Įkraunama...
Įkraunama...

The sims3

Tai va persisiunciau as the sims 3. jie man pasikrauna bet miestan iveit neleidzia nes ismeta tokia lentele ,,we are unable to verify that your is a valid copy of the sims 3 plese contact customer service'' as paspaudziu varnele ir jie issijungia visai. ka man daryti? as atsisiunciau tokius sims Sims.3.Kollekcionnoe.izdanie.2009.PC is torento.
Atsakyti
QUOTE(miglyta3 @ 2011 01 05, 04:25)
Tai va persisiunciau as the sims 3. jie man pasikrauna bet miestan iveit neleidzia nes ismeta tokia lentele ,,we are unable to verify that your is a valid copy of the sims 3 plese contact customer service'' as paspaudziu varnele ir jie issijungia visai. ka man daryti? as atsisiunciau tokius sims Sims.3.Kollekcionnoe.izdanie.2009.PC is torento.

reikia crack'o, šiaip turėtų būti kartu su žaidimu (kai siunčiatės iš trackerių)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 05 sausio 2011 - 09:01
Crackas yra virtualiam diske, kuris susikuria užmountinus parsiųstą failą su daemon tools.
Atsakyti
yra tas krekas bet as nezinau ka su juo daryt. ir demon tools as turiu. gal papasakokit placiau ka reikia padaryt? rolleyes.gif
Atsakyti
reikia failą, esantį cracko folderyje, įkelti į tą folderį kompe, į kurį suinstalinai simsus. Lyg į bin folderį (ar data). Neatsimenu tiksliai. Paklaus, ar nori užrašyti ant viršaus, tai spausk Yes. Ir dar kai nori žaisti sims3, turi būti užmountintas failas su daemon tools. Kitaip neleis žaist.
Atsakyti
na pabandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
aciu padejot 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kuri nors turit failiuka kuris pakeicia reloaded i razor? blush2.gif

Buciau begalo dekinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
http://www_torrentre...-to-Razor-Multi

Gal šitas tinka? smile.gif
Atsakyti
gal kas turit ambitions cracka? 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti