Labuga mergaites
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 06, 01:22)
Labas iš ryto. Susipyliau kavos puodą - gyvenimas spalvas įgavo
O tai miegojusi esu nepilnas 6 valandas
Hip - dar nedėkoju, dar palauksiu gydytojos O tau ne laikas būtų duphastono pagerti? Ar ten pas jus neskiria tokio dalyko?
Nu nu nesiskusk,,,,as kaip uzmigti anksti negaliu, o jei rytais anksti keltis reik, tai lieku ~4 valandas temiegojus

O baisiausia, kad kava manes ne kiek neveikia, tai apie 3 pradedu snausti
Net nezinau apie dupastona,,,siaip kazkas ten tikrai vyksta pas mane, siandien gleiviu padaugejo

gal ziurek ir O sulauksiu
QUOTE(*Mila* @ 2010 05 06, 03:13)
Hip, sveika! Kas dar naujo tavo fronte? Gal tikrai laikas duphastona gerti
Mano fronte - nieko naujo

tik sianakt sapnavau, kad turejom mergyte, tik as visiskai nemokejau ja rupintis, o MB buvo tikras profas
Kaip tu pati uzsilaikius?
QUOTE(Akutee @ 2010 05 06, 03:22)
...dar prisiskaicius kvaila anksciau istoriju visokiu negeru, tai kartais nerimo priepuolis uzeina.. bet raminu save, kad lasiakas gal trukdo.. nes nei pakutenimu nei judesiuku nejauciu.. :
As maniau kad tu pasveikai nuo tos nerimo ligos

Apstok, viskas tau OK!
QUOTE(regata @ 2010 05 06, 04:23)
Hip, aš jau tavęs pasigedau, jau žadėjau klausti, kur prapuolusi gerai, kad pati prisidavei ir nesijaudink, ateina vasara, organizmas tuoj pražys, atsiras tavo O tai gali drąsiai jamti birželį arba liepą
didinsi clomide dozę?
Aciu uz rupesteli

As jau dabar galvoju kad gal ir gi kokia pertrauka tikrai padaryti pora menesiuku,,,na kai mamyte atvaziuos mano pvz,,,nes is kitos puses ziurint tai labai jau sienos pas mus pralaidzios
Bet man dabar idomu, o tai kodel ta O man su vaistais nevyko?
QUOTE(Akutee @ 2010 05 06, 06:52)
bet vienintelis kas atsiras tai visokios neaiskos braskes.. jau ju ra, bet nedrsytu prikti...dar palauksiu... Praeita pavasari kas diena beveik valgiau... o po to lauksim jau LT uogyciu..
as tai dabar darau taip: prisipjaustau braskiu ir uzsipilu jogurtu,,,nu kaaaaip skaaaanu