Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

QUOTE(meilikatyte @ 2010 05 23, 13:11)
o man neramu kad jau kelinta dienele mano lelius labai mazai juda,daktare sako tai normalu,bet man vis ramybes neduoda nes per diena gal ir sujuda vos 10karteliu o lapelyje raso kad valandos begyja kai tikrini tiek turetu sujudet nezinau ka daryt g.gif bandau ir pati pilvuka klibint bet nelabai atsako i mano raginimus sujudet unsure.gif

Reikia atsigulus ant šono atsipalaiduoti ir judesius skaiciuoti, nes kai vaikstai ar sedi gali nejausti, man tas pats, atrodo visai nejuda, nes pilvas isitempes ir judesiai nesijaucia, bet atsigulus ir pilnai atsipalaidavus pavyksta suskaiciuoti. reiskia viskas OK mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija*: 23 gegužės 2010 - 14:42
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 23, 15:41)
Reikia atsigulus ant šono atsipalaiduoti ir judesius skaiciuoti, nes kai vaikstai ar sedi gali nejausti, man tas pats, atrodo visai nejuda, nes pilvas isitempes ir judesiai nesijaucia, bet atsigulus ir pilnai atsipalaidavus pavyksta suskaiciuoti. reiskia viskas OK mirksiukas.gif

Na as sakyciau, kad man kaip tik atvirksciai. Jei as judu ir neguliu, ir pilvelyje juda, o jei kiek ilgiau paguliu tai ir pilve iskart nurimsta. Tai man tas judesiu skaiciavimas nebepatinka, nes karts nuo karto turiu atsikelti ar sujudeti, kad ten neuzmigtu pilve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelytean @ 2010 05 22, 12:50)
pvz pas mane buvo ir bespalves spalvos snargliukai tokie.i diena pasirodydavo keleta kartu, o trecioj dienoj pasirode su kraujuku, tai uz kokiu 15 min. isvariau gimdyt ax.gif

del vandenu kai per daug net nezinau g.gif bet manau nieko gi cia blogo, vaikui daugiau vietos kur plaukiot g.gif  vat kai per mazai, tai tada jau ne kas, man matuodavo per eho keli cm yra laisvos vietos pilve, turi buti nemaziau 5 cm

na pas mane jau antra diena kai pradejo tie snargliukai eiti, tai vis laukiu laukiu kada jau bus nes kraujingu dar nera.

o del vandenu sako kaip tik gerai kad vandenu yra vadinasi vaikui gera viduje ir niekas negresia, kai mazai vandenu buna tada pradeda atidziau stebeti
Atsakyti
Noriu gimdyti !!! Nes mane tie skausmingi parengiamieji saremiai jau užkamavo. Jau gera savaite naktimis nemiegu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garra @ 2010 05 24, 09:41)
Noriu gimdyti !!! Nes mane tie skausmingi parengiamieji saremiai jau užkamavo. Jau gera savaite naktimis nemiegu. doh.gif

As irgi drinks_cheers.gif Man atrodo reikia daugiau judėti, o ne sofkej guleti, kad pagreitinti procesą blush2.gif O kokiu dar yra būdu?
Atsakyti
QUOTE(dekeriene @ 2010 05 23, 22:24)
na pas mane jau antra diena kai pradejo tie snargliukai eiti, tai vis laukiu laukiu kada jau bus nes kraujingu dar nera.

tai neuzilgo turesi savo leliuka manau 4u.gif reiskias prasidejo ten veiksmas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 24, 12:20)
As irgi drinks_cheers.gif  Man atrodo reikia daugiau judėti, o ne sofkej guleti, kad pagreitinti procesą blush2.gif  O kokiu dar yra būdu?

tai kad su tais budais tai ne visom padeda schmoll.gif nepaskubinsi ir nepasakysi kada gimti leliukui, jis jau cia pats nuspres blush2.gif as vat aplink nama keliais praejau ravedama, zolyte pjoviau, kasikus pati nesiojau doh.gif ir nieko nepagreitinau schmoll.gif gime tada kada pats uzsinorejo ax.gif
Atsakyti
ko as tik nedarau visa diena ant koju ir tvarkausi ir vaikstau kaip nieko taip nieko net jokiu paruosiamuju nebera nors menesiusi iki nustatytos denos buvo daug
lelyte maziau juda, tai vis tikiuosi kad kiekviena diena laukimo paskutine
Atsakyti
Nu va, mamytes,

Ka tik grizau is savo ginekologes - atsidarymas 2 cm. Ryt vakare vaziuosiu pas ja i Traku ligonine, paklausys tonusiuku mano saulytes. Gal ryt gimdysiu?

:-)
Atsakyti
Sveikos, mamytes, ir as noriu prisijungti prie labai laukianciuju burelio. Grizau is gydytojos, tai maziukas dar net i mazaji dubeni neisistates, zodziu,lieka laukt, o jau taip norisi greiciau. Idomu paprastai pries kiek laiko kudikeliai nusileidzia? Gal kas gali pasidalinti patirtim?
Atsakyti
Sveikutes,
Na ka, ir as jungiuosi prie laukianciuju burio. mums terminas si savaitgali, bet siandien po apziuros gydytojas pasake, kad galiu ir ilgiau isnesiot, nes kaklelis dar visiskai uzdaras, nors siektiek paminkstejes. Siaip jau antra diena kaip jauciu vis daznesnius pilvuko sukietejimus, bet cia turbut nieko nereiskia, o taip noreciau, kad greiciau viskas vyktu....
Atsakyti
Man tai jokių požymių nebuvo iki pat gimdymo veiklos pradžios. Vakare surietė sąrėmiai, naktį lauk pradėjo kamštis eiti. Iš ryto sąrėmiai dar aštresni, bet gydytojas liepė laukti ateinančios dienos. Tai dar vieną naktį prasikamavau, o per pietus jau turėjom lelią smile.gif
Beje, kai ryte nulėkėm pas gydytoją, dingo visi sąrėmiai, pasijutau kaip kokia melagė, nes ir kaklelis tik 1 cm buvo atsidaręs. Paskui supratau, kad stresiukas duoda savo, nes ir sekančią dieną, jau atvažiavus gimdyt, buvo tas pats biggrin.gif naktį ašaros iš skausmo riedėjo, o GN jau vos ne kaip ne-gimdyvė jaučiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(audra1980 @ 2010 05 24, 11:58)
Sveikos, mamytes, ir as noriu prisijungti prie labai laukianciuju burelio. Grizau is gydytojos, tai maziukas dar net i mazaji dubeni neisistates, zodziu,lieka laukt, o jau taip norisi greiciau. Idomu paprastai pries kiek laiko kudikeliai nusileidzia? Gal kas gali pasidalinti patirtim?

Gali nenusileisti iki pat gimdymo. Čia visom įvairiai buna, nenuprognazuosi.
Atsakyti