na darbo diena manau dirba kaip ir sestadieniais (as darbo diena ir vaziavau, t.y. siandien), tik turbut prekiu daugiau, nes daugiau zmoniu suvaziuoja, didesne paklausa, bet as sau puiku pasirinkima turejau, lentynos nukrautos, tikrai nepasakyciau kad mazas pasirinkimas:) jau iki puses 12 pradejo, kaip pastebejau, daiktus krautis prekeiviai, tai manau kokia 8-9 gerai atvaziuoti

mmeda, aciu !

) ten tu sukniu prekeiviu yra gal virs 10, gal ir apsirinku, bet mazdaug taip

o as pas pirma, kuria iejau, pirmaja suknele, kuria pasimatavau, ta ir nusipirkau, zinoma, dar kelias po to matavausi ;D kazkaip pataikiau ant malonios pardavejos, tokia juodais pusilgiais plaukais, antra nuo galo, nezinau kaip daugiau paaiskinti.. bet ji vienintele tokia juodaplauke, atskirsite, manau

nors as pas kitas ir nesimatavau, gal ir dar malonesniu yra ;D bet pas kiekviena pardaveja buvau uzmacius man patinkanciu sukneliu
tai sekmes visoms, ten vyksiancioms, tikiuosi rasite sau tinkamo ka nors, as asmeniskai prisiskaicius kai kuriu komentaru buvau susidarius nuomone kad nieko gero nerasiu, ten vadinamos "turgines", bet tikrai nustebau nuvykusi

p.s.siaip kiek salonu tinklalapiu ziurinejau, tai tos "turgines" sukneles taip pat atrodo, tik gal ant grazaus modelio tam tinklalapi vaizdas kitoks ;D
zodziu, issipleciau