Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

QUOTE(Natalija* @ 2010 05 21, 16:38)
Kiek laiko likus iki gimdymo mazdaug nusileidzia pilvukas? O jis gali isviso nenusileisti , jeigu viskas tvarkoje (turi omenyje nepriešlaikinis gimdymas) iki gimdymo? g.gif

Sveika Natalija,

Zinok, as pirmadieni buvau pas gydytoja. Klausiau, ar pas mane nusileides pilvas (nes pas mane iki siol jis gan aukstai yra :-)) Tai ji ir pasake, kad pas visas ivairiai ir nebutinai turi nusileisti.

Vat kaip su tom taisyklem.
Atsakyti
o ar butinai tos kamsčio isskyros turi buti rusvos spalvos, ar kraujingos ? g.gif pas mane jau kokia 6 diena kaip baltos spalvos netiketai kelis kartus dienoj pasirodo unsure.gif o jau 3 diena kaip kad stiprejancius paruosiamuosius (as taip manau) jauciu,tai turbut jau kaip ir reikia tiketis kad teks i ligonine greit vaziuot 4u.gif
daktare pasake kad pas mane vandenu yra per daug, tai pergyvenu, nors nezinau del ko nes daugiau niko nepaaiskino kas gali buti del to kad ju per daug schmoll.gif gal jus merginos kuri nors su tuom susiduret ir ka reiskia kai per daug vandenu yra? unsure.gif
Atsakyti
Pas mane irgi nuo vakar pasirodo tokios baltos arba bespalves gleivetos isskyros, bet kartais jos tokios buna keistos lyg su vandenuku,tai kaszin ar cia taip normalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Itane @ 2010 05 22, 08:18)
Pas mane irgi nuo vakar pasirodo tokios baltos arba bespalves gleivetos isskyros, bet kartais jos tokios buna keistos lyg su vandenuku,tai kaszin ar cia taip normalu? g.gif

Na mane ir tas pats kamuoja doh.gif Tikiuos cia ne vandenys lasa, nes pilvinukas juda.
Atsakyti
pvz pas mane buvo ir bespalves spalvos snargliukai tokie.i diena pasirodydavo keleta kartu, o trecioj dienoj pasirode su kraujuku, tai uz kokiu 15 min. isvariau gimdyt ax.gif

del vandenu kai per daug net nezinau g.gif bet manau nieko gi cia blogo, vaikui daugiau vietos kur plaukiot g.gif vat kai per mazai, tai tada jau ne kas, man matuodavo per eho keli cm yra laisvos vietos pilve, turi buti nemaziau 5 cm
Atsakyti
QUOTE(gelytean @ 2010 05 22, 12:50)
pvz pas mane buvo ir bespalves spalvos snargliukai tokie.i diena pasirodydavo keleta kartu, o trecioj dienoj pasirode su kraujuku, tai uz kokiu 15 min. isvariau gimdyt ax.gif

del vandenu kai per daug net nezinau g.gif bet manau nieko gi cia blogo, vaikui daugiau vietos kur plaukiot g.gif  vat kai per mazai, tai tada jau ne kas, man matuodavo per eho keli cm yra laisvos vietos pilve, turi buti nemaziau 5 cm

Na siandien buvom pasivaiksciot daugiau, tai grizom ir tu "snargliu" jau daug radau:) idomu, kada mes vaziuosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bounty @ 2010 05 22, 10:42)
Na mane ir tas pats kamuoja  doh.gif Tikiuos cia ne vandenys lasa, nes pilvinukas juda.

Pas mane irgi taip buvo, staiga sedejau isskiros su vandenuku plaukst ir taip nemazai blink.gif Buvo 36 savaite tai nuvariau i ligonine tikrint, o gal vandenukai cia pobiski, nors buvo ir baltu isskiru, bet vandens nemazai man pasirode. Tai patikrino echo vandenu kieki ir tt.- sako cia isskiros ir jokie vendenys nebega , cia norma pasirodo blink.gif
Atsakyti
Oi, mamytes ir nestukes,

Siandiena buvo nustatyta manoji data :-)
Idomu atsakineti i klausima, kada tau jau laikas - atsakau "siandiena" :-) O is tiesu savo mazute drasinu, kad pati nusprestu, kada gimimo diena pasirinkti.

Negaliu patiketi, kad netrukus turesiu maza saulyte.

Kaip Jums sekasi laukti savo mazuju stebuklu?
Atsakyti
oi, o man va 37 savaite... ir karts nuo karto nakti uzeina tokie spazminiai skausmai, kad sedziu kai surakinta, nes jei judu isvis nerandu vietos, o skausmas toks.... kad rekt norisi ir ora vos gaudau....
cia tie paruosiamieji saremiai tikriausiai....tikriausiai... unsure.gif
tai bijau apie tikruosius pagalvoti ir ju sulaukti...
Atsakyti
As, reiskias, tokiu nepatyriau. Budavo, kad suimdavo, bet as atsipalaiduodavau ir jie praeidavo. Ir dabar jei pakerta kojas ar nugara, kazkaip labai keistai jauciuosi, nes sunku tai ivardinti skausmu - labiau ir tiktu tas issireiskimas, kad "pakerta" :-) Net sukteliu ir vos nuo koju nenusiverciu :-)

Kokios visgi visos mes skirtigos ir kaip skirtingai pas visas vyksta.
Beje, as vis "begu" su darbais, bet i rankas paemiau puikia knyga A. Zarskus "Gimimo slepinys". Matau, kaip ji keicia ir mane, ir mano poziuri. Pradejau daugiau su saulyte pilvuke bendrauti, kitaip laukti gimdymo. Ir pasitaikiusius nemalonius pojucius kitaip isgyvenu - atsipalaidavus ir ramiai.

Atsakyti
nu po tu spazminiu skausmu ir as labiau pabendrauju su savo leliuku ax.gif
vis kalbinu, kd jis man atsakytu, ar jam ten viskas gerai, ar jis vargselis nejaute tu skausmu, ar dar juda...
nzn nzn eisiu pas gine, reiks paklaust ar cia taip normalu, kad toks nu tirkai nerealus skausmas kartais uzeina g.gif
Atsakyti
o man neramu kad jau kelinta dienele mano lelius labai mazai juda,daktare sako tai normalu,bet man vis ramybes neduoda nes per diena gal ir sujuda vos 10karteliu o lapelyje raso kad valandos begyja kai tikrini tiek turetu sujudet nezinau ka daryt g.gif bandau ir pati pilvuka klibint bet nelabai atsako i mano raginimus sujudet unsure.gif
Atsakyti