Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Naira @ 2010 05 13, 11:59)
Aciu uz atsakyma. Bet kaip tai padaryti? Anksciau gal ir 2006 m) buvo deklaruota popieriniu budu ir padaryta klaida. Ar galima ja dabar istaisyti ir kaip tai padaryt??
Aciu  4u.gif

per savo banka paziurekit,kur deklaracijos,ar buvo pildyta uz 2006 metus.
Atsakyti
Sveikos! Klausimas toks: jei praejusiais metais gavau iplaukas tik is Sodros (vaiko prieziuros atostogos), tai Sodra siunte duomenis apie mano pajamas i VMI? As isivaizduoju ta suma tokiu budu atsirado preliminarioje deklaracijoje? O bankas savo ruoztu siunte sumoketu palukanu (t.y. mano islaidu) suma?

Tai kodel tada man raso, kad pajamu ir islaidu sumos yra neteisingos? (patvirtinus preliminaria, pati nieko neirasinejau).

Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2010 05 13, 14:50)
Sveikos! Klausimas toks: jei praejusiais metais gavau iplaukas tik is Sodros (vaiko prieziuros atostogos), tai Sodra siunte  duomenis apie mano pajamas i VMI? As isivaizduoju ta suma tokiu budu atsirado preliminarioje deklaracijoje? O bankas savo ruoztu siunte sumoketu palukanu (t.y. mano islaidu) suma?

Tai kodel tada man raso, kad pajamu ir islaidu sumos yra neteisingos? (patvirtinus preliminaria, pati nieko neirasinejau).

atsisiųskit ta preliminarią ir baikit pildyti.
gal kai kurie langai dar neužpildyti.
paspauskite šauktuką, matysite.
Atsakyti
Sveiki klausimukas dėl mokesciu susigrazinimo.
Situacija tokia:
2006-2007 metai studentas studijavo KTU, naudojosi mokesciu lengvata uz tuos metus.
Taciau 2008 metai NEBAIGES KTU perstojo i Kolegija.
Ar realiai jis gali susigrazinti uz 2009 metus sumoketu pinigeliu dali ar, tai jau traktuojamas kaip antrasis siekimas igyti aukstaji issilavinima, nors jokio baigto aukstojo jis neturi...

Dekoju uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(milda1985 @ 2010 05 18, 08:30)
noejau pasidometi ar kas pilde deklaracijas baladzio paskutinem dienom jau gavo pinigus?

as pildziau balandzio 29 uz 2007,2008 ir 2009m, butent uz kompo pirkima, visos priimtos aktualios, bet pinigu dar laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milda1985 @ 2010 05 18, 09:30)
noejau pasidometi ar kas pilde deklaracijas baladzio paskutinem dienom jau gavo pinigus?

Aš kovo pabaigoje deklaravau už 2009metus, bet dar nesulaukiu pinigėlių. Jau įtartina, nes kiekvienais metais gaudavau per 10-15 dienų. Brolis deklaravo gegužės 3d ir po savaitės pinigėlius gavo.
Atsakyti
Sveiki.Pardaviau metalo ir susigrąžinau normalią sumą oinigėliu.Mano deklaracijoje nuo parduoto metalo buvo ir psd permoka.Skambinaus į vmi ir klausiau ar grąžins psd.Paskė jog tai nerą įstatyme numatyta.Tačiau šį pirmadienį pasižiūrėjus savo sąskaita pamačiau jog ši suma sugrąžinta, taip kad prašome laukti kam priklauso ir tikrai sulauksit drinks_cheers.gif
Atsakyti
o apie koki psd permokejima eina kalba,kaip suzinoti kad permokejai
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2010 05 21, 15:37)
o apie koki psd permokejima eina kalba,kaip suzinoti kad permokejai

46 laukelyje turi buti suma su pliusu zenklu.
Atsakyti
Sveiki , kaip ir dauguma siek tiek neaisku kodel nera pinigu deklaravau kovo 28, atsiverciau deklaracija ir pateiktu deklaraciju istorija toki skyreli ten radau stai ka : GPM 308 v.1 priiimta aktuali 03.30 paskui ta pacia idena priimta neaktuali ??
toliau eina GPM 305 v. priimta aktuali GPM 302 v.1 priimta aktuali , , Bet Tas GPM 308 v.1 ar kaska reikskia ? kad priimta neaktuali ?
Atsakyti
QUOTE(creizy @ 2010 05 26, 12:48)
Sveiki , kaip ir dauguma siek tiek neaisku kodel nera pinigu deklaravau kovo 28, atsiverciau deklaracija  ir pateiktu deklaraciju istorija  toki skyreli ten radau stai ka : GPM 308 v.1 priiimta aktuali 03.30 paskui ta pacia idena priimta neaktuali ??
toliau eina GPM 305 v. priimta aktuali  GPM 302 v.1 priimta aktuali  , , Bet Tas GPM 308 v.1 ar kaska reikskia ? kad priimta neaktuali ?

tai reiskia kad uz 2009 metus kur deklaravot,atmete jusu deklaracija.
Atsakyti
Merginos mokant i saskaita pinigelius. Ka rasote skiltyje mokejimo paskirtis? Cia del GPM permokejimo blush2.gif Dekui uz info
Atsakyti