tai pilde man vietoje vmi darbuotoja, nebent ji ka nors pridirbo, bet as dabar net bijau ten ieti klausti, palauksiu kol bumas baigsis simetinis

QUOTE(mistika30 @ 2010 05 04, 14:55)
Labukas. Deklaracija užpildžiau balandžio 1 d ir vis dar tebelaukiu pinigėlių...
Ką tik buvo užėjusi draugė kuri deklaracija užpildė prieš savaitę ir jau šiandien gavo pinigėlius. Kaip jums?

pasiskambinkit VMI, gal turi klaidų deklaracija.
QUOTE(Leblon @ 2010 05 04, 15:09)
pasiskambinkit VMI, gal turi klaidų deklaracija.
Kokių ten klaidų.... kovo 24 priėmė- ką tik skambinau- dar nepatikrinta .Ir ką?laukiam liepos 1 d.

QUOTE(Mimmi @ 2010 05 04, 17:03)
Aš ir kovo pabaigoje deklaravau, balandžio pirmą gavau el. laišką, kad deklaracija priimta altuali, bet pinigėlių nėra
, o bendradarbės, deklaravusios balandžio 19-22 dienomis, jau gavo išmokas.

ot teisybė, ane???būčiau paskutinėm dienom geriau deklaravus, tai bent nelaukus būčiau...
QUOTE(Mimmi @ 2010 05 04, 18:03)
Aš ir kovo pabaigoje deklaravau, balandžio pirmą gavau el. laišką, kad deklaracija priimta altuali, bet pinigėlių nėra
, o bendradarbės, deklaravusios balandžio 19-22 dienomis, jau gavo išmokas.

priimta aktuali tai dar nereiskia, kad nera klaidu

as nusiunciau deklaracija 23 kovo ir iskarto uzsidege priimta aktuali nuo balandzio 16 iki 26 ja tikrino ir tik po to pervede pinigus, ir vis ta laika buvo izrasas priimta aktuali
Kantrybes ir supratingumo visoms, ten dirba tokie pat zmones kaip ir mes

QUOTE(domiliuk @ 2010 05 04, 20:16)
o tai jei dar atsiunte laiska, kad deklaracija teisinga ir priimta aktuali tai vis tiek dar klaidu gali but?
jei turit gavoje ta laiska, kuri atsiuncia i el. pasta iskarto po deklaracijos priemimo, tai taip, gali

Pamenu kaip as deklaravau pernai uz 2005 metus, tai irgi ilgai laukiau..deklaravau gal kova o gavau gal liepa..nes man tai buvo atsakyta, kad pirma sumokami pinigai tiem kas deklaravo uz praejusius, o tada mokama tik kitiiems.
Sveiki,
Mama deklaravo uz seses moksla, grazintina suma 0lt, ne visada grazina? Ar kas negerai?
Mama deklaravo uz seses moksla, grazintina suma 0lt, ne visada grazina? Ar kas negerai?
QUOTE(LUI @ 2010 05 04, 21:42)
Sveiki,
o mama dirbo?