Įkraunama...
Įkraunama...

Šv. Kristoforo pagrindinė mokykla

QUOTE(Godaite @ 2009 11 04, 15:01)
Turime ziniu. Konkursas ivyko ir  Laimejo ne R. Sainer.  Tiesa naujoji direktore laimejo tik vienu balu, bet vis delto laimejo. Siulau labai dar nesidziaugti, nes Sainer tikriausiai bandys apskusti rezultatus. Bet po keliu dienu turime gauti oficialu patvirtinima.
Bet kol kas konkursa laimejo Ausra Venskuviene.  ( tikiuosi pavarde uzrasiau teisingai)


Čia ta "Žiburio" pavaduotoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 11 04, 15:08)
Čia ta "Žiburio" pavaduotoja?  smile.gif

Taip cia Ziburio pavaduotoja.
Atsakyti
Jau rašo: paskirta direktorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 04 lapkričio 2009 - 15:20
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 11 04, 15:19)

Cia tik spaudoje taip raso, nes visi dalyviai, dar turi teise apskusti konkurso rezultatus. Ar tikrai paskirta nauja direktore isaiskes per 3-4 dienas.
Bet proverzis yra .
Atsakyti
"Dėl nuolatinių direktorės kadrų politikos pažeidimų mokykla ilgą laiką buvo priversta mokėti dideles pinigų sumas keturiems mokytojams. R. Šainer parodė savo nekompetenciją nes pažeidė Lietuvos Respublikos įstatymus, o valstybė turėjo padengti dėl direktorės kaltės padarytas išlaidas."

"Du mėnesius veikia Šv.Kirstoforo pagrindinė mokykla, tačiau, anot mokyklos bendruomenės, joje auganti psichologinė įtampa tapo nepakeliama nei moksleivių tėvams, nei mokytojams. Bendruomenė piktinosi laikinosios direktorės visišku abejingumu ugdymo procesui, mokytojų engimu, giminaičių protegavimu ir rūpinimusi esą tik tūkstantinėmis lėšomis, gaunamomis iš mokyklos patalpų nuomos."

As nesuprentu vieno, kaip sita "direktore" galejo surinkti tiek daug tasku, i visa vadovavimo praeiti neatsizvelgiama, ar kaip..?
Atsakyti
Nors ir palengva, bet jau galima atsipusti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aauksine @ 2009 11 04, 14:29)
Sveikos mamytes! Mano mazajai laikas kitais metais i 5-a klase. Norejome keliauti i Kristofora. Kas geresnio mokykloje girdeti salia visu issakytu forume problemu? Tiek abejoniu dabar, ka daryti, o ir pasirinkimas nelabai yra...



siaip mokykla nebloga, mokytojai atsidave, pasisvente. Tik, kad dabar buvo uzgoze kiti rupesciai, bet, tikekimes, kad issisprendus administracijos klausimui viskas eis gera linkme.

Gal but , kad galima pasidziaugti, jog po to, kai taip negraziai ismete maziukus i tokias patalpas protest.gif , direktore yra ir ne Grusnieine schmoll.gif

O pastata, tikekimes, kitamet renovuos
Atsakyti
QUOTE(klee @ 2009 11 04, 19:48)
Nors ir palengva, bet jau galima atsipusti  smile.gif
Papildyta:
siaip mokykla nebloga, mokytojai atsidave, pasisvente. Tik, kad dabar buvo uzgoze kiti rupesciai, bet, tikekimes, kad issisprendus administracijos klausimui viskas eis gera linkme.

Gal but , kad galima pasidziaugti, jog po to, kai taip negraziai ismete maziukus i tokias patalpas  protest.gif  , direktore yra ir ne Grusnieine  schmoll.gif 

O pastata, tikekimes, kitamet renovuos


Del renovacijos kol kas labai mazai vilciu. Bet, kaip zinome, viltis mirsta paskutine. Tikrai nenuleisim ranku ir dar pakovosim uz musu mokyklos gerbuvi.
Atsakyti
Tai ką jau Grušnienę nuvertėt? O mūsų laikais buvo direktorius. Istorijos mokytojas. Gal kas prisimenat ar mokėtės čia?
Atsakyti
Prie ko čia Grušnienė? Paskaitykit bent kelis postus atgal...

Įdomu, kaip čia bus...
Atsakyti
Tai gal jau tikrai paaiskejo kas gi bus ta naujoji direktore?
Atsakyti
Paaiskes tik tada, kai pasirasys dokumentus. O konkursa vienu vbalu laimejo Ausra Venskuviene
Atsakyti
Kazkaip puse lupu girdejau, kad kazkas negerai dedas g.gif
Pasnekovas negalejo pasakyti tiksliai, bet is pokalbiu suprato, kad su tuo konkursu vyksta kazkokie negeri dalykai. schmoll.gif

Gal itariat kas gali buti? Gal apskunde rezulatatus?
Atsakyti