09 12, 13:53)
Gal kas galite pasakyti kaip reikia uzbaigti mezgini???
Nieko ypatingo nemezgu, siaip katei kilimelis ar kazkas panasaus bus, bet niekaip nepamenu kaip reikia uzbaigti? Kazkaip po dvi akis sumegsti? Ar ne?
Dekui jums labai!!!! 4u.gif

Sumegzk dvi akis, likusią vieną akį vėl nukelk ant virbalo, kur visos akys ir taip kol visai nebeliks akių. Nežinau ar aš čia aiškiai parašiau, bet gal suprasi... 4u.gif
Atsakyti
tai mokomes megzti ax.gif
Atsakyti
Aš megzti pradėjau nuo pradinės klasės. Aišku tai buvo llėms visokie bajeriukai ir pan. O dabar tai visokaiusius modeliukus nusimezgu. Tik labai nemėgstu kai reikia susiųti mezginį. Šiaip jei ką klauskite. Pasistengsiu atakyti ir padėti. Tik nemoku aiškinti raštu. Lengviau kai roai.
Ir dar. Gal kuriom reikia mezgimo kygelių? Visos knygos su paaiškinimais, raštų pavyzdžiais ir netgi modeliukais. Aišku išleistos seniai,bet tikrai labai naudingos.
Nr. 42 Gražu, praktiška, madinga kaina 5 lt
1988m., minkštais viršeliais, 103psl. su raštais ir mezginių schemomis. Lietuvių klb
Nr. 43 Staltiesėlės kaina 5 lt
Megztų servetėlių schemutės. Lietuvių klb. 1983m. minkštais viršeliais
Nr. 44 Pradedam megzti virbalais ir vašeliu kaina 4 lt
Rusų klb. Minkštais viršeliais. Patarimai kaip pradėti megzti, daug aiškių iliustracijų.
Nr. 45 Virbalais ir vašeliu kaina 5 lt
Daug mezginių schemų. Lietuvių klb. Minkštais viršeliais.
Nr. 46 Mezgimas Kaina 8 lt
1979m. 208 psl. kietais viršeliais.daug įvairių schemų, iliustracijų.
Perkant visas mezgimo knygas - 20lt Dar dovanų pridėsiu kelissenesnius mezgimo žurnalus, sandra, sabrina ir pan.
user posted image
Atsakyti