Sveikos mamytes
siais metais mano mergaite eis i pirma klase,tai labai noreciau isgirsti atsiliepimus apie mokytojas,is dabar esanciu ketvirtoku mamyciu
.
Sveiki. Ar mokykla dalyvauja Kengūros olimpiadoje? Domina pradinukai.
QUOTE(gggiedre @ 2011 01 10, 20:15)
Sveikos mamytes
siais metais mano mergaite eis i pirma klase,tai labai noreciau isgirsti atsiliepimus apie mokytojas,is dabar esanciu ketvirtoku mamyciu
.
Jei turite galimybe leiskite i kita mokykla
QUOTE(Godaite @ 2011 02 10, 11:47)
Gal galite argumentuoti, kodel? Kaip tik siandien neuzilgo eisiu i atviru duru diena ten, taigi butu labai idomu isgirsti kuo daugiau atsiliepimu apie sia mokykla....
Artev, mokykla, kaip mokykla
Na norėtųsi, kad ji būtų gražesnė. Pamažu tvarkoma viskas
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 02 10, 15:38)
Artev, mokykla, kaip mokykla
Na norėtųsi, kad ji būtų gražesnė. Pamažu tvarkoma viskas 
Mano vaikas rudeni bus pirmokas, gal kas nors galite parasyti info apie mokytojas, gal galite rekomenduoti kokia, nes manau, jog pirmoji mokytoja yra ypatingai svarbu, ja prisimeni visa gyvenima...
QUOTE(Godaite @ 2011 02 10, 12:47)
Normali mokykla, džiaugiamės puikia mokytoja.
QUOTE(Godaite @ 2011 02 10, 11:47)
Kokie argumetai?
Juk Jus tiek kovojot uz sios mokyklos gerove, raginot ir kitus nepasiduoti. O stai dabar toks netiketas siulymas. Kodel?
QUOTE(charite @ 2011 02 19, 00:53)
Kokie argumetai?
Juk Jus tiek kovojot uz sios mokyklos gerove, raginot ir kitus nepasiduoti. O stai dabar toks netiketas siulymas. Kodel?
Man irgi įdomu
Vilniaus šv. Kristoforo pagrindinė mokykla
kviečia visus esamų ir būsimų mokinių tėvelius
ir kitus svečius apsilankyti
Atvirų durų dieną, balandžio 15-ąją, penktadienį.
Jūsų lauksime nuo 16.00 iki 19.00 val.
Turėsite galimybę pabendrauti su klasių vadovais, mokytojais, mokyklos administracija.
kviečia visus esamų ir būsimų mokinių tėvelius
ir kitus svečius apsilankyti
Atvirų durų dieną, balandžio 15-ąją, penktadienį.
Jūsų lauksime nuo 16.00 iki 19.00 val.
Turėsite galimybę pabendrauti su klasių vadovais, mokytojais, mokyklos administracija.