na, jei israsys tai israsys... vaziuosim

jetau pasiskaiciau jusu komentarus ir bijot pradejau
mano mazyte taipogi mazai juda, o vakar i tuoleta laksciau kas 5 min
ir skausmu biskiuka turejau, bet praejo... o sendien nei skausmu nieko tik mazyte mazai juda

QUOTE(ibizulka @ 2010 05 10, 11:07)
jetau pasiskaiciau jusu komentarus ir bijot pradejau
mano mazyte taipogi mazai juda, o vakar i tuoleta laksciau kas 5 min
ir skausmu biskiuka turejau, bet praejo... o sendien nei skausmu nieko tik mazyte mazai juda 

mano vyras sako,maziau skaityti visko, tai tikrai baisiai jau nekreipkit demesio i musu blevyzgas, jums juk jau 37 sav., tai tikrai judesiukai turetu suleteti... juk leliukas ruosiasi "ateiti"....
as nutariau dazniau pakalbeti su savuoju, pabaksnoju jam, jei pilvukas suburbuliuoja.... tikinu save, kad viskas gerai....
laikykites

o as va po poros valandeliu jau pas gydytoja keliauju.....
Mums jau 34 sav. parengiamuosius saremius jauciu dažnai. Gudytoja sakė, kad jei ir gimtu mažylis tai jau laisvai išgyventu, todėl pergyvent per daug nereikia. kol kas pilvas nenusileido žemyn tai įtariu kad artimiausiom dienom negimdysiu. Eisiu ketvirtadienį eilinės konsultacijos pažiurėsim ką ten pasakys. Bet jau sunku baisiai, laukiu pabaigos labai

man jau šiandien gimdymo terminas.
Šiandien gydytoja ryte apžiūrėjo: jokio gimdos kaklelio atsidarymo, viskas ten kieta (nesuminkštėję), leliaus galvytė nei kiek nenusileidusi
Jaučiu, kad ilgos dainos manęs laukia
Ai, dar jokių sąrėmių ar paskaudenimų net nejaučiu.....
Šiandien gydytoja ryte apžiūrėjo: jokio gimdos kaklelio atsidarymo, viskas ten kieta (nesuminkštėję), leliaus galvytė nei kiek nenusileidusi

Jaučiu, kad ilgos dainos manęs laukia

Ai, dar jokių sąrėmių ar paskaudenimų net nejaučiu.....
buvau pas daktare, tai mano svoris jau krist pradejo, sake greit jau dziaugsma turesiu
bet kaklelis dar neatsidares o skausmai tai siaubingi

nu va... nuramino gydytoja, kad maziau info is interneto skaitineciau... viskas ten pas mane tvarkoj...
tad liepe neskubinti ivykiu.. ir laukti savo gimdymo eiles....
tad liepe neskubinti ivykiu.. ir laukti savo gimdymo eiles....

Mums terminas geguzes 31 d., bet paruosiamieji saremiai tai labai kankina ir nugara maudzia labiau nei anksciau. Gydytoja siandien sake, kad kaklelis jau suminkstejes. Tai gal nesulauksim mes birzelio

Na va, prieš kelias dienas (05.04 d.) čia diskutavau, ar gali galvos skausmas (o galvą skaudėjo kelias dienas) būti artėjančio gimdymo požymis... pasirodo, mano ginė į viską pažiūrėjo pro pirštus, o reikėjo tik kitam ginekologui pasirodyti
.. ir paaiškėjo, kad mano šlapime yra baltymo, spaudimas per žemas, vienu žodžiu - toksikozė, kuri pasireiškia tik nėštumo pabaigoje. Kadangi jau gimdymo terminas 40 sav. ir 1 diena, rytoj guluosi į nėštumo patlogijos skyrių

labas mamukai
jungiuos ir as i jusu bureli
vakar buvau apziuroj...gine pasake, kad jau kita pirmadieni galim ir nepasimatyti...gimda isitempus jau...svoris pradejo krist...spaudimas kyla truputi... isejau ir apsizliumbiau is susijaudinimo
aisku, noreciau jau kad greit tas musu stebukliukas ateitu, bet nededu daug vilciu
juk normalus nestumas skaitosi 38-42 savaites.. o terminai apskaiciuojami taip abstrakciai...juk visoms skaiciuoja pagal viena formule...taip, kad mamytes ramiai...suprantu, kad labai laukiam ir norim kuo greiciau, o ir sunku jau...bet neskubekim laaabai
mano ne vienai draugei suejus 42 sav dare cezarius ir ka? ogi gime visiskai pasidenge varskiniu tepaliuku lialiai ir atitiko tik 39 sav
jei viskas su judesiukais, toniukais ir mamytes sveikatyte gerai tai reik tik kantrybes
na, aisku p 42 sav jau darys cezari, bet iki to...bandom islikt ramios
del pozymiu...sianakt labai skaudejo dubeni, klubus...beveik nemiegojau...o jau vertis ant sono
bet baka gal..tik maudzia sindien pilveli...lyg kieteja, bet daugiau nieko..na gal gleiviu jau kelios dienos daugiau...bus matyt kaip cia mumi teks laukt

jungiuos ir as i jusu bureli

aisku, noreciau jau kad greit tas musu stebukliukas ateitu, bet nededu daug vilciu

del pozymiu...sianakt labai skaudejo dubeni, klubus...beveik nemiegojau...o jau vertis ant sono

sveikos mamytes, vat as jau sugryzus is ligonines ir supuoju savo suneli. visom likejimai, stiprybes laukianciom