Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

na, jei israsys tai israsys... vaziuosim 4u.gif
Atsakyti
laikykites mamytes smile.gif
Atsakyti
jetau pasiskaiciau jusu komentarus ir bijot pradejau verysad.gif mano mazyte taipogi mazai juda, o vakar i tuoleta laksciau kas 5 min sad.gif ir skausmu biskiuka turejau, bet praejo... o sendien nei skausmu nieko tik mazyte mazai juda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ibizulka @ 2010 05 10, 11:07)
jetau pasiskaiciau jusu komentarus ir bijot pradejau verysad.gif  mano mazyte taipogi mazai juda, o vakar i tuoleta laksciau kas 5 min sad.gif ir skausmu biskiuka turejau, bet praejo... o sendien nei skausmu nieko tik mazyte mazai juda sad.gif

mano vyras sako,maziau skaityti visko, tai tikrai baisiai jau nekreipkit demesio i musu blevyzgas, jums juk jau 37 sav., tai tikrai judesiukai turetu suleteti... juk leliukas ruosiasi "ateiti"....
as nutariau dazniau pakalbeti su savuoju, pabaksnoju jam, jei pilvukas suburbuliuoja.... tikinu save, kad viskas gerai....
laikykites 4u.gif

o as va po poros valandeliu jau pas gydytoja keliauju.....
Atsakyti
Mums jau 34 sav. parengiamuosius saremius jauciu dažnai. Gudytoja sakė, kad jei ir gimtu mažylis tai jau laisvai išgyventu, todėl pergyvent per daug nereikia. kol kas pilvas nenusileido žemyn tai įtariu kad artimiausiom dienom negimdysiu. Eisiu ketvirtadienį eilinės konsultacijos pažiurėsim ką ten pasakys. Bet jau sunku baisiai, laukiu pabaigos labai ax.gif
Atsakyti
man jau šiandien gimdymo terminas.
Šiandien gydytoja ryte apžiūrėjo: jokio gimdos kaklelio atsidarymo, viskas ten kieta (nesuminkštėję), leliaus galvytė nei kiek nenusileidusi blink.gif
Jaučiu, kad ilgos dainos manęs laukia g.gif
Ai, dar jokių sąrėmių ar paskaudenimų net nejaučiu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika08: 10 gegužės 2010 - 10:22
buvau pas daktare, tai mano svoris jau krist pradejo, sake greit jau dziaugsma turesiu bigsmile.gif bet kaklelis dar neatsidares o skausmai tai siaubingi verysad.gif
Atsakyti
nu va... nuramino gydytoja, kad maziau info is interneto skaitineciau... viskas ten pas mane tvarkoj...
tad liepe neskubinti ivykiu.. ir laukti savo gimdymo eiles.... ax.gif
Atsakyti
Mums terminas geguzes 31 d., bet paruosiamieji saremiai tai labai kankina ir nugara maudzia labiau nei anksciau. Gydytoja siandien sake, kad kaklelis jau suminkstejes. Tai gal nesulauksim mes birzelio ax.gif
Atsakyti
Na va, prieš kelias dienas (05.04 d.) čia diskutavau, ar gali galvos skausmas (o galvą skaudėjo kelias dienas) būti artėjančio gimdymo požymis... pasirodo, mano ginė į viską pažiūrėjo pro pirštus, o reikėjo tik kitam ginekologui pasirodyti doh.gif .. ir paaiškėjo, kad mano šlapime yra baltymo, spaudimas per žemas, vienu žodžiu - toksikozė, kuri pasireiškia tik nėštumo pabaigoje. Kadangi jau gimdymo terminas 40 sav. ir 1 diena, rytoj guluosi į nėštumo patlogijos skyrių verysad.gif
Atsakyti
labas mamukai smile.gif 4u.gif
jungiuos ir as i jusu bureli smile.gif vakar buvau apziuroj...gine pasake, kad jau kita pirmadieni galim ir nepasimatyti...gimda isitempus jau...svoris pradejo krist...spaudimas kyla truputi... isejau ir apsizliumbiau is susijaudinimo wub.gif
aisku, noreciau jau kad greit tas musu stebukliukas ateitu, bet nededu daug vilciu smile.gif juk normalus nestumas skaitosi 38-42 savaites.. o terminai apskaiciuojami taip abstrakciai...juk visoms skaiciuoja pagal viena formule...taip, kad mamytes ramiai...suprantu, kad labai laukiam ir norim kuo greiciau, o ir sunku jau...bet neskubekim laaabai smile.gif mano ne vienai draugei suejus 42 sav dare cezarius ir ka? ogi gime visiskai pasidenge varskiniu tepaliuku lialiai ir atitiko tik 39 sav smile.gif jei viskas su judesiukais, toniukais ir mamytes sveikatyte gerai tai reik tik kantrybes smile.gif na, aisku p 42 sav jau darys cezari, bet iki to...bandom islikt ramios 4u.gif
del pozymiu...sianakt labai skaudejo dubeni, klubus...beveik nemiegojau...o jau vertis ant sono doh.gif bet baka gal..tik maudzia sindien pilveli...lyg kieteja, bet daugiau nieko..na gal gleiviu jau kelios dienos daugiau...bus matyt kaip cia mumi teks laukt smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, vat as jau sugryzus is ligonines ir supuoju savo suneli. visom likejimai, stiprybes laukianciom 4u.gif
Atsakyti