Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Leblon @ 2010 05 04, 21:43)
o mama dirbo?

Taip. Puse etato
Atsakyti
QUOTE(LUI @ 2010 05 04, 21:45)
Taip. Puse etato

o kiek pajamų mokesčio sumokėta per metus?
nes grąžinama nuo sumokėto pajamų mokesčio.
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 05 04, 21:48)
o kiek pajamų mokesčio sumokėta per metus?
nes grąžinama nuo sumokėto pajamų mokesčio.

O koki cia skaiciuka ziuret?

12 ir 15 yra
O kitur nuliai

Tel. man sumaiso ten viska, tai nzn ka reiskia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUI: 04 gegužės 2010 - 21:07
QUOTE(LUI @ 2010 05 04, 21:58)

P5 langelių suma.
Atsakyti
QUOTE(LUI @ 2010 05 04, 21:58)

12 ir 15 yra
O kitur nuliai

Tel. man sumaiso ten viska, tai nzn ka reiskia blush2.gif

na jei Jūsų mama per mėnesį uždirbdavo mažiau nei 470 Lt,
tai mokesčių per metus ji sumokėjo 0.
todėl ir grąžintina suma gaunasi 0, nes nėra ką susigrąžinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 04 gegužės 2010 - 21:19
QUOTE((Lelija) @ 2010 05 04, 11:07)
Prieš mėnesį jau pateikiau, turi gražinti nemažai pinigėlių ir lig šiol nėra sad.gif Prisiskambinau tik šiandien...Man rodo priimta, o ten net neperžiūrėta sad.gif Man paaiškino, kad pagal įstatymą iki liepos mėn turi išmokėt...Kodėl taip yra daroma??? Man juk reikalingi pinigai, o jie skirsto, kam išmokėt, kam ne...O vat, kad Valstybei sumokėt, tai griežtai iki gegužės 3 d. Kaip pikta, negaliu, kaip tyčia be pinigų skolose sėdim, būtų tikras išsigelbėjimas tie keli šimtukai... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tai palaukit, mieloji, įstatymas sako, kad iki gegužės 3 d.(šiais metais) reikia deklaruot ir sumokėt. Bet įstatymas sako, kad iki liepos 31 d. turi pervest pinigėlius už permokas. iš kur tokia nekantrybė? Tai kaip galima planuot pinigus, kurių neuždirbai? nemanau, kad tyčia jums ima ir neperveda. Taigi niekas nesipiktina, kad nauji metai prasideda sausio 1? Na, man gal ir netinka, bet... tongue.gif
Atsakyti
Nepykit jei klausimas kartojasi,bet nerandu kol kas nieko kas gali padet tokiu klausimu:
Koki MPNPD irasyti pildant savo vyro deklaracija jei jis dirbo visus praejusiu metu menesius, auginom vaika iki 18 metu o as nedirbau ir npd nesinaudojau. 15 langely irasyta 4420.49... Lt. O ka rasyt 17?
Atsakyti
QUOTE(ameliux @ 2010 05 05, 08:34)
Nepykit jei klausimas kartojasi,bet nerandu kol kas nieko kas gali padet tokiu klausimu:
Koki MPNPD irasyti pildant savo vyro deklaracija jei jis dirbo visus praejusiu metu menesius, auginom vaika iki 18 metu o as nedirbau ir npd nesinaudojau. 15 langely irasyta 4420.49... Lt. O ka rasyt 17?

tai vyrui rašykit į 17 langelį 1200
Atsakyti
labas,gal kartosiuos,bet pinigelius ismoka dalimis ar iskart visus?
Atsakyti
QUOTE(liuce @ 2010 05 05, 12:21)
labas,gal kartosiuos,bet pinigelius ismoka dalimis ar iskart visus?

cia jus turit omeny uz vienus metus ar uz kelis metus kaip ismoka?
Atsakyti
Aš deklaraciją užpildžiau kovo 24 d, o šiandien pasiskambinau į VMI, tai mano deklracija dar net netikrinta, taigi kantrybės mergaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2010 05 04, 19:46)
priimta aktuali tai dar nereiskia, kad nera klaidu  cool.gif po priemimimo, atejus jusu deklaracijos eilei, ja dar patikrins ir tik tada, jei nera klaidu, perves pinigelius  mirksiukas.gif
as nusiunciau deklaracija 23 kovo ir iskarto uzsidege priimta aktuali nuo balandzio 16 iki 26 ja tikrino ir tik po to pervede pinigus, ir vis ta laika buvo izrasas priimta aktuali
Kantrybes ir supratingumo  visoms, ten dirba tokie pat zmones kaip ir mes  cool.gif

O aš išsiunčiau balandžio 6 dieną, iki balandžio 14 ji buvo : PATEIKTA, nuo 14-to patapo: Priimta aktuali, gegužės 3 dieną skambinausi į VMI- ji dar tikrinama doh.gif doh.gif doh.gif kažkoks marazmas doh.gif Tai ir galėjo "kabot" kaip PATEIKTA, kam taip žmones "balamūtinti" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 05 gegužės 2010 - 14:44