Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

Registruojuosi ir as ax.gif Aciu Ingutevi 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 27, 00:18)
Bet visgi parašyk ką gausi atsakymo prg. Nes jei nežiūrėti į neigiamus OT - tai galima įtarti, jog O įvyko  g.gif

Na matysim ka testukas rodys ax.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 27, 00:52)
Hip,tu bent retkarciais uzbek,nes mums labai idomu,laukiam stebuklo tavo fronte smile.gif O dabar PRG rezultatu,o veliau hcg mirksiukas.gif

Butinai 4u.gif

Sianakt isprotejau,,,nubudau zvengdama,,,pati nezinau ko,,,,ir niekaip negalejau sustoti,,,tada apsizliumbiau, o tada vel zvengiau doh.gif doh.gif ar kuriai yra taip ziauriai stogas vaziaves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2010 04 27, 22:10)
Sianakt isprotejau,,,nubudau zvengdama,,,pati nezinau ko,,,,ir niekaip negalejau sustoti,,,tada apsizliumbiau, o tada vel zvengiau doh.gif  doh.gif ar kuriai yra taip ziauriai stogas vaziaves unsure.gif

Na,taip dar nebuvo unsure.gif Gal pervargai g.gif O ka sapnavai nepameni?
O kada PRG rezulatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 27 balandžio 2010 - 21:20
Labas vakaras smile.gif

Kelias dienas neprisijungiau, tai oi, kol perskaiciau ka priraset doh.gif

ingutevi, labai grazi temute smile.gif Prognozavau praeitoje temoje minimum 4 nestukes, bet kazkaip per daug greitai ja uzbaigem. Tai tikiuosi, kad jos persikels i sia tema 4u.gif

regata, labai labai dziaugiuosi del tokio tavo derliaus ir kad penktadieni laukia IUI thumbup.gif kazkaip jauciu, kad si karta turi pasisekti mirksiukas.gif laikom kumscius stipriai suspaustus

levanda, kaip saunu, kad TB rezultatai sitaip pagerejo thumbup.gif

gretusiu, sveikinu del turbut mergytes wub.gif tikrai, kiek daug mergyciu musu skyrely. Kadangi pas tave placenta gale, tai turetum ryskiai jausti judesiukus. Pas mane prieky, tai gydytoja sake, kad del to jausiu silpniau. Jau jauti gal?

Akutee, koks didelis ir fainas tavo pilvelis jau bigsmile.gif

Ablydute, matosi tavo pilvelis ir manau, kad greitai visai isryskes smile.gif

man jau irgi atrodo, kad pilvukas dideja kasdien ir kaip smagu, kad vakarais pakibina mazike wub.gif siandien jau kazkaip jaudinausi, nes per diena nelabai ka jauciau, tai pasakiau MB, o jis sako "dukryte, ispirk mamai", tai ji po keliu minuciu kai dejo biggrin.gif . Sakau va va, as galiu prasyt neprasius, jau aisku, kieno labiau klausys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *July*: 27 balandžio 2010 - 21:46
Ingutevi,dekui uz naujus namus.Linkiu,kad jie tau ir kitoms merginoms butu labai labai vaisingi.

Gretusiu,sveikinu su tikriausiai mergyte.Tai juk ko ir norejai? smile.gif

Hip,nu linksmai gyveni sakyciau g.gif
Taip nebuvo nuvaziaves,buvo siek tiek kitaip.Po operacijos savaitei praejus,buvom nuvaziave prie juros mano gimdienio atsvesti. g.gif Nakti miegodama keliaus i wc,kazkaip sugalvojau,kad tas wc kolidoriaus gale.Durys uzsitrenke,nu ir pati gali isivaizduot kaip as ten atrodziau pa trusam,susivelus ir su keliom skylutem pilve besiblaskanti po kolidoriu ir po to belsdama i duris idant mb prikelciau....Ryte apie tai turejo primint,paciai nepasiseke.Jei kas per kameras ar siaip mate,tai jau numanau ka galvoja hihihi.gif

Grizom is prancuzu restorano,tokio skanaus steiko seniai nevalgiau.Niam niam.Dabar svajoju apie kepsnine bigsmile.gif Kepciau kas vakara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 27, 15:20)
Na,taip dar nebuvo unsure.gif Gal pervargai g.gif O ka sapnavai nepameni?
O kada PRG rezulatai?

As taip speju, kad cia man nuo streso,,,sapnavau kazkokius reportazus per TV,,,
Turetu but ryt, priklauso nuo to ar ryt daktare dirba,,,pasuks ji man kaip suprantu ax.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 27, 15:46)
Hip,nu linksmai gyveni sakyciau  g.gif
Taip nebuvo nuvaziaves,buvo siek tiek kitaip.Po operacijos savaitei praejus,buvom nuvaziave prie juros mano gimdienio atsvesti. g.gif Nakti miegodama keliaus i wc,kazkaip sugalvojau,kad tas wc kolidoriaus gale.Durys uzsitrenke,nu ir pati gali isivaizduot kaip as ten atrodziau pa trusam,susivelus ir su keliom skylutem pilve besiblaskanti po kolidoriu ir po to belsdama i duris idant mb prikelciau....Ryte apie tai turejo primint,paciai nepasiseke.Jei kas per kameras ar siaip mate,tai jau numanau ka galvoja hihihi.gif

Grizom is prancuzu restorano,tokio skanaus steiko seniai nevalgiau.Niam niam.Dabar svajoju apie kepsnine  bigsmile.gif Kepciau kas vakara  smile.gif

Tai MB siandien ir sako: labai bijojau, kad tau neuzplauktu ir tu kur nesugalvotum is namu iseit pasivaikscioti,,,,
Esu zvengus per miegus viena syk dar studiju laikais,,,bet taip baisiai nebuvo,,,

As siandien nulekiau manikiuro ir pedikiuro,,,nusprendziau kad laikas pasilepinti,,,na ir dar miniaka nusipirkau biggrin.gif Tik nervina mane- dydziai arba didoki arba mazoki doh.gif yra 3 ir 5, o man 4 butu kaip tik.
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif
Atsakau visoms - prašau, negaila, toks truputį pasvilęs, bet visgi blynas biggrin.gif
Vidurys savaitės, o aš per lietų miegu nepaeinu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 28, 08:35)
Labas rytas mergaitės  4u.gif
Atsakau visoms - prašau, negaila, toks truputį pasvilęs, bet visgi blynas biggrin.gif
Vidurys savaitės, o aš per lietų miegu nepaeinu  doh.gif

niu bet jau pas tave BT grozis... bigsmile.gif wub.gif manau kad jau ir nebenusileis ji tau, o pazaliuos FF grafikelis... 4u.gif

ir as labai miegucio noriu.. rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 28, 07:35)
Labas rytas mergaitės  4u.gif
Vidurys savaitės, o aš per lietų miegu nepaeinu  doh.gif

Laba ryta, ale tikrai tavo BT atrodo puikiai thumbup.gif
Musu kraste siryt saule sviecia labaiu nei vakar, tai jauciuosi daug zvalesne. O vakar tai jomajo vos beissedejau
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 04 27, 20:17)
Matyt, mergyte...  wub.gif Jei mama neturetu tooookio lasinio arba jei eiciau pas V Vilniuj - butu aiskiai macius...

tai su greiciausiai mergyte 4u.gif svarbu viskas gerai, o stebuklelis po to gal ryskiau pasirodys..

QUOTE(Hip @ 2010 04 27, 22:10)
Sianakt isprotejau,,,nubudau zvengdama,,,pati nezinau ko,,,,ir niekaip negalejau sustoti,,,

man buna juoko priepuoliai per sapnus, ne daznai bet buna... kazka labai juokingo sapnuoju ir atsikeliu net juokdamasi, i r negaliu sustoti.. blush2.gif PAskutiny syky valandos reikejo apsiraminti, MB isbudinau, ir tas jau zvenge kartu..
Sia nakty kazka liduno sapnavau, tai verkiau, ir atsibudau net, ant slapios pagalves, issivaliau akis, apsisukau nat sono ir kita sapna sapnavau..

QUOTE(*July* @ 2010 04 27, 22:43)
Akutee, koks didelis ir fainas tavo pilvelis jau  bigsmile.gif
man jau irgi atrodo, kad pilvukas dideja kasdien ir kaip smagu, kad vakarais pakibina mazikesiandien jau kazkaip jaudinausi, nes per diena nelabai ka jauciau, tai pasakiau MB, o jis sako "dukryte, ispirk mamai", tai ji po keliu minuciu kai dejo  . Sakau va va, as galiu prasyt neprasius, jau aisku, kieno labiau klausys 

aciu 4u.gif o bus tevelio dukryte wub.gif

Ingutevi aciu uz naujus namucius, lai jie buna Tau, Regatai...ir visoms laukiancioms mergaitėms vaisingi 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Registruojuosi. Aciu Ingute 4u.gif

Gretusiu sveikinu su greiciausiai su mergyte.
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 04 28, 07:45)
niu bet jau pas tave BT grozis...  manau kad jau ir nebenusileis ji tau, o pazaliuos FF grafikelis... 

Matysis dar... Mano II fazė ilga, o ir yra buvę, kai 14 dpo krenta BT žemyn ir parsivelka valkatos doh.gif

QUOTE(Heiress @ 2010 04 28, 07:55)
Musu kraste siryt  saule sviecia labaiu nei vakar, tai jauciuosi daug zvalesne. O vakar tai jomajo vos beissedejau

Na gal ir iki mūsų ateis saulytė clap.gif Tavo kengūrytė kaip toli jau nušokavus blush2.gif wub.gif

QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 07:55)
....

Dabar atsiminiau, tai parašysiu - pilvelis tavo wub.gif wub.gif wub.gif
Tik neįsižeisk, bet žvengiau iš remonto vaizdų "už kadro" matosi durų apvadai dar neuždėti hihihi.gif Bet tas remontines smulkmes, užgožia 2 leliukų namelis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 28 balandžio 2010 - 07:23
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 28, 08:22)
Dabar atsiminiau, tai parašysiu - pilvelis tavo  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Tik neįsižeisk, bet žvengiau iš remonto vaizdų "už kadro" matosi durų apvadai dar neuždėti hihihi.gif Bet tas remontines smulkmes, užgožia 2 leliukų namelis 

aij cia ne tu viena turbut zvengei.. blush2.gif tai kad ner daugaiu kaip nusifotkinti, vienintelis sitas senas veidrodis, kuri mesim, bet dabar puikiai pasitarnauja.. blush2.gif
Ten tos durys be apvadu tai jas lupti ir mest reik.. bet kambariu dar nesutvarkeme, visa kita jau thumbup.gif

ech remontai, taip igriso, kad truksta zodziu.. turint daug "bablo" cia er pora menesiu jau butu viskas padaryta.. doh.gif
Atsakyti