As irgi radau batelius, beveik tokiu, kokius ir isivaizdavau

Galiu ir as pasidalinti savo ispudziais is gariunu. Vaziavau su vienu tikslu, kaip sakoma -"misija suknele". Is pradziu buvau labai skeptiskai nusiteikus, nes is turgaus paskutini karta kazka pirkau gal pries 15 metu. Bet pasiskaicius komentaru nusprendziau pabandyti. Tiesa, reikia pamineti kad pries tai apsilankiau tik viename nuomos punkte, kuriame, man patinkancios sukneles nuoma buvo 1300 Lt. Ir ka gi, gariunuose likau labai nustebinta bei patenkinta, nes jau turiu suknele, kuri yra beveik tokia pati kaip nuomos salone (medziaga, modelis tas pats, tik kai kurie papuosimai skiriasi). Ir sumokejau tik 800 Lt.
Taigi merginos, jei neieskote kazkokiu labai prabangiu ir ekskliuzyviniu sukneliu galite bandyti ieskoti gariunuose.
Taigi merginos, jei neieskote kazkokiu labai prabangiu ir ekskliuzyviniu sukneliu galite bandyti ieskoti gariunuose.
As irgi maciau sukneliu, bent jau labai panasiu, ka siulo nuomos salonai...

O as Gariunuose nieko sau neradau
venintele suknele, kuria pasimatavau buvo per didele, reikia uzsakineti mano dydzio, bet kadangi nelabai patiko, apsivilkciau tik is bedos, tad neuzsakem. ir grizus labai apsidziaugiau, kad nepirkau, nes kaina buvo 700lt, o merginos internete savo tokias pacias sukneles jau pardavineja po 300. tad jei nuspresciau imti tokia, tad geriau jau pirkti karta padeveta per pus pigiau. jaunajam nupirkom kostiuma uz 430lt ir batus. daugiau nieko ten nemaciau, nes patingejom vaikscioti

Sveikos,
as norejau paklausti ar yra garuose kokiu bateliu ant zemo kulno, bo numirsiu su aukstakulniais?
Ir kaip suprantu man reiktu sampanines spalvos, ar tokiu ten galiu rasti?
Ir kitas klausimelis: kaip ten reikalai su vyriskais marskiniais, konkreciai mane domina sampanines spalvos marskiniai?
as norejau paklausti ar yra garuose kokiu bateliu ant zemo kulno, bo numirsiu su aukstakulniais?

Ir kitas klausimelis: kaip ten reikalai su vyriskais marskiniais, konkreciai mane domina sampanines spalvos marskiniai?
QUOTE(naujokas998 @ 2010 06 19, 17:16)
Sveikos,

Batu ten yra daug visokiu..vaziuokit anksti ryte ir nueikit i senaji turgu, kur pardavineja urmu, kaikurie pardavejai parduoda ir po viena pora, ten nemazai visko yra... Aisku sunkiau rasti negu aukstakulniu, bet, manau, imanoma. O va del marskiniu, tai nzn...MB yra is ten pirkes kazkada tokius neblogus marskinius, bet uz 70lt.. O parduotuvese per ispardavimus kazkada radom ir grazesniu ir pigesniu.
QUOTE(naujokas998 @ 2010 06 19, 16:16)
Sveikos,

ziurint kokiu marskiniu norit, MB nori liemenuotu, tai apart gariunu niekur nerado, nes bazese ir parduotuvese liemenuotu nera, nebent brangiose parduotuvese, na o uz marskinius moket 200lt nesamone, garuose mazdaug apie 70
Na mums reikia neiliemenuotu marskiniu

QUOTE(šifonyte @ 2010 06 20, 12:22)
ziurint kokiu marskiniu norit, MB nori liemenuotu, tai apart gariunu niekur nerado, nes bazese ir parduotuvese liemenuotu nera, nebent brangiose parduotuvese, na o uz marskinius moket 200lt nesamone, garuose mazdaug apie 70
Pirkau MB liemenuotus issiuvinetus marskinius New Yorke per ispardavima uz 35 litus

O jei norit neliemenuotu, tai ju pilna ir ivairiom kainom.
QUOTE(Wunderbar @ 2010 06 20, 14:19)
Pirkau MB liemenuotus issiuvinetus marskinius New Yorke per ispardavima uz 35 litus
esu macius liemenuotu ir Aprangoj po 30-50 litu. Tik kad reik palaukt ispardavimu. Bet jei laiko nera, tada taip, sutinku, Gariunuose marskiniu liemenuotu tikrai rasi iki 100lt.

aciu reiks paieskot aprangoj ir new yorkeyje

QUOTE(šifonyte @ 2010 06 20, 11:22)
mes vakar buvom gariunuose marskiniu ir papuosimu (niekur neradom papuosimu. kur jie yra????). o marskinius nupirkom, baltus, iliemenuotus, su sasagom 75lt

Issiaiskinau, kad mums reikia iliemenuotu marskiniu
tai ateinanti savaitgali ruosiuosi i garus :DDD