Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

Sveikos turiu klausimą, ar jus prieš gimdymą nekankino gausios, skaidriai baltos be kraujo išskyros, mane jau porą trejetą savaičių taip, ypač rytais, net aktiniai susitepa unsure.gif

Plius skauda visi kaulai tarpkojyje, tas skausmas pakenčiamas, prasivaikščiojus apskritai dingsta, tik ryte sunku būna apsiverst ar iš lovos išlipt, pilvo maudimą jaučiu jau nuo 30 sav. kažkur, jis vis dažnėja, ypač paryčiais. Gal čia jau man tašes krautis? Nieko neturiu susidėjusi dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 06 22, 18:50)

Plius skauda visi kaulai tarpkojyje, tas skausmas pakenčiamas, prasivaikščiojus apskritai dingsta, tik ryte sunku būna apsiverst ar iš lovos išlipt, pilvo maudimą jaučiu jau nuo 30 sav. kažkur, jis vis dažnėja, ypač paryčiais. Gal čia jau man tašes krautis? Nieko neturiu susidėjusi dar  g.gif

Tašes tai tikrai seniai laikaa susiskrauti, o nėščiųjų kortelę visur su savimi vežioti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 06 22, 08:13)
Norėjau pasiklausti ir aš dėl tu paruošiamųjų sąrėmių - ar gali būti jie labai skausmingi ir dažni?  ax.gif  Nuo nėštumo vidurio turėjau problemų dėl nuolat kietėjančio pilvo, bet šiąnakt tai jau buvo nejuokinga doh.gif Man taip skaudėjo strėnas (skausmas pereidavo į pilvą ir jis akimirksniu tapdavo akmeninis), kad neradau sau vietos... blush2.gif

Dažnumo nesekiau, nes atsiguliau po karšto dušo mieguista ir tarpais tarp skausmų sugebėjau užmigti  ax.gif  Šiandien ryte iš skausmo likęs tik nugaros maudimas bei dažnai kietėjantis pilvukas rolleyes.gif

Ar tai paruošiamieji? Ir ar nekenčia 2.gif:, kai su tokiu akmeniniu pilvus daugiau nei pusę laiko pravaikštau? verysad.gif

Man nuo 20 sav pilvas nuolat ketėjo, tai geriau Diasporali, nuo 30 sav. jau nebegeriau, tai nuolat vaiksciojau su kietu. Pagimdziau 39 sav. Viskas cia gerai jusu terminui jau. Kai kietas pilvas, reiskias gimda susitraukinėja. Kai gimda susitraukineja, pradeda reaguoti gimdos kaklelis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jazminutė @ 2010 06 22, 15:12)
O tai kodel ta zieda reikia nusiimt?  g.gif man jis irgi jau senai nenusimauna, bet as ir nebandau jo nuiiminet, juk netrukdo  g.gif

man tai tinsta ranku pirstai tai tas ziedas biski spaudzia,bijau kad dar labiau patinus neuzspaustu ten kokio nervo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Bittute.. @ 2010 06 22, 15:49)
na va, as nenusiemiau ir nebenusiimsiu  lotuliukas.gif  net prie didziausiu noru..  tikiuosi daugiau nebetins nei dabar  doh.gif 
bet frosted  dingus  g.gif    jau turbut dziaugiasi savo leliuku..  ax.gif

ir laura ax.gif pavydziu joms,ko manoji merguzele laukia g.gif
Papildyta:
QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 06 22, 17:50)
Sveikos turiu klausimą, ar jus prieš gimdymą nekankino gausios, skaidriai baltos be kraujo išskyros, mane jau porą trejetą savaičių taip, ypač rytais, net aktiniai susitepa  unsure.gif

Plius skauda visi kaulai tarpkojyje, tas skausmas pakenčiamas, prasivaikščiojus apskritai dingsta, tik ryte sunku būna apsiverst ar iš lovos išlipt, pilvo maudimą jaučiu jau nuo 30 sav. kažkur, jis vis dažnėja, ypač paryčiais. Gal čia jau man tašes krautis? Nieko neturiu susidėjusi dar  g.gif

tai susidekit,nemanau,kad jos trukdo,kur kamputyje pastatytos,ramiau paciai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos turiu klausimą, ar jus prieš gimdymą nekankino gausios, skaidriai baltos be kraujo išskyros, mane jau porą trejetą savaičių taip, ypač rytais, net aktiniai susitepa  unsure.gif

na tases jau turetum buti susidejus smile.gif nes nzn kada sugalvos beibis ims ir pasibels...pas mane buvo gausios isskyros, baltos, permatomos...tai man pripazino pienlige ir israse zvakuciu 6 vnt, tai panaudojau ir vsio.... smile.gif
Atsakyti
tai cia jau greiciausiai kad bus pienlige. smile.gif zvakuciu reiketu..
Atsakyti
pas mane taip pat gausios isskyros, slapime rado bakteriju, israse zvakutes 6 doh.gif , idomu ar spesiu visas sunaudot, nes terminas uz 5d g.gif ir savijauta sian vel kazkokia netokia, skauda pilvuka nuo pat ryto unsure.gif ir jauciu jo galvute kai einu i tualeta, kai suglaudziu kojas wub.gif gydytoja sake kad jis labai zemai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tagir: 23 birželio 2010 - 12:56
QUOTE(tagir @ 2010 06 23, 13:49)
pas mane taip pat gausios isskyros, slapime rado bakteriju, israse zvakutes 6 doh.gif , idomu ar spesiu visas sunaudot, nes terminas  uz 5d g.gif  ir savijauta sian vel kazkokia  netokia, skauda pilvuka nuo pat ryto unsure.gif ir jauciu jo galvute kai einu i tualeta, kai suglaudziu kojas wub.gif  gydytoja sake kad jis labai zemai 4u.gif

kiek spesi tiek sunaudosi....svarbiausia, bent pradejai naudoti...a irase ka nors i nesciosios lapa kai atrado pienlige?
Atsakyti

oho, tašės jau seniai turi būti prie durų, o šeimyna kovinėj parengty wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tagir @ 2010 06 23, 13:49)
pas mane taip pat gausios isskyros, slapime rado bakteriju, israse zvakutes 6 doh.gif , idomu ar spesiu visas sunaudot, nes terminas  uz 5d g.gif  ir savijauta sian vel kazkokia  netokia, skauda pilvuka nuo pat ryto unsure.gif ir jauciu jo galvute kai einu i tualeta, kai suglaudziu kojas wub.gif  gydytoja sake kad jis labai zemai 4u.gif

naudok kuo greiciau ir sveik 4u.gif kaip idomiai kad tu jauti maziuka, as tai nejauciu kazkaip galvutes.. matyt nenusileides pipiras mano.. ax.gif man ir terminas uz 5 d. bet tu turbut pirma pagimdysi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulea @ 2010 06 23, 15:27)
kiek spesi tiek sunaudosi....svarbiausia, bent pradejai naudoti...a irase ka nors i nesciosios lapa kai atrado pienlige?

ne, jau ne pirma karta man, neseniai buvau issigydzius ir vel tas pats doh.gif , bet ir anksciau nerase, arba as tiesiog nesuprantu kur ten kas prirasyta blush2.gif bet mano gydytoja kazkaip nesureiksmina to, sako kad per gimdyma geriau svarus takai bet cia nieko tokio ir kai ligoninej buvau kai pamate isskyras, pasake kad tai paprasciausia pienlige ir ji labai limpa nes silpnas imunitetas ir kad po gimdymo praeis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bittute.. @ 2010 06 23, 16:47)
naudok kuo greiciau ir sveik  4u.gif  kaip idomiai kad tu jauti maziuka, as tai nejauciu kazkaip galvutes.. matyt nenusileides pipiras mano.. ax.gif    man ir terminas uz 5 d.  bet tu turbut pirma pagimdysi...    smile.gif

visko gali but 4u.gif bet jis pas mane jau seniai zemai, jau kokias 3 savaites, o taip zemai tai jau savaitele tikrai smile.gif gydytoja sian apziurejo kakleli, jis vis dar gan ilgas, uzdaras, sake net pirstas neilenda, bet minkstas thumbup.gif ji pamasazavo, tai tokie stipresni skausmai uzpuola unsure.gif jei iki 30 nepagimdysiu, duos siuntima, nesinori skatint verysad.gif
Atsakyti
man siandien terminas. laukiu, niekas nevyksta... net liudna, ner ka vaikti, kaip sakoma stoga rauna.
vaikelis po biski juda kaip ir visada, nieko naujo...
Atsakyti