Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

QUOTE(laūra @ 2010 06 24, 18:22)
Labukas visoms 4u.gif 20diena 23.45h gime musu mergyte wub.gif 3600gr 52cm thumbup.gif kadangi mano veikla sustojo ties 3cm, teko daryti CP ax.gif db abi jauciames gerai, sveikos ir laimingos jau namuciuose wub.gif
Visoms laukiancioms linkiu kuo greiciau susilaukti jusu mazuju stebukleliu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip smagu bigsmile.gif sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif 20diena 23.45h gime musu mergyte wub.gif 3600gr 52cm thumbup.gif kadangi mano veikla sustojo ties 3cm, teko daryti CP ax.gif db abi jauciames gerai, sveikos ir laimingos jau namuciuose wub.gif
Visoms laukiancioms linkiu kuo greiciau susilaukti jusu mazuju stebukleliu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip smagu, sveikinimai, tai papasakok , kaip viskas vyko... kelinta savaite pagimdei? kokie buvo artejancio gimdymo pozymiai? Ar vandenis nutekejo ar kas skaudejo, kodel i ligioninę nuvaziavai, ar jau po termino buvo? labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija*: 24 birželio 2010 - 17:41
QUOTE(Bittute.. @ 2010 06 24, 11:44)
na jei jau isistacius ir kaklelis suminkstejes tai gali jau kad ir po valandos isvaziuoti..  kantraus laukimo  4u.gif
Aciu uz palaikyma. 4u.gif Vis dar namie, vis dar laukiam. doh.gif
QUOTE(tagir @ 2010 06 24, 14:07)
man jau antra savaite taip ir nieko doh.gif  nusipirkau sampano lotuliukas.gif  bandysim paskutini naturalu skatintoja, nes kolkas dar niekas nepadejo doh.gif
Bandem kelis budus jau - ananasa, gazuotus gerimus, avieciu lapu arbata, daaaagu vaiksciojimo - niekas nepadejo. doh.gif
QUOTE(laūra @ 2010 06 24, 16:22)
Labukas visoms 4u.gif 20diena 23.45h gime musu mergyte wub.gif 3600gr 52cm thumbup.gif
Dideliausi sveikinimai sulaukus savo stebukliuko. wub.gif
Atsakyti

oi sveikinu labai mergyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif jus abi. kaip vardas mergaites? tai tada ir prasidejo gimdymas kai sakei kad "kazkas" bega tau? blush2.gif o kaip prasidejo papasakok? is karto saremiai ar maudimas kazkoks buvo?
Atsakyti
QUOTE(jazminutė @ 2010 06 24, 18:25)
thumbup.gif  4u.gif  sveikinimai !!!

QUOTE(linoosikas @ 2010 06 24, 18:29)
kaip smagu bigsmile.gif sveikinimai  wub.gif  4u.gif

QUOTE(Natalija* @ 2010 06 24, 18:40)
Kaip smagu, sveikinimai, tai papasakok , kaip viskas vyko... kelinta savaite pagimdei? kokie buvo artejancio gimdymo pozymiai? Ar vandenis nutekejo ar kas skaudejo, kodel i ligioninę nuvaziavai, ar jau po termino buvo? labai smalsu blush2.gif

QUOTE(YUB4 @ 2010 06 24, 20:11)
Dideliausi sveikinimai sulaukus savo stebukliuko.  wub.gif

QUOTE(Bittute.. @ 2010 06 24, 20:23)
oi sveikinu  labai mergyte  4u.gif  4u.gif  4u.gif  jus abi. kaip vardas mergaites?  tai tada ir prasidejo gimdymas kai sakei kad "kazkas" bega tau?  blush2.gif    o kaip prasidejo papasakok? is karto saremiai ar maudimas kazkoks buvo?

Aciu labai 4u.gif na tada kaip rasiau kad kazkas nubego, tai buvo vandenys blush2.gif terminas turejo buti rytojus, bet va biski kieme malkas pameciau atsitupus ir nubego. Nulekem su vyru i GN, aisku perenge ir nusiunte i gimdykla, tai 6 valanas saremiavau kas 2min reguliariai, skausmas pakenciamas mirksiukas.gif pasirodo per tas valandas reikalai nepasistumejo, liko tie patys 3cm, todel nutare skatinti, 2valanas paskatino, bet jokiu pokyciu nebuvo, todel gydytojai pasiule atlikti CP, nes pagal juos pati tikrai nepagimdysiu unsure.gif ka darysi, sutikom. Staigiai pasiruose operacijai, emiau epidura, todel viska girdejau, stebejau ax.gif per keleta minuciu gime mano dukrele ir nuprausta buvo atiduota teciui kol mane susiuvo blush2.gif po valandos jau pati maitinau MP smile.gif

Papildyta:
Na man tik pilva maude kokias 5dieneles, tie paruosiamieji buvo smile.gif o kai jau vandenys nubego tai irgi pilva spazmavo ziauriai smile.gif bet tikruju tu saremiu nepatyriau, tai nezinau kaip ten kas smile.gif
ai ta diena kai vandenys nubego labai stipriai nuotaikos mainesi blush2.gif
Atsakyti

kaip tau faina, jau supuoji leliuka mirksiukas.gif nuosirdziausi ir dideliausi sveikinimai jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laūra @ 2010 06 24, 20:44)
Aciu labai 4u.gif na tada kaip rasiau kad kazkas nubego, tai buvo vandenys blush2.gif terminas turejo buti rytojus, bet va biski kieme malkas pameciau atsitupus ir nubego. Nulekem su vyru i GN, aisku perenge ir nusiunte i gimdykla, tai 6 valanas saremiavau kas 2min reguliariai, skausmas pakenciamas mirksiukas.gif pasirodo per tas valandas reikalai nepasistumejo, liko tie patys 3cm, todel nutare skatinti, 2valanas paskatino, bet jokiu pokyciu nebuvo, todel gydytojai pasiule atlikti CP, nes pagal juos pati tikrai nepagimdysiu unsure.gif ka darysi, sutikom. Staigiai pasiruose operacijai, emiau epidura, todel viska girdejau, stebejau ax.gif per keleta minuciu gime mano dukrele ir nuprausta buvo atiduota teciui kol mane susiuvo blush2.gif po valandos jau pati maitinau MP smile.gif

Papildyta:
Na man tik pilva maude kokias 5dieneles, tie paruosiamieji buvo smile.gif o kai jau vandenys nubego tai irgi pilva spazmavo ziauriai smile.gif bet tikruju tu saremiu nepatyriau, tai nezinau kaip ten kas smile.gif
ai ta diena kai vandenys nubego labai stipriai nuotaikos mainesi blush2.gif

labai saunu kad tavo gimdymas toks lengvas, geru atsiminimu daug smile.gif thumbup.gif as vis laukiu ir laukiu.. kaip maziuke ar rami ? pavydziu baltu pavydeliu, kad jau pamatei savo katineli... wub.gif aukit sveikos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laūra @ 2010 06 24, 19:22)

sveikinam, ir aciu uz palinkejimus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
nu ka, nepadejo man ir sampanas verysad.gif jau nezinau ko imtis, belieka tik laukt ir ziuresim ar jis per tas 3dieneles teiksis pasirodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tagir @ 2010 06 25, 12:24)
nu ka, nepadejo man ir sampanas verysad.gif jau nezinau ko imtis, belieka tik laukt ir ziuresim ar jis per tas 3dieneles teiksis pasirodyt ax.gif

dar trys dieneles iki termino - dar galima laukt wink.gif man sian kaip ir paskutine dienele, ale irgi jokiu pojuciu g.gif leksim su MB pavaiksitnet, o vakare gal irgi sampaniuka isbandysim, ir dar smileysex.gif: - gal vis tik bus paskutinis sis vakaras dviese blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linoosikas: 25 birželio 2010 - 11:28
QUOTE(linoosikas @ 2010 06 25, 13:27)
dar trys dieneles iki termino - dar galima laukt wink.gif man sian kaip ir paskutine dienele, ale irgi jokiu pojuciu g.gif leksim su MB pavaiksitnet, o vakare gal irgi sampaniuka isbandysim, ir dar smileysex.gif: - gal vis tik bus paskutinis sis vakaras dviese  blush2.gif

bet man tos 3 labai svarbios, nes tik 2 dienas po termino duos siuntima verysad.gif , as su vyru nieko negaliu, naudoju tas zvakutes del isskyru, ir siaip sako kad man cia nuo jo, nes jau nepirma kart ir visad atsiranda po smileysex.gif verysad.gif jis kiaule, tikriausiai pas buvusia vaiksto mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tagir: 25 birželio 2010 - 11:54