Vasari, nu jau atsiprašau, bet prie ko žodžių išvartymas ir skaitymas taip, kaip Tau patogiau? niekas debilu ar durnu nevadino, niekas nesakė, kad reikalauji dėmesio ir darai cirkus. man nesunku įkelt savo foto, bet nematau reikalo, nes turiu paauglinius spuogus, dėl kurių problemos nekilo. niekas ant Tavęs nevaro, jeigu ką. bėdų ir aš turėjau dėl veido, ir turiu (pastoviai dešinį skruostą beria) ir nereikia taip iškart pult daryt sau patogių išvadų
bet nu ką čia aiškinsi, aš kai užsiožiuoju, tai irgi visi man blogi, visi priešai atrodo ir kad visi manęs nesupranta and so on. bet žmogus be visos savo nuomonės davė patarimų gerų ir PLIUS iš anksto atsiprašė, jei jos nuomonė klaidinga. tai
nafik čia toks išvadas reikia darytis iškart? nesupratau tikrai...
o dėl dėmesio, kodėl taip paminėjau, tai būtent todėl (pasakiau ir tame savo poste), kad kai parašiau apie man padėjusią Garnier liniją, tai buvau "paciklinta" (čia toks garsas, kai esi nepatenkintas ir sakai c

), kad va tokie dalykai Tau tai tikrai nepadės... nors temą apie spuogus, o ne apie Vasario bėdą. tai vėlgi - reikėtų paskaityt visą postą ir pagaut esmę, o ne pykt ant viso pasaulio, kad turi tokią bėdą...
ir dar, kad į temą. naudoju Garnier Pure Active liniją, draugė labai gyrė. jai irgi, ypač prieš mielas dienas, veiduką paberia, tai pradėjo naudot prausiklį ir drėkinamąjį kremuką, sakė labai padėjo. aš prie jų dar šveitiklį nusipirkau, tai labai patinka tikrai, iškart pradėjus naudot pamačiau poveikį. tik naudot sąžiningai reikia (ryte ir vakare, o šveitiklį kaip parašyta) ir tada matysis poveikis. dabar, kai aptingau ir apleidau tą reikalą, prausiklį tik vakarais benaudoju, tai vėl matosi, kad odelė truputį pyksta, bet nu čia jau mano bėdos tinginystės...
Galiu pasiūlyti ir pačiai geriau įsiskaityti į žinutes. Sakė, kad vyksta čia per mane cirkai ir kad reikalauju dėmesio. Beje, aš neužsiožiavau, tiesiog perskaitęs tas žinutes negalėjau tylėti. Ir nėra man visi blogi. Niekas nedraudžia ir jums čia rašyti, būkit jūs įdomūs ir gausit daugiau dėmesio. Be to ta moteris galėjo parašyti man asmeniškai, o ne varyti prie visų. Jos patarimai geri, pirk prausiklį, pirk kremuką kokį šūdą BP5, kurio išnaudojau kelis buteliukus ir nepadėjo ir t.t. atsiprašau, nenoriu ižeisti žmonių, kurie man patarė, bet atėjo apvarė kad šokinėju nuo vieno prie kito, kad kaip vaikas esu pasimetęs, neklausau patarimų ir panašiai, geriau būtų padėjusi man apsispręsti...Nu žodžiu, turbūt aš per jautriai reaguoju, bet tokia teisybė man nepatinka. Atsiprašau jei ką įžeidžiau.