Įkraunama...
Įkraunama...

The sims3

Nedings. Nesvarbu, kiek turėsi papildymų. Visi jie veiks žaidime. Tik reikia žaidimą įjungti per naujausią papildymą, nes senesni papildymai neatpažįsta naujų. Tavo atveju, naujesnis yra Bon Voyage.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 11 16, 16:23)
Nedings. Nesvarbu, kiek turėsi papildymų. Visi jie veiks žaidime. Tik reikia žaidimą įjungti per naujausią papildymą, nes senesni papildymai neatpažįsta naujų. Tavo atveju, naujesnis yra Bon Voyage.

Dekui 4u.gif meginsim thumbup.gif
Atsakyti
Viskas veikia thumbup.gif ir metu laikai, ir visi kiti papildymai, super. Susitvarkiau vaizdo grafika, parsisiunciau belekokio grazumo rubu,sukuosenu, makijazo, ir susikuriau super grazia simse thumbup.gif Perskaiciau beveik visas temas apie sims supermamu forume, tai labai daug informacijos radau kaip daiktus padaryt kad veiktu.

Zaidziam su dukra ir abi sakom- kaip galejom tiek metu su baisiais simsais zaist yahoo.gif
Atsakyti
o jus mamytes perkat game ar siunciates?: ;D
Atsakyti
Siunčiamės.
Atsakyti
Mamytes nelegales victory.gif tongue.gif Patinka man tokios ;D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytax01Halo: 20 lapkričio 2010 - 10:57
QUOTE(Gytax01Halo @ 2010 11 20, 11:57)
Mamytes nelegales  victory.gif  tongue.gif  Patinka man tokios ;D

Ne is gero gyvenimo taigis ax.gif Mano sims2 pirkti turguje, su 4 papildymais 20 lt kainavo, o visus kitus susisiunciau is linkomanijos, o rubus, sukuosenas, grazius baldus is interneto thumbup.gif

Nu bet geras zaidimas, ner lygiu jam thumbup.gif

Vakar mano simse apturejo pasimatyma doh.gif pasikviete i svecius dieda, jis atejo, ta isbego prie varteliu pasisveikint, o tas diedas nukele siukslines dangti, pasiraite rankoves, issitrauke kazkokia siuksle ir ja prie mano simses akiu surijo doh.gif nu aisku jam goodbye buvo pasakyta is karto lotuliukas.gif o toks nieko diedas atrode ......
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2010 11 21, 12:02)
Ne is gero gyvenimo taigis  ax.gif  Mano sims2 pirkti turguje, su 4 papildymais 20 lt kainavo, o visus kitus susisiunciau is linkomanijos, o rubus, sukuosenas, grazius baldus is interneto  thumbup.gif

Nu bet geras zaidimas, ner lygiu jam  thumbup.gif

Vakar mano simse apturejo pasimatyma  doh.gif  pasikviete i svecius dieda, jis atejo, ta isbego prie varteliu pasisveikint, o tas diedas nukele siukslines dangti, pasiraite rankoves, issitrauke kazkokia siuksle ir ja prie mano simses akiu surijo  doh.gif  nu aisku jam goodbye buvo pasakyta is karto  lotuliukas.gif  o toks nieko diedas atrode ......

lotuliukas.gif alkanas buvo, pamaitint reikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2010 11 21, 11:02)
Vakar mano simse apturejo pasimatyma  doh.gif  pasikviete i svecius dieda, jis atejo, ta isbego prie varteliu pasisveikint, o tas diedas nukele siukslines dangti, pasiraite rankoves, issitrauke kazkokia siuksle ir ja prie mano simses akiu surijo  doh.gif  nu aisku jam goodbye buvo pasakyta is karto  lotuliukas.gif  o toks nieko diedas atrode ......

blink.gif blink.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Bet aš kiek sims2 žaidus dar tokių bairių nebuvo hihihi.gif Reikia naują papildymą parsisiųst, o laiko nėr, ką jau kalbėt apie pažaidimą, nes min 3h turi aukot, kad bent pajaustum žaidęs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 25 lapkričio 2010 - 20:43
QUOTE(Tresnia @ 2010 11 14, 06:23)
Merginos padekite bukit geros  verysad.gif

Parsisiunciau The Sims 3 suinstaliavau juos aciu dievuj jie pasileido ir veikia  thumbup.gif , bet turiu problemele, kai noriu parsiusti ir ikelti, i zaidima daiktu, rubu ir pan. juos isekstraktinu, ir atidarau per ta "The Sims 3 game Launcher" paspaudziu downloads, selec all, instal man ismeta tokia lentele, kurioje buna parasyta : Enter Your registration code here, please enter the entire registration code found either in your confirmation emaill, your game manual/product pacaging, or game card.
Nebezinau ka daryti, gal kuri esate susidurusi su sia problema, ir galite padeti, buciau labai dekinga  4u.gif

Padekit bukit geros verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2010 11 27, 17:58)
Padekit bukit geros  verysad.gif

as tai po viena daikta instaliuojuos ir man nemeta jokiu lenteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2010 11 27, 17:58)
Padekit bukit geros  verysad.gif

Aciu tau labai drinks_cheers.gif viskas veikia !! thumbup.gif
Atsakyti