Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

QUOTE(gelytean @ 2010 05 04, 14:48)
man tuos tonusus klause viena diena pries gimdymo data, tai ir gimda buvo rami, o vaikutis baisiai spurdejo. o tau nebuvo taip kad kai lelius judejo tuo momentu jo spaudimas aukstesnis buvo?

mano lelius labai ramus buvo, tai pries pora savaiciu tonusus klause, tai kai jis sujudejo taip garsiai ten viskas uzt pradejo, nezinau ar ten jo spaudimas padideja,ar kas, bet kazkas vyksta biggrin.gif bet gydytoja sake viskas gerai, tai as ir nurimau ax.gif

as ispradziu net termino normalaus nesakiau, sakydavau kad geguzes gale smile.gif bet aisku tetos su mama juk pasikalba, paskui kazkaip ir draugams prasitariau ax.gif prisimenu kai su pirmu savaite pervaiksciojau tai kiekviena diena visi skambinejo doh.gif sakiau kai gims spaudoj pranesim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regi1: 04 gegužės 2010 - 14:58
Toms busimoms mamytems, kuriom nestumo pabaigoje skauda galva. man tas pats buvo, kai pirmos dukrytes laukiausi - jau to termino diena pradejo galva skaudeti, vakarais. viena vakara, antra - kenciu, manau, gal pervargstu, diena neskauda. trecia vakara jau taip isiskaudejo - nors sienom lipk. skambinu nakti greitajai ir klausiu, kokius vaistukus galetu nescia moteriske nuo galvos skausmo isgerti, nes kenteti neimanoma. o manes iskat klausia - koks spaudimas. o ka as zinau. gyvenime reikalu su tuo spaudimu neturejau, visa nestuma normaliai viskas buvo. g.gif greitoji atleke na nezinau, gal per 10 min (tikrai nesitikejau, kad atvaziuos, as gi tik norejau suzinot, kokius vaistus gert). Vien zodziu, spaudimo virsutine riba pamenu buvo 160, o apatine nepamenu. dar ta felcere pamaciusi koks tas mano spaudimas paklause, ar vaikas gyvas, ar juda doh.gif vien zodziu,labai greitai atsiduriau ligoninej (pasirodo,greitukiu darbuotojai labai bijo tuoj begimdysianciu nesciuju) ir dar 5 dienas ten pralaukiau, kol mano mazoji sumanys islysti. viskas baigesi gerai biggrin.gif
dabar, kai antro laukiuosi, 12 d. terminas numatytas, klausiau gydytojos kaip su tuo spaudimu - bijau gi. tai sake, cia yra nesciuju toksikoze, tik pabaigoje, pasireiskia (pvz. tinimu, pakilusiu spaudimu), o spaudimas kyla dazniausiai stambesnem (na tokia nesu, net ir dabar g.gif ). tai pasiskolinau ta spaudimo matuokli ir jei vakare kiek galva skauda, pasimatuoju - akurat, dazniausiai kiek pakiles, bet dar normos ribose. svarbiausia, bent jau pasak mano gydytojos, kad apatine riba nevirsytu 90.
daug parasiau, gal pades kam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regi1 @ 2010 05 04, 15:55)

as ispradziu net termino normalaus nesakiau, sakydavau kad geguzes gale smile.gif bet aisku tetos su mama juk pasikalba, paskui kazkaip ir draugams prasitariau ax.gif prisimenu kai su pirmu savaite pervaiksciojau tai kiekviena diena visi skambinejo doh.gif sakiau kai gims spaudoj pranesim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man tai koks bajeris buvo irnesakyk.gif irgi sakiau kad gimdyti balandzio gale, tai vieni draugai kazkaip persikaluse ir pries kelias dienas buvo atleke leliaus lankyt su dovanom hihihi.gif pamate mane su pilvu tai taip susinepatogino blush2.gif man ir nefaina paliko doh.gif o visi kiti atakuoja skambuciais siaubingai doh.gif
Atsakyti
o pas mane spaudimas kuo otlyn tuo mazyn
praeita savaite buvau pas daktare tai ji pasake 90/50
labai zemas, bet sako geriau jau nei aukstas
su pirmu priaugau 35+ spaudimas buvo 90/60
dabar tik 20 o spaudimas mazesnis....
Atsakyti
QUOTE(melyne @ 2010 05 04, 15:03)
Toms busimoms mamytems, kuriom nestumo pabaigoje skauda galva. man tas pats buvo, kai pirmos dukrytes laukiausi - jau to termino diena pradejo galva skaudeti, vakarais. viena vakara, antra - kenciu, manau, gal pervargstu, diena neskauda. trecia vakara jau taip isiskaudejo - nors sienom lipk. skambinu nakti greitajai ir klausiu, kokius vaistukus galetu nescia moteriske nuo galvos skausmo isgerti, nes kenteti neimanoma. o manes iskat klausia - koks spaudimas. o ka as zinau. gyvenime reikalu su tuo spaudimu neturejau, visa nestuma normaliai viskas buvo. g.gif  greitoji atleke na nezinau, gal per 10 min (tikrai nesitikejau, kad atvaziuos, as gi tik norejau suzinot, kokius vaistus gert). Vien zodziu, spaudimo virsutine riba pamenu buvo 160,  o apatine nepamenu. dar ta felcere pamaciusi koks tas mano spaudimas paklause, ar vaikas gyvas, ar juda  doh.gif  vien zodziu,labai greitai atsiduriau ligoninej (pasirodo,greitukiu darbuotojai labai bijo tuoj begimdysianciu nesciuju) ir dar 5 dienas ten pralaukiau, kol mano mazoji sumanys islysti. viskas baigesi gerai  biggrin.gif
dabar, kai antro laukiuosi, 12 d. terminas numatytas, klausiau gydytojos kaip su tuo spaudimu - bijau gi. tai sake, cia yra nesciuju toksikoze, tik pabaigoje, pasireiskia (pvz. tinimu, pakilusiu spaudimu), o spaudimas kyla dazniausiai stambesnem (na tokia nesu, net ir dabar  g.gif ). tai pasiskolinau ta spaudimo matuokli ir jei vakare kiek galva skauda, pasimatuoju - akurat, dazniausiai kiek pakiles, bet dar normos ribose. svarbiausia, bent jau pasak mano gydytojos, kad apatine riba nevirsytu 90.
daug parasiau, gal pades kam  4u.gif

hmmm... g.gif
o dabar dėl to spaudimo ir man įdomu. Šiaip pas mane tas spaudimas visada geras, bet kai galvą pradeda skaudėti, tai jaučiu kaip širdelė biški "tabaluojasi" g.gif
Šiandien pas ginę buvau, sakė, kad spaudimas geras, bet ir galvos man tuo momentu neskaudėjo....
O va man įdomu - kai yra ta nėščiųjų toksikozė, tai tas aukštas spaudimas nuolat laikosi, ar tik tada pakyla, kai galvą pradeda skaudėti ???? g.gif
reiks po internetą panaršyti.... info pasiieškoti...
Atsakyti
tai kad toksikoze tai ne spaudimo beda o pykinimo ir vemimo
kiek as zinau del kraujospudzio pirma kart girdziu

nes as visada turiu toksikoze pastojusi vemdavau kiekviena diena po kiekvieno maisto
ir tiap iki 4 menesiu bet mano spaudimas visada zemas 100/60

dabar isgirdau kad toksikoze dar ir kraujospudi padidina
Atsakyti
Na va o as saremiauju jau trecia diena tik kad jokio reguliarumo, vakar nuvarem i ligonine, tai leliai viskas gerai, o pas mane tik 1cm, taip kad isleido namo toliau laukti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti

as ir siandien buvau pasikonsultuot su gydytoju, tai sis apreiske, kad viskas su leliu tvarkoj, gimda ruosiasi vis, belieka laukti. jei per 3 dienas nepagimdysiu tai greiciaus guldys ligoninen doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelytean: 04 gegužės 2010 - 18:44
QUOTE(gelytean @ 2010 05 04, 19:43)
as ir siandien buvau pasikonsultuot su gydytoju, tai sis apreiske, kad viskas su leliu tvarkoj, gimda ruosiasi vis, belieka laukti. jei per 3 dienas nepagimdysiu tai greiciaus guldys ligoninen doh.gif

Kankina tave maziukas laukimu...na manau,kad ir pagimdysi per tas tris dienas 4u.gif Ir labai to linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vaikiukas pasirodys kai maziausiai tikesies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2010 05 04, 20:44)
Kankina tave maziukas laukimu...na manau,kad ir pagimdysi per tas tris dienas 4u.gif Ir labai to linkiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Vaikiukas pasirodys kai maziausiai tikesies smile.gif

aciu kad paguodei 4u.gif as ir tikiuosi kad greit viskas susitvarkys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gelytean @ 2010 05 04, 22:18)
aciu kad paguodei 4u.gif as ir tikiuosi kad greit viskas susitvarkys ax.gif

Linkiu greiciau sulaukti savo stebuklo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
(o dar girdejau, gal cia bajeris g.gif , reik langus paplaut ir iskart isvaziuoja visos smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Diola @ 2010 05 05, 08:59)
Linkiu greiciau sulaukti savo stebuklo  4u.gif  4u.gif  4u.gif
(o dar girdejau, gal cia bajeris  g.gif , reik langus paplaut ir iskart isvaziuoja visos  smile.gif )

thumbup.gif
ne, greičiausiai, kad ne bajeris..... Va prieš daug metų mano tetulė kaip tik po langų plovimo ir išvažiavo į GN bigsmile.gif
Atsakyti