Nedings. Nesvarbu, kiek turėsi papildymų. Visi jie veiks žaidime. Tik reikia žaidimą įjungti per naujausią papildymą, nes senesni papildymai neatpažįsta naujų. Tavo atveju, naujesnis yra Bon Voyage.
QUOTE(Calaquendi @ 2010 11 16, 16:23)
Nedings. Nesvarbu, kiek turėsi papildymų. Visi jie veiks žaidime. Tik reikia žaidimą įjungti per naujausią papildymą, nes senesni papildymai neatpažįsta naujų. Tavo atveju, naujesnis yra Bon Voyage.
Dekui

Viskas veikia
ir metu laikai, ir visi kiti papildymai, super. Susitvarkiau vaizdo grafika, parsisiunciau belekokio grazumo rubu,sukuosenu, makijazo, ir susikuriau super grazia simse
Perskaiciau beveik visas temas apie sims supermamu forume, tai labai daug informacijos radau kaip daiktus padaryt kad veiktu.
Zaidziam su dukra ir abi sakom- kaip galejom tiek metu su baisiais simsais zaist

Zaidziam su dukra ir abi sakom- kaip galejom tiek metu su baisiais simsais zaist

o jus mamytes perkat game ar siunciates?: ;D
Siunčiamės.
Mamytes nelegales
Patinka man tokios ;D

QUOTE(Gytax01Halo @ 2010 11 20, 11:57)
Ne is gero gyvenimo taigis

Nu bet geras zaidimas, ner lygiu jam

Vakar mano simse apturejo pasimatyma

QUOTE(beladona @ 2010 11 21, 12:02)
Ne is gero gyvenimo taigis
Mano sims2 pirkti turguje, su 4 papildymais 20 lt kainavo, o visus kitus susisiunciau is linkomanijos, o rubus, sukuosenas, grazius baldus is interneto
pasikviete i svecius dieda, jis atejo, ta isbego prie varteliu pasisveikint, o tas diedas nukele siukslines dangti, pasiraite rankoves, issitrauke kazkokia siuksle ir ja prie mano simses akiu surijo
nu aisku jam goodbye buvo pasakyta is karto
o toks nieko diedas atrode ......

QUOTE(beladona @ 2010 11 21, 11:02)
pasikviete i svecius dieda, jis atejo, ta isbego prie varteliu pasisveikint, o tas diedas nukele siukslines dangti, pasiraite rankoves, issitrauke kazkokia siuksle ir ja prie mano simses akiu surijo
nu aisku jam goodbye buvo pasakyta is karto
o toks nieko diedas atrode ......

QUOTE(Tresnia @ 2010 11 14, 06:23)
Merginos padekite bukit geros
Parsisiunciau The Sims 3 suinstaliavau juos aciu dievuj jie pasileido ir veikia
, bet turiu problemele, kai noriu parsiusti ir ikelti, i zaidima daiktu, rubu ir pan. juos isekstraktinu, ir atidarau per ta "The Sims 3 game Launcher" paspaudziu downloads, selec all, instal man ismeta tokia lentele, kurioje buna parasyta : Enter Your registration code here, please enter the entire registration code found either in your confirmation emaill, your game manual/product pacaging, or game card.
Nebezinau ka daryti, gal kuri esate susidurusi su sia problema, ir galite padeti, buciau labai dekinga

Parsisiunciau The Sims 3 suinstaliavau juos aciu dievuj jie pasileido ir veikia

Nebezinau ka daryti, gal kuri esate susidurusi su sia problema, ir galite padeti, buciau labai dekinga

Padekit bukit geros

QUOTE(Tresnia @ 2010 11 27, 17:58)
as tai po viena daikta instaliuojuos ir man nemeta jokiu lenteliu

QUOTE(Tresnia @ 2010 11 27, 17:58)
Aciu tau labai