Įkraunama...
Įkraunama...

The sims3

Išbandžiau šiandien naują patch'ą, tai bent jau man žadėto greičių sutvarkymo visai nesimato. Tikrai nepagreitėjo.
Užtat žaidimo užsikrovimo laikas pagreitėjo kokius tris - keturis kartus. Dabar nuo sims3 ikonėlės and desktopo paspaudimo iki tol, kol jau užsikrauna ir žaidimas, ir mano šeima, užtrunka tik maždaug trisdešimt sekundžių - sėdėjau ir skaičiavau laiką biggrin.gif
Dėl šito tai labai esu patenkinta.
Gal čia nuo kompiuterio priklauso patch'o efektyvumas...?
Atsakyti
jungiuos ir aš prie sims3 mėgėjų,..parsisiunčiau, žaidžiu ir viską aplink pamirštu lotuliukas.gif o papildymų jokių dar nėra? kiek pas jus miestų rodo? g.gif sezonai keičiasi? ar čia aš per daug ant karto noriu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš čia turbūt su eiliniu klausimu tokioj temoj,bet gal žinot iš kur parsisiūst sims 2 arba sims 3? turiu cd,bet nepasileidžia,o taip norisi pažaisti... blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Širdis @ 2009 06 29, 21:32)
aš čia turbūt su eiliniu klausimu tokioj temoj,bet gal žinot iš kur parsisiūst sims 2 arba sims 3? turiu cd,bet nepasileidžia,o taip norisi pažaisti...  blush2.gif  bigsmile.gif

thepiratebay.org
Atsakyti
Daugumoje torentų trackerių yra simsai. Use google.
Atsakyti
Jo,bet dauguma nori konkreciu nuorodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 06 29, 21:11)
jungiuos ir aš prie sims3 mėgėjų,..parsisiunčiau, žaidžiu ir viską aplink pamirštu  lotuliukas.gif o papildymų jokių dar nėra? kiek pas jus miestų rodo?  g.gif sezonai keičiasi? ar čia aš per daug ant karto noriu  doh.gif  lotuliukas.gif

Miestų man du rodo - vienas jau buvo su žaidimu, antrą - Riverview - parsisiunčiau su papildomais daiktais.
Dėl papildymų - tokių, kaip antruose simsuose būdavo, dar nėra.
Sezonai nesikeičia:) Bent jau kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Širdis @ 2009 06 29, 21:32)
aš čia turbūt su eiliniu klausimu tokioj temoj,bet gal žinot iš kur parsisiūst sims 2 arba sims 3? turiu cd,bet nepasileidžia,o taip norisi pažaisti...  blush2.gif  bigsmile.gif

o dėl ko nepasileidžia? cd key neturit?

QUOTE(Calaquendi @ 2009 06 29, 22:22)
Daugumoje torentų trackerių yra simsai. Use google.

jei kam nors reikia torrent failiuka sim3 atsisiuntimui turiu, galiu pasidalinti 4u.gif

QUOTE(avietukai @ 2009 06 29, 23:01)
Miestų man du rodo - vienas jau buvo su žaidimu, antrą - Riverview - parsisiunčiau su papildomais daiktais.
Dėl papildymų - tokių, kaip antruose simsuose būdavo, dar nėra.
Sezonai nesikeičia:) Bent jau kol kas.

tuos papildomus daiktus ir aš parsisinčiau, tik niekaip neprisiruošiu, ten ant kiekvieno spaudinėt, kad susiinstaliuotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 06 30, 10:24)
tuos papildomus daiktus ir aš parsisinčiau, tik niekaip neprisiruošiu, ten ant kiekvieno spaudinėt, kad susiinstaliuotų smile.gif

Nereik spaudėliot ant kiekvieno. Yra Select all.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 06 29, 21:11)
jungiuos ir aš prie sims3 mėgėjų,..parsisiunčiau, žaidžiu ir viską aplink pamirštu  lotuliukas.gif o papildymų jokių dar nėra? kiek pas jus miestų rodo?  g.gif sezonai keičiasi? ar čia aš per daug ant karto noriu  doh.gif  lotuliukas.gif

As irgi visko is karto noriu biggrin.gif
Pas mane miestas tai lyg tais vienas, nes as daugiau nieko neatsisiunciau papildomai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruttaa: 30 birželio 2009 - 10:51
parsiusiu broliui, kazkada ir as zaidziau - staciau savo nama kuriame realeme gyvenime gyvenu visiskai nesigavo bet buvo idomu.
Atsakyti
O kur jūs antrą miestą parsisiuntėt? blink.gif
Atsakyti