Įkraunama...
Įkraunama...

Šv. Kristoforo pagrindinė mokykla

Sveiki,

Esu busimo pirmoko mama. Siandien nunesiau trukstamus dokumentus i mokykla ir truptuka snektelejau su dir. Dalinuosi su jumis ka suzinojau:
Klases jau suformuotos, pareiti pas kita mokytoja nebegalima. Artimiausiu metu i savo el pasta gausite informacija i kokia klase pataiket (jei nenurodet ko norit) ir klasioku sarasa (matysit ar yra darzelio draugu ar ne).

Mes pareiskime prasem priimti i Venskutes klase. Pasirodo Venskute iseina ir jos klase duos naujai mokytojai blink.gif Dir apsidraudimui dar sako, kad visko gali buti, gal dar neises, rudeni tikliai bus aisku. Bet faktas, kad jau rasta nauja mokytoja. Jos pavardes nezinau. Apibudino ja "kaip labai gera" , o kai klausiau apie amziu, tai "ne jauna, bet ir ne sena, pats tas amzius". Vienu zodziu nieko konkretaus.

birzelio 8-9-10 dienomis pirmokus supazindins su mokykla. tai "venskutes" klase vedzios pati dir, nes nenori rodyti nei naujosios mokytojos, nei Venskutes, nes tiksliai dar nezinoma , kuri vis tik bus. Kuria tiksliai diena reiks ateiti parasys i maila.
Atsakyti
Na labai gaila, jeigu Venckutė išeina, girdėjau tik gerus atsiliepimus apie ją. Idomu pas ką papulsime, nenoriu pas Šlionskenę kažkaip nereikia man muštruoti vaiko. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 05 26, 12:08)
Na  labai  gaila,  jeigu Venckutė  išeina,  girdėjau tik  gerus  atsiliepimus  apie ją.  Idomu  pas ką  papulsime,  nenoriu pas Šlionskenę  kažkaip  nereikia  man muštruoti vaiko. schmoll.gif

Pas Slionskiene tikrai nepapulsit, jei pareiskime nurodet Venskute.
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2010 05 26, 11:54)
Pas Slionskiene tikrai nepapulsit, jei pareiskime nurodet Venskute.



Na tai va , kad nenurodžiau prašyme, bet direktorei parašiau el. laišką ir paprašiau, na vienu žodžiu lauksim žinių.... blink.gif
Atsakyti
Nors žadėjo, bet negaunu būsimų pirmokų sąrašų, kur ir pas kokia mokytoja papuolė, gal atsilieps būsimų pirmokėlių mamos, gal jos turi kokios info?? ax.gif
Atsakyti
Šiandien gavau žinutė kad visa informacija bus mokyklos puslapyje nuo birželio 3 dienos
Atsakyti
jau yra info apie pirmokus ir pirmokų sąrašai, kas kur mokysis, tik nerandu kokios mokytojos bus bigsmile.gif
Atsakyti
Būsimiems pirmokams birželio 9, 10 dienomis bus organizuojamos susipažinimo pamokėlės:
1a ir 1b klasei – birželio 9 ir 10 dienomis nuo 9.00 iki 12.00,
1c klasei – birželio 9 dieną nuo 9.00 iki 12.00,
1d klasei – birželio 10 dieną nuo 9.00 iki 12.00.
Lauksime visų, norinčių ir galinčių dalyvauti!



Ar forume yra 1c pirmokų mamų ?

Atsakyti
Sveika, Justuke. Mes patekome į c klasę. Gal žinai, kokia mus mokytoja mokys?
Atsakyti
c klasė buvo Venskutės, o kas bus vietoj jos neaišku. Iš kurio darželio esat? Mes iš Bitutės.
Atsakyti
Žirmunėlius baigem.
Kaip gaila, kad dar mokytojos nėra. Dukrytė taip nusimine, kad nepamatys per susipažinimo dieną... Ir draugų nei vieno nebus - visi į Mašiotą pasuko.
Tai vis landžioju dabar po internetinius puslapius, ieškodama patarimų, kaip padrąsinti pirmoką, kaip sumotyvuoti mokslams ir pan. Gal kartais kas esate užėję gerų straipsiukų, tinka ir anglų, rusų kalbomis.
Matyt čia man pačiai pradeda stogas važiuoti blink.gif
Atsakyti
Man atrodo vaikai greitai susidraugauja. Gal čia tėvams didesnė problema atrodo, nei yra iš tikrųjų. Mano sūnus irgi be darželio draugų, nes lankėm darželį Šeškinėje. Nepergyvenkit .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justukė: 03 birželio 2010 - 07:15