bandziau raso kad jis reikalingas.
QUOTE(Jelena @ 2010 05 11, 13:47)

QUOTE(Jelena @ 2010 05 11, 13:47)
o jus su pazyma sutikrinkit,gal PDl ka nedarasyta.
Kas galetu man padeti? Susiintaliavau ta prgramele, bet parsiustos deklaracijos neatidaro

QUOTE(vilmutute @ 2010 05 12, 14:23)
Kas galetu man padeti? Susiintaliavau ta prgramele, bet parsiustos deklaracijos neatidaro 

reikia dar šablono. galima jį rasti dokumento formuose.
jei uz 2009 m, taj reikia forma GPM308 atsisiust, isinstaliuot (jei reikia), ir uzkraut duomenis

Man meta lentele" Error Class not registered in the line of the VB Script module.
QUOTE(Gemma @ 2010 05 07, 16:39)
Giedre-marija, o iki geguzes men gal nedirbai? ar keliose darbovietese arba biuleteniu kelis turejai? gali buti per daug npd pritaikyta. jei nedirbai, tai psd skola bus... is tavo parasymo nelabai aisku...
Aš nuo 2009 m. sausio 1 d. dekrete, o nuo gegužės mėn. vaiko priežiūros atostogose. Ir kaip viską užpildžiau, man rodo skaičiuką su minuso ženklu

QUOTE(giedre-marija @ 2010 05 13, 08:24)
Aš nuo 2009 m. sausio 1 d. dekrete, o nuo gegužės mėn. vaiko priežiūros atostogose. Ir kaip viską užpildžiau, man rodo skaičiuką su minuso ženklu 

gal 17 langeli uzpildet neteisingai?
Sveiki,
gal padesit ir man
Kiek zinau deklaruoti galima uz praejusius 5 metus. Mazdaug 2005-2006 metais mano mama bande popieriniu budu deklaruoti ir susigrazinti pinigus uz mano mokslus. Bet buvo neteisingai uzpildyta deklaracija, nemokejome pataisyti, tai taip ir palikome....
Ar butu galima dabar kazkaip pataisyti ir deklaruoti.
Busiu dekinga uz atsakyma
gal padesit ir man

Kiek zinau deklaruoti galima uz praejusius 5 metus. Mazdaug 2005-2006 metais mano mama bande popieriniu budu deklaruoti ir susigrazinti pinigus uz mano mokslus. Bet buvo neteisingai uzpildyta deklaracija, nemokejome pataisyti, tai taip ir palikome....

QUOTE(Naira @ 2010 05 13, 11:36)
Sveiki,
gal padesit ir man
gal padesit ir man

galima deklaruoti nuo 2006 metu.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 05 13, 11:46)
galima deklaruoti nuo 2006 metu.
Aciu uz atsakyma. Bet kaip tai padaryti? Anksciau gal ir 2006 m) buvo deklaruota popieriniu budu ir padaryta klaida. Ar galima ja dabar istaisyti ir kaip tai padaryt??
Aciu