Mes beveik 8 metus kartu esam iš jų 4 metai gyvenam kartu.
per vestuves mums bus 10 menesiuku
kad jau laikas nusprendem po 5 menesiu draugystes,tada jau gyvenom kartu...abiem tai buvo meile is pirmo zvilgsnio ir mes labai labai laimingi

Na o mums po 3 dienų trečiosios draugystės metinės, gruodžio mėnesį nusprendėm tuoktis, po didelių įkalbinėjimų maniškis sutiko, nes labai jau nenorėjo...
Pagrindinė vedybų priežastis, jau 2,5 metai gyvenam drauge, viska bendra: butas pirktas kartu (bendra paskola iš banko), mašina bendra ir t.t. ir t.t. ir t.t.Kaip tėvai sako, susitvarkyti reikia gyvenima...Iš tiesų mes jau seniai šeima, tai tik formalumas ir vestuvės bus graži įsimintina šventė...

o mes nusprendėm tuoktis po daugiau nei dviejų metukų draugystės

O mes ga tik dabar subrendom
Po 5 metų trukusios meilės ir džiaugsmo, jubiliejaus dieną mano brangusis pasipiršo man
Vasarą vestuves kelsim

Po 5 metų trukusios meilės ir džiaugsmo, jubiliejaus dieną mano brangusis pasipiršo man

Vasarą vestuves kelsim

Mes esme 5 metai kartu,jau 4,5metų gyvename kartu,tai ir sugalvojome,kad gal jau laikas tapti vyru ir žmona
be to labai norim leliuko

O maniskis pasipirso man po 3 menesiu pazinties.
Kai zenysimes bus 9 mėnesiai, kaip mes kartu. Tai vat. Kaip ir daug laukti nereikia:)

Na pasipirso man po metuku draugystes,o kai susituoksim bus siek tiek daugaiu nei 2.5metu,is kuriu 1.5 gyvenam kartu

Man pasipiršo po 4 mėnesių draugystės, o būtent liepos 16d kai tuoksimės, bus lygiai 10 mėnesių kai mes pažystami:) Susipažinom rugsėjo 16d. o susituoksim liepos 16d.
Gali atrodyti, kad labai jau viskas greitai čia pas mus, bet kai tokia meilė, tai kitaip ir būti negali
Be to labai norime vaikučio, o aš kažkodėt turiu tokią nuostatą, kad vaikutį noriu pradėti tik su oficialiu vyru

Turbūt kiekvienam savaip gaunasi
Man tai 4 metų prireikė kol savo viengungį aplink pirštą apsukau ir į šeimyninį uostą atviliojau
O dabar jis sako, kad yra baisiai laimingas

Man tai 4 metų prireikė kol savo viengungį aplink pirštą apsukau ir į šeimyninį uostą atviliojau

O dabar jis sako, kad yra baisiai laimingas

Draugaujam 5 metus, bet dar kokius 5 tuoktis tikrai nesiruošiam, ne todėl, kad "ne laikas", o todėl, kad norim iškelti gražias vestuves už savo pinigus. O ir skubėti nėr kur, man 23, jam 20.