Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis

QUOTE(Kistina @ 2010 05 06, 13:46)
Pagal Jūsų postus galima spręsti, kad ruošiatės kilogramais valgyt  lotuliukas.gif

Nea hihihi.gif
Aš suvalgau kiekvieną vakarą apie 10 didelių aviečių ir 2-3 dideles braškes, kadangi valgau įšalusias, tai jau snukelis atšala tvarkingai po tokios porcijos ir būna ramu iki kito vakaro lotuliukas.gif

QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 05 06, 13:46)
Na taip, tik 2-3 dienas, praktiskai viena diena labai ryskus, o dar viena ar dvi vaiduokliai. Jau 4 cikla su OT zaidziu, ir labai aiskiai matosi, kaip ryskeja,  pries O buna vaiduoklis, paskui ryskus ir po O vel vienas ryskus I. Namie vakare jei nesu istrynus foto, ikelsiu parodysiu... ax.gif Pagal isskyras, pilvo skausmus ir OT drysciau teigti, kad O tikrai vyksta! g.gif
Jau nebezinau ir ka galvoti...

Pasidaryk progesterono tyrimą, 7 dpo, tada matysi. Jei tyrimas geras - vadinas tau ir prie tokio harmonų lygio vyksta O 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kistina @ 2010 05 06, 13:46)
Pagal Jūsų postus galima spręsti, kad ruošiatės kilogramais valgyt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as tai aip issiilgus uogu, vaisiu svieziu, darzoviu naminiu, kad jei dasirauciau kibiriuka sukapociau drasiai.. blush2.gif

bet vienintelis kas atsiras tai visokios neaiskos braskes.. jau ju ra, bet nedrsytu prikti...dar palauksiu... Praeita pavasari kas diena beveik valgiau... o po to lauksim jau LT uogyciu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 06, 13:52)
Pasidaryk progesterono tyrimą, 7 dpo, tada matysi. Jei tyrimas geras - vadinas tau ir prie tokio harmonų lygio vyksta O  4u.gif

Tai, jei progesteronas bus geras, vadinas nieko tokio tas toks santykis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 05 06, 13:59)
Tai, jei progesteronas bus geras, vadinas nieko tokio tas toks santykis?

Turbūt skausmingiausia policistinių bėda - kad kiaušidėse daug folikulų, tačiau nesusidaro dominuojantis ir nevyksta O. Bet jei tau O vyksta - vadinasi tavo organizmas sugeba tvarkytis su tokia situacija ir viskas yra normaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 06, 14:24)
Turbūt skausmingiausia policistinių bėda - kad kiaušidėse daug folikulų, tačiau nesusidaro dominuojantis ir nevyksta O. Bet jei tau O vyksta - vadinasi tavo organizmas sugeba tvarkytis su tokia situacija ir viskas yra normaliai 4u.gif

Duok D, kad tai butu tiesa... unsure.gif
Atsakyti
Labutis merguziukai!

Mes po TA, vel mano pilietis(e) makalavosi ir bego nuo echoskopo, morkos nemate, lupyciu irgi, tai vis dar esam mergaite su klaustuku smile.gif Sveriam 351 g ax.gif Viskas vietoje wub.gif Esu begalo laiminga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangine: 06 gegužės 2010 - 14:31
QUOTE(Bangine @ 2010 05 06, 14:31)
Labutis merguziukai!

Mes po TA, vel mano pilietis(e) makalavosi ir bego nuo echoskopo, morkos nemate, lupyciu irgi, tai vis dar esam mergaite su klaustuku smile.gif Sveriam 351 g  ax.gif Viskas vietoje  wub.gif Esu begalo laiminga  wub.gif

Labai smagu wub.gif Bet ot paslaptėlė biggrin.gif O kada kitas vizitas? gal per kitą jau atsiskleis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2010 05 06, 13:31)
Labutis merguziukai!

Mes po TA, vel mano pilietis(e) makalavosi ir bego nuo echoskopo, morkos nemate, lupyciu irgi, tai vis dar esam mergaite su klaustuku smile.gif Sveriam 351 g  ax.gif Viskas vietoje  wub.gif Esu begalo laiminga  wub.gif

Dziugu girdeti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 06, 14:35)
Labai smagu  wub.gif  Bet ot paslaptėlė  biggrin.gif  O kada kitas vizitas? gal per kitą jau atsiskleis  hihihi.gif

kitas vizitas po menesio, bet echo darys po 1.5 menesio, sake kai bus 26-28 savaites. Tai dar teks palaukti, bet taip ta gydytoja nori ten tarp koju daikciuka iziuret, tai ir sakau, tai mergyte gal ten, tai kam jus jai norit pritaisyti ta daikta biggrin.gif Nu sako, dar vistiek negaliu tvritinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2010 05 06, 15:31)
Labutis merguziukai!

svarbiausia viskas gerai thumbup.gif ot paslapciukas doh.gif lotuliukas.gif
bijau kad ir maniskaii ta paty darys kai eisiu 4-dieny kita hihihi.gif ir tfu tfu tfu... biggrin.gif

As sandien pieno fabrikas... lotuliukas.gif
kadangi nieko negaminau, isimeciau pieno pokeli biski pradeta ir dirbsniu... Dar suvalgiau dezute surio lazdeliu.. ir jogurto.. ir islakiau visa piena ax.gif

Namie turiu varskes su vysniu uogiene uzsipilsiu... biggrin.gif
O rpies miega aisku mesisko uzsimanysiu.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2010 05 06, 14:43)
kitas vizitas po menesio, bet echo darys po 1.5 menesio, sake kai bus 26-28 savaites. Tai dar teks palaukti, bet taip ta gydytoja nori ten tarp koju daikciuka iziuret, tai ir sakau, tai mergyte gal ten, tai kam jus jai norit pritaisyti ta daikta biggrin.gif Nu sako, dar vistiek negaliu tvritinti ax.gif

och kiek dar laukti... smile.gif Nu nieko, laikas greitai eina, gal tikrai jei morkytės nematė tai gal ir nebepamatys hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 06, 14:54)
och kiek dar laukti...  smile.gif  Nu nieko, laikas greitai eina, gal tikrai jei morkytės nematė tai gal ir nebepamatys  hihihi.gif

as tai irgi taip manau, jau vistiek butu parodes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2010 05 06, 14:50)
svarbiausia viskas gerai  thumbup.gif ot paslapciukas  doh.gif  lotuliukas.gif
bijau kad ir maniskaii ta paty darys kai eisiu 4-dieny kita hihihi.gif ir tfu tfu tfu... biggrin.gif
As sandien pieno fabrikas... lotuliukas.gif
kadangi nieko negaminau, isimeciau pieno pokeli biski pradeta ir dirbsniu... Dar suvalgiau dezute surio lazdeliu.. ir jogurto.. ir islakiau visa piena ax.gif

thumbup.gif

as per viena menesi sugebejau 3 kg prisiauginti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangine: 06 gegužės 2010 - 14:57