Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 08:35)
aij cia ne tu viena turbut zvengei..  blush2.gif tai kad ner daugaiu kaip nusifotkinti, vienintelis sitas senas veidrodis, kuri mesim, bet dabar puikiai pasitarnauja.. 

ne statybininko akiai gal neužkliuvo, o man iš karto hihihi.gif O remontai juk kaip visada atsiremia į materialinius dalykus doh.gif Spėsit manyčiau dar viską thumbup.gif
Atsakyti
dabar rezgu plana kad speti bent 1 kambary susiremontuoti kur gyvensime.. bet ir nedrasu is kitos puses, gal pradziai kraiteliu reik pasirupinti, o tai liksim be cento ka darysim tada, tfu tfu tfu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*July* @ 2010 04 27, 22:43)
gretusiu, sveikinu del turbut mergytes  wub.gif tikrai, kiek daug mergyciu musu skyrely. Kadangi pas tave placenta gale, tai turetum ryskiai jausti judesiukus. Pas mane prieky, tai gydytoja sake, kad del to jausiu silpniau. Jau jauti gal?

Aga, jauciu pakutenimus pilvo sonuose ir bumbsiukus pilvo apacioj... Placenta gale, ale prieky geros mesines kiaules vertas lasinys... Tai tetukas dar negali pasidziaugti mazyle... wub.gif
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 27, 22:46)
Gretusiu,sveikinu su tikriausiai mergyte.Tai juk ko ir norejai? smile.gif

Aciu 4u.gif Norejau sveiko ir mielo ir teti panasaus vaikiuko...
Baisiausia tai, kad iki siol visada sakydavau "mazas", o dabar - "mazyle"... Ot kikensiu jei iki liepos jam kiausiukai uzaugs...Slepsim po suknytem paslapti - spekit ar vakar neuzpirkau pirmos partijos roziniu kvarbartkiuotu??? thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas
Gretusiu, tai jau perki? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 04 28, 08:48)
- spekit ar vakar neuzpirkau pirmos partijos roziniu kvarbartkiuotu??? thumbup.gif

wub.gif thumbup.gif biggrin.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2010 04 28, 08:50)
Labas rytas
Gretusiu, tai jau perki?  bigsmile.gif

NE schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ( hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 04 28, 08:54)
NE  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ( hihihi.gif )

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif neperku, tik treniruojuos pries pirkima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 09:17)
lotuliukas.gif neperku, tik treniruojuos pries pirkima biggrin.gif

mažmeninis pirkimas nesiskaito lotuliukas.gif
Atsakyti
ablydute man tavo liniuote taip greitai sokuoja i prieky wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 09:23)
ablydute man tavo liniuote taip greitai sokuoja i prieky wub.gif

sakai? pradžioj ir aš sakiau, bet dabar nors savaitė pvz darbe prabėga greit, bet liniuotė netaip greit atrodo juda. Aš laukiu laukiu to 100dienio smile.gif beje, pagal darytus echo turėčiau pasimažinti, bet ranka nekyla kangūrą gražinti atgal smile.gif
Atsakyti
na turbut kai pati lauki tai letai ir juda... biggrin.gif
Man irgi ir greitai ir letai... na greitai, kad nesitiki kad mes jau tokie "dideli" labai dziaugiuos ir vis drasiau su kiekviena diena.. O letai, nes norisi nu dar biskiuka i prieki, dar biskiuka... kad dar drasiau butu ax.gif
Atsakyti