Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti tamsiai dažytus plaukus

QUOTE(Flower@ @ 2011 06 17, 09:48)
nieko tokio  4u.gif  nenorekit iskarto buti grazi. sekanti karta galit viska pasikoreguoti. ziurekit kur dazus tepti, kur ne, gerai pasirinkit spalva. viskas bus gerai, svarbiausia nepanikuoti, mastyti blaiviai  4u.gif

Tai nuo galu pirma ir pradejau,tik durnai padariau kad poto ir saknis uztepiau nereikejjo man ju tepti,bet vakar pirkausi Color B4 tai isitepiau tik galus tai spalva labai grazi,panasiai kaip i Honey blond,tai palauksiu savaitele ir saknis su ta honey issitepliosiu,ir bus labai man thumbup.gif Negalvojau nuo juodu iskarto i tokia sviesia bet ziuriu neblogai cia nuime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 06 17, 16:15)
Tai nuo galu pirma ir pradejau,tik durnai padariau kad poto ir saknis uztepiau nereikejjo man ju tepti,bet vakar pirkausi Color B4 tai isitepiau tik galus tai spalva labai grazi,panasiai kaip i Honey blond,tai palauksiu savaitele ir saknis su ta honey issitepliosiu,ir bus labai man  thumbup.gif  Negalvojau nuo juodu iskarto i tokia sviesia bet ziuriu neblogai cia nuime 4u.gif

bet idomu kai issiplausit galva ar nenutamses...
tik po nuemejo ir man spalva labai gerai gavosi, bet kas is to...
Atsakyti
QUOTE(Flower@ @ 2011 06 17, 15:24)
bet idomu kai issiplausit galva ar nenutamses...
tik po nuemejo ir man spalva labai gerai gavosi, bet kas is to...

Tai as vakar daziau su tuo nuemeju,tai sian vel galva ploviau nes buvau aliejuko,pritepus ,tai viskas tas pats "(tfu tfu tfu) rolleyes.gif Bet jau tas nuemejas tai didesnis brudas negu milteliais sviesinant,nes jau toks kvapas slykstus,ir dar siandien man smirda plaukai....Grynai amoniakas..... doh.gif Bet Jus saket po nuemejo plaukai silkiniai buvo,nu man kaip siaudai buvo kol neuzdejau balzamo,po balzamo dar uzdejau kauke,ir prisitepiau dar aliejuko nes labai baisu man savo plaukus nusikirpti cool.gif
Atsakyti
Matyt mano plaukai nenormalus biggrin.gif
As planuoju rytoj arba sekmdieni dazyti vel... Svelnu plovima padarysiu. Nervina tas geltonumas.
Atsakyti
QUOTE(Flower@ @ 2011 06 17, 15:50)
Matyt mano plaukai nenormalus biggrin.gif
As planuoju rytoj arba sekmdieni dazyti vel... Svelnu plovima padarysiu. Nervina tas geltonumas.

O kiek laiko jau praejo po paskutinio dazymo? Nes abejoju as ar istemsiu savaite laiko,su saknim geltonom o galais,tamsesniais.Nei susirisus vaiksciot nei palaidais,vistiena matos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 06 17, 17:06)
O kiek laiko jau praejo po paskutinio dazymo? Nes abejoju as ar istemsiu savaite laiko,su saknim geltonom o galais,tamsesniais.Nei susirisus vaiksciot nei palaidais,vistiena matos biggrin.gif

daziau praeita sestadieni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Flower@ @ 2011 06 17, 16:26)
daziau praeita sestadieni  rolleyes.gif

Nu as jauciu savaites laiko neistemsiu unsure.gif
Atsakyti
as jau sviesi smile.gif
pakankamai neblogai atrodo,tik aisku saknys sviesesnes.spalva gavosi gelsva,bet ne perokside kas man patinka.
db jau nebedarysiu nieko.nes plaukai tikrai pagedo zenkliai.db tik gerinsiu ju bukle. Imesiu kokia diena foto.
Atsakyti
QUOTE(Flower@ @ 2011 06 19, 08:35)
as jau sviesi smile.gif
pakankamai neblogai atrodo,tik aisku saknys sviesesnes.spalva gavosi gelsva,bet ne perokside kas man patinka.
db jau nebedarysiu nieko.nes plaukai tikrai pagedo zenkliai.db tik gerinsiu ju bukle. Imesiu kokia diena foto.

Labai lauksim smile.gif As ir imesiu po savo paskutinio sviesinimo,turejau vaziuoti dar siandien pirkti dazu nes dvieju dezuciu pagalvojau mano plaukam neuzteks blush2.gif Pasiemiau tokia tamsu blondina ,nezinau kaip cia gausis man,bet kaip nusidazysiu imesiu foto ax.gif Man jau po vieno karto labai susigadino plaukai,bet mane dominanti sukuosena yra trumpi plaukai tai negaila bus nukirptiSita sukuosena
Atsakyti
sveikos, as pasiekiau labai geru rezultatu, turint omenyje kaip rizikavau (plaukai gana smarkiai pazeisti buvo, velesi, putesi ir pn ir t.t.) is tokios spalvos, tikrai tamsiai rudos :

user posted image

gavausi is pirmo karto labai sviesiai 'ryza' biggrin.gif dab biggrin.gif ar pora savaiteliu palauksiu ir dazysiu jau dazais.O balinausi su situo dalyku, tiesa as uk, nesu tikra ar lt yra? bet gali buti manau, nes instrukcijos berods labai daug kalbu buvo.... g.gif

Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 06 20, 15:42)
sveikos, as pasiekiau labai geru rezultatu, turint omenyje kaip rizikavau (plaukai gana smarkiai pazeisti buvo, velesi, putesi ir pn ir t.t.)  is tokios spalvos, tikrai tamsiai rudos :

user posted image
gavausi is pirmo karto labai sviesiai 'ryza'  biggrin.gif  dab biggrin.gif ar pora savaiteliu palauksiu ir dazysiu jau dazais.O balinausi su situo dalyku, tiesa as uk, nesu tikra ar lt yra? bet gali buti manau, nes instrukcijos berods labai daug kalbu buvo.... g.gif

Zinau as situs miltelius,tikras nuodas plaukams doh.gif Kazkada jais sviesinau sruogeles,tai man jos velesi baisiausia....Dabar pirkau Color remover B4 tai man tikrai patiko,ir is juodu plauku,nuime gana sviesiai (ruda,bet yra ir ryzoko atspalvio) Su milteliais tai jau niekad nebesviesinsiu,yra geresniu priemoniu (as irgi UK gyvenu) Na o kaip dabar tavo plaukuciai kokia spalva nesioji? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 06 20, 17:15)
Zinau as situs miltelius,tikras nuodas plaukams doh.gif  Kazkada jais sviesinau sruogeles,tai man jos velesi baisiausia....Dabar pirkau Color remover B4 tai man tikrai patiko,ir is juodu plauku,nuime gana sviesiai (ruda,bet yra ir ryzoko atspalvio) Su milteliais tai jau niekad nebesviesinsiu,yra geresniu priemoniu (as irgi UK gyvenu) Na o kaip dabar tavo plaukuciai kokia spalva nesioji? 4u.gif  wub.gif

tai dabar dar su sia 'sviesiai ryza' kuria gavau milteliu pagalba...Na aip, nuodas, kur nebus nuodas kai taip suveike....Dar kaimyne naudoja sampuna citrinos pagrindu, kuris neblogai nubalina, be peroksido, be amonjako, tiesiog tos citrinos ten koncentratas matyt smarkus, tiesa pavadinimas uzkrites... g.gif tai kai jau geltonuma pasieksiu bandysiu juo plauti bigsmile.gif plaukus tausoja smile.gif
Atsakyti