Toms busimoms mamytems, kuriom nestumo pabaigoje skauda galva. man tas pats buvo, kai pirmos dukrytes laukiausi - jau to termino diena pradejo galva skaudeti, vakarais. viena vakara, antra - kenciu, manau, gal pervargstu, diena neskauda. trecia vakara jau taip isiskaudejo - nors sienom lipk. skambinu nakti greitajai ir klausiu, kokius vaistukus galetu nescia moteriske nuo galvos skausmo isgerti, nes kenteti neimanoma. o manes iskat klausia - koks spaudimas. o ka as zinau. gyvenime reikalu su tuo spaudimu neturejau, visa nestuma normaliai viskas buvo.

greitoji atleke na nezinau, gal per 10 min (tikrai nesitikejau, kad atvaziuos, as gi tik norejau suzinot, kokius vaistus gert). Vien zodziu, spaudimo virsutine riba pamenu buvo 160, o apatine nepamenu. dar ta felcere pamaciusi koks tas mano spaudimas paklause, ar vaikas gyvas, ar juda

vien zodziu,labai greitai atsiduriau ligoninej (pasirodo,greitukiu darbuotojai labai bijo tuoj begimdysianciu nesciuju) ir dar 5 dienas ten pralaukiau, kol mano mazoji sumanys islysti. viskas baigesi gerai
dabar, kai antro laukiuosi, 12 d. terminas numatytas, klausiau gydytojos kaip su tuo spaudimu - bijau gi. tai sake, cia yra nesciuju toksikoze, tik pabaigoje, pasireiskia (pvz. tinimu, pakilusiu spaudimu), o spaudimas kyla dazniausiai stambesnem (na tokia nesu, net ir dabar

). tai pasiskolinau ta spaudimo matuokli ir jei vakare kiek galva skauda, pasimatuoju - akurat, dazniausiai kiek pakiles, bet dar normos ribose. svarbiausia, bent jau pasak mano gydytojos, kad apatine riba nevirsytu 90.
daug parasiau, gal pades kam