Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

Mes beveik 8 metus kartu esam iš jų 4 metai gyvenam kartu.
Atsakyti
per vestuves mums bus 10 menesiuku thumbup.gif kad jau laikas nusprendem po 5 menesiu draugystes,tada jau gyvenom kartu...abiem tai buvo meile is pirmo zvilgsnio ir mes labai labai laimingi biggrin.gif
Atsakyti
mes tai abu nusprendėm, po 8 mėn draugystės, kad reik susituokti, niu va o dar po 9 mėnesiu ir susituoksim biggrin.gif busim abu išnešioję kūdykį tongue.gif
Atsakyti
Na o mums po 3 dienų trečiosios draugystės metinės, gruodžio mėnesį nusprendėm tuoktis, po didelių įkalbinėjimų maniškis sutiko, nes labai jau nenorėjo... g.gif Pagrindinė vedybų priežastis, jau 2,5 metai gyvenam drauge, viska bendra: butas pirktas kartu (bendra paskola iš banko), mašina bendra ir t.t. ir t.t. ir t.t.Kaip tėvai sako, susitvarkyti reikia gyvenima...Iš tiesų mes jau seniai šeima, tai tik formalumas ir vestuvės bus graži įsimintina šventė... biggrin.gif
Atsakyti
o mes nusprendėm tuoktis po daugiau nei dviejų metukų draugystės wub.gif
Atsakyti
O mes ga tik dabar subrendom biggrin.gif
Po 5 metų trukusios meilės ir džiaugsmo, jubiliejaus dieną mano brangusis pasipiršo man 4u.gif
Vasarą vestuves kelsim biggrin.gif
Atsakyti
Mes esme 5 metai kartu,jau 4,5metų gyvename kartu,tai ir sugalvojome,kad gal jau laikas tapti vyru ir žmona wub.gif be to labai norim leliuko
Atsakyti
O maniskis pasipirso man po 3 menesiu pazinties. smile.gif Kai zenysimes bus 9 mėnesiai, kaip mes kartu. Tai vat. Kaip ir daug laukti nereikia:)
Atsakyti
Na pasipirso man po metuku draugystes,o kai susituoksim bus siek tiek daugaiu nei 2.5metu,is kuriu 1.5 gyvenam kartu blush2.gif
Atsakyti
Man pasipiršo po 4 mėnesių draugystės, o būtent liepos 16d kai tuoksimės, bus lygiai 10 mėnesių kai mes pažystami:) Susipažinom rugsėjo 16d. o susituoksim liepos 16d. biggrin.gif thumbup.gif Gali atrodyti, kad labai jau viskas greitai čia pas mus, bet kai tokia meilė, tai kitaip ir būti negali wub.gif Be to labai norime vaikučio, o aš kažkodėt turiu tokią nuostatą, kad vaikutį noriu pradėti tik su oficialiu vyru biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt kiekvienam savaip gaunasi biggrin.gif

Man tai 4 metų prireikė kol savo viengungį aplink pirštą apsukau ir į šeimyninį uostą atviliojau tongue.gif

O dabar jis sako, kad yra baisiai laimingas thumbup.gif
Atsakyti
Draugaujam 5 metus, bet dar kokius 5 tuoktis tikrai nesiruošiam, ne todėl, kad "ne laikas", o todėl, kad norim iškelti gražias vestuves už savo pinigus. O ir skubėti nėr kur, man 23, jam 20.
Atsakyti