Įkraunama...
Įkraunama...

The sims3

Atidarom nauja temukė,apie ilgai laiktus Sims 3 thumbup.gif
SENA TEMUKĖ ČIA
user posted image
Sveciuokimes naujuose namuciuose,smagaus zaidimo visiem wub.gif
Atsakyti
Pagaliau nauji namučiai,dalinkimės toliau mintim apie sims'us thumbup.gif
Atsakyti
Na, laukiau The Sims 3 ir sulaukusi ju nenusivyliau thumbup.gif Galvojau, kad bus kazko daugiau, kazko ypatingiau, bet manau dar bus papildymu smile.gif Bet siaip juos vertinu labai gerai, nors is The Sims 2 man patiko 4u.gif
Atsakyti
man asmeniskai irgi labai thumbup.gif bet va, kompas senokas ir vaizdo plokste sunkiai paveza doh.gif vaizdas bisky susiliejes, strigineja....... unsure.gif tad to tikro malonumo zaist kaip ir nepajutau kolkas smile.gif reiks isbandyt ant kito,naujo pc
Atsakyti
QUOTE(swajojuu @ 2009 06 25, 20:00)
man asmeniskai irgi labai thumbup.gif bet va, kompas senokas ir vaizdo plokste sunkiai paveza doh.gif vaizdas bisky susiliejes, strigineja....... unsure.gif tad to tikro malonumo zaist kaip ir nepajutau kolkas smile.gif reiks isbandyt ant kito,naujo pc

Mano kompiuteris lyg is normaliai "paveza" Simsius 3 g.gif Siaip fainai, kad bent jau man, tai jie greitai uzsikrauna smile.gif
Atsakyti
uzsikrauna tai ir man normaliai, bet vaizdas neryskus, strigineja ir pan. ax.gif
Atsakyti
Super! Pagaliau patvirtino temą wink.gif Aš irgi bandžiau atidarinėt abiems dalims temą, tačiau maniškės nepatvirtino :/

Įsirašėt naują patchą?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 06 27, 22:19)
Įsirašėt naują patchą?

Koki? g.gif blush2.gif Kazkaip nebesidomiu naujienomis visai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2009 06 28, 14:38)
Koki?  g.gif  blush2.gif

Šitą. Parsisiųsti galima iš Linkomanijos. Gal ir kituose trackeriuose jau yra. Užima labai nedaug. Aš dar nebandžiau, bet jau turiu parsisiuntus.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 06 28, 15:21)
Šitą. Parsisiųsti galima iš Linkomanijos. Gal ir kituose trackeriuose jau yra. Užima labai nedaug. Aš dar nebandžiau, bet jau turiu parsisiuntus.

O kuo jis naudingas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2009 06 28, 17:22)
O kuo jis naudingas?  blush2.gif

Turėtų sutvarkyti problemą su antru ir trečiu greičiais - kol kas beprotiškai lėti jie buvo.
Atsakyti
Aciu uz paaiskinima 4u.gif
Reikes parsisiusti smile.gif
Atsakyti