Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

4u.gif labas rytas

Preliminari deklaracija jau vietoje, tik prasau apsvieskite kaip per SEB banka nueiti iki sodros pazymu doh.gif visad bludyju , kol atrandu, kad pasitikrinti ax.gif
Atsakyti
sveikos, aga yra deklaracijos, o tuo pačiu ir klausimai:
1. Kodėl taip sumažėjus grąžintina suma už mokslą? Pajamos ir įmokos už 2009 m. ir 2010 m. buvo panašios.
2. Ar gali tikėtis kiek nors susigrąžinti minimumus gaunantys, bet daug "bilioteniu" turėję.
3. Kurio laukelio skaičiai aktualūs 2 proc. pervedant? (Nuo kokio laukelio skaičiuojasi tie 2 proc., gavėją domina, kiek jam bus pervesta paramos)
Iškarto ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilijut: 10 kovo 2011 - 08:22
Jei mano mazyte gimus vasario men, tai taikytinas NMPD ir vyrui ir man yra po 500? Aciu...
Atsakyti
Sakykit, kokią sumą man įsirašyti į 17 langelį (MPNPD), jei vyras pernai nedirbo. Dabar abiem yra įrašyta po 600 lt
Atsakyti
o kuriam langeli yra grazintina suma? 33?
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 03 10, 09:55)
o kuriam langeli yra grazintina suma? 33?

taip
Atsakyti
Nei kuri dar nesusiduret, kad jungiantis DnB NORD internetine bankininkyste raso B2B neegzistuoja?
Atsakyti
na va,kazkiek grazinsiu smile.gif kas jau uzpilde,ar jums ismeta perspejima,kad
"PERSPĖJIMAS: Visi el. pranešimai yra siunčiami ne laukelyje "El. pašto adresas" nurodytu el. adresu, bet adresu, nurodytu EDS sistemoje. Jei deklaruojate el. būdu prašome pasitikslinti/atnaujinti EDS sistemoje nurodytą el. adresą, kuriuo būsite informuojamas. "
i tai kaip suprantu demesio nekreipt,nes klaidu deklaracija neturi,galiu ja siusti.
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 10, 09:00)
4u.gif  labas rytas
Preliminari deklaracija jau vietoje, tik prasau apsvieskite kaip per SEB banka nueiti iki sodros pazymu  doh.gif  visad bludyju , kol atrandu, kad pasitikrinti  ax.gif

prisijungiat prie seb banko- kitos paslaugos -Viešosios e. paslaugos - sutinku. Tada kai pajungia ta puslapi reik spaust - visos paslaugos (kur gyventojams) ir susirandat "Elektroninė gyventojų aptarnavimo sistema – EGAS."
Papildyta:
QUOTE(daivushkina @ 2011 03 10, 09:33)
Jei mano mazyte gimus vasario men, tai taikytinas NMPD ir vyrui ir man yra po 500? Aciu...

taip, kiekvienam po 500lt arba vienam 1000
Atsakyti
gal pagelbėsit ax.gif 17 laukelyje reikia parašyti MPNPD sumą, pamiršau kaip skaičiuojasi turint 3 vaikus. suma dalinama tiek vierui tiek man, taip? trečias vaikelis atsirado birželio 8d.

ar teisingai skaičiuoju, kad už 3 vaikelius, kuomet trečiasis gimė birželį, MPNPD yra 2400 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 10 kovo 2011 - 10:10
QUOTE(juliukas25 @ 2011 03 10, 10:41)
Papildyta:
taip, kiekvienam po 500lt arba vienam 1000

O ko dar reikia, kad vienas iš tėvų galėtų deklaruoti pilną MPNPD? Užtenka pateikti abiejų tėvų deklaracijas, kur vienas nurodo 0, o kitas 1200 (jei 1 vaikas ir už pilnus metus)?
O jei tėvai juridiškai neįteisinę santuokos, ar reikia pateikti pvz. vaiko gimimo liudijimą ar pan?
Atsakyti
Jei 31 langely -177, o 33 langely 177 ,tai reiškia,kad man reik mokėt?
Atsakyti