Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

O gal kuriai dare kardiotokograma? g.gif kaip ten viskas vyksta?
Atsakyti
Sweikutės 4u.gif Jungiuosi ir aš į Jūsų būrelį.
Man gimdymo terminas gegužės 10 d., kol kas gimda jokių ženklų neduoda - nėra jokių sąrėmiukų. Tačiau jau kelintą dieną galva labai sunki, o šiąnakt pradėjo siaubingai skaudėti. Tai ko tik nedariau - ir stiprios juodos arbatos su cukrumi, ir paracetomolį po biškutį gurkšnojau ir citramono ax.gif Nuo 1 val. nakties esu be miego.
Kažin, ar tai galėtų būti artėjančio gimdymo požymis? g.gif
Lelius labai aktyvus.
Papildyta:
QUOTE(kriste85 @ 2010 05 03, 09:51)
O gal kuriai dare kardiotokograma? g.gif kaip ten viskas vyksta?

Sweika, man rytoj vizitas pas gydytoją. Darys tą kardiotokogramą, tai parašysiu kaip ten ir kas daroma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 05 03, 09:27)
o siandien nuo laiptu nkritau, tai ziauriai atsimusiau uzpakali ir i pilva atatranka buvo nemaza
taip persigandau  verysad.gif

bet nieko lelius pilve juda vadinasi nieko blogo.

oje gerai kad viskas gerai 4u.gif pasisaugoti dabar mum baisiai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 05 03, 11:07)
Sweikutės  4u.gif  Jungiuosi ir aš į Jūsų būrelį.
Man gimdymo terminas gegužės 10 d., kol kas gimda jokių ženklų neduoda - nėra jokių

o pasirodo mums ta pati data mirksiukas.gif tik as vis jauciu kazko neramia nugara,pamaudenimus pilve,bet manau kad cia taip turi buti g.gif nu negerai jauciuos,kaulai visi braska
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 05 03, 11:07)
Tačiau jau kelintą dieną galva labai sunki,

man galva taip pat skauda, atrodo kaip smelio pilna, tokia sunki, bet as vaistu tai jokiu negeriu, kenciu doh.gif
Atsakyti
galva zinokit man irgi vakar siaubingai skaudejo bet siandien lygtai nieko,tik va labaj vaiko judesiai susilpnejo tai siandien siuncia kardiotokograma darytis.... mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi nestumo metu nuo galvos nieko negeriu
jei skauda einu paguleti bet negeriu....
be to galvos skausmas gal nuo spaudimo priklauso....man tai nustate kad labai zemas tai pastoviai kaip apsinesusi

nemanau kad galvos skausmas gali buti gimdymo pozymis.

as manau pirma gal kamstis pasirodo, po to jau saremiai kad ir tiek brakstono hikso bet daznejantys....kol dalilauki tikru
nors su pirmu man nieko nebuvo o dabar pastoviai paskaudejimai, tad nesuprantu ar tie paskaudejimai lems ankstesni gimdyma ar visgi vel pernesiosiu
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 05 03, 10:12)
o pasirodo mums ta pati data  mirksiukas.gif tik as vis jauciu kazko neramia nugara,pamaudenimus pilve,bet manau kad cia taip turi buti g.gif nu negerai jauciuos,kaulai visi braska

O man tai, kaip ir rašiau, gimda jokių ženklų neduoda g.gif
Eisiu rytoj iš ryto pas ginę, pasisakysiu dėl to galvos skausmo. Įdomu ką pasakys g.gif
Atsakyti
sveikos visos belaukiancios savo leliuku 4u.gif as ir noriu prie jusu prisijungti smile.gif terminas mano geguzes 12, bet labai pagausejo isskyru, kaip manot ar tai jau pozymis kad gimda ruosiasi ar gali but kas ne taip?su pirmu kazkaip neprisimenu, kad taip butu g.gif Visoms laukiancioms iseinancio kamscio galiu pasakyt, kad pirmam nestume man jis isejo gerokai anksciau, o leliuka po savaites pernesiojimo gydytojai teko isprasyti, nes jis visai lauk nesiruose biggrin.gif kazin dabar ir pernesiosiu ar ne g.gif o kas kiek min turi saremiai but, kad jau varyt i ligonine?
Atsakyti
QUOTE(regi1 @ 2010 05 03, 11:59)
sveikos visos belaukiancios savo leliuku 4u.gif as ir noriu prie jusu prisijungti smile.gif terminas mano geguzes 12, bet labai pagausejo isskyru, kaip manot ar tai jau pozymis kad gimda ruosiasi ar gali but kas ne taip?su pirmu kazkaip neprisimenu, kad taip butu g.gif Visoms laukiancioms iseinancio kamscio galiu pasakyt, kad pirmam nestume man jis isejo gerokai anksciau, o leliuka po savaites pernesiojimo gydytojai teko isprasyti, nes jis visai lauk nesiruose  biggrin.gif kazin dabar ir pernesiosiu ar ne g.gif o kas kiek min turi saremiai but, kad jau varyt i ligonine?

Per nėštukių kursus sakė, kad jei sąrėmiai kartojasi kas 6-7 minutes, tada jau kaip ir pats laikas vykti į ligoinę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regi1 @ 2010 05 03, 13:59)
sveikos visos belaukiancios savo leliuku 4u.gif as ir noriu prie jusu prisijungti smile.gif terminas mano geguzes 12, bet labai pagausejo isskyru, kaip manot ar tai jau pozymis kad gimda ruosiasi ar gali but kas ne taip?su pirmu kazkaip neprisimenu, kad taip butu g.gif Visoms laukiancioms iseinancio kamscio galiu pasakyt, kad pirmam nestume man jis isejo gerokai anksciau, o leliuka po savaites pernesiojimo gydytojai teko isprasyti, nes jis visai lauk nesiruose  biggrin.gif kazin dabar ir pernesiosiu ar ne g.gif o kas kiek min turi saremiai but, kad jau varyt i ligonine?

jo man irgi ziauriai pagausejo, bet nera kraujingu kol kas....

QUOTE(erika08 @ 2010 05 03, 14:29)
Per nėštukių kursus sakė, kad jei sąrėmiai kartojasi kas 6-7 minutes, tada jau kaip ir pats laikas vykti į ligoinę  4u.gif

jo man irgi sake atvaziuoti kai saremaii bus kas 5 minutes....

deja su pirmuoju teko vaziuoti kol saremiai buvo nereguliarus ir nieko nevyko, nes kaklelis minkstejo ziauriai skausmingai, su vemimais samones netekimais, o nuo 0 iki 10 cm atsidare mazdaug per 20 minuciu

tai manau reikia ziureti nuo situacijos
Atsakyti
Labuka...na as jau supuoju ant savo ranku suneli 4u.gif
Kai rasiau,kad aptikau isskyru su kraujuko priemaisomis,ta pacia diena ir pagimdziau 4u.gif ir mamyciu sventej suspejau sudalyvauti biggrin.gif
Pajauciau skausmus ir pradejom su vyru sekti laika,tai kartojosi mazdaug kas 6-7min.
Tai kuri laika laukem,bet visgi isvaziavom i ligonine,buvo 6cm kaklelis atsidares,tai apie 7 vakaro atvykom,o 21.54 gime maziukas wub.gif
Laukiau ir sulaukiau!!!Sulauksit ir jus savo maziuku angeliuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti