Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

Man pasipirso po 3.5 metu draugystes wub.gif Is ju puse metu gyvenom skirtingose salyse, mokslai isskyre cry.gif , bet tai gal ir savotiskas isbandymas musu meilei buvo g.gif O vestuviu diena bus lygiai 4 metukai kai mes kartu wub.gif Tiesa gyventi kartu pradejome tik po pasipirsimo 4u.gif
Atsakyti
Na mes pareiškimus tuoktis nunešėm po 2 mėnesių draugystės smile.gif Meilė buvo didžiulė ir jautėmėe pažystami visą amžinybę. Greičiausiai jei tikrai yra ideali santuoka mes į ją pretenduotume. Na beje vestuves įvyko lygiai po metu mūsų draugystės 10 mėn. buvom susižadėję.
Šią vasarą bus 4 metai kaip mes vedę ir 5 metai kaip esam kartu, mes vis dar kalbam apie meilę, bučiuojamės ryte ir vakare mes vis dar be galo įsimylėję wub.gif wub.gif
Ir tik prieš savaitę mes susilaukėm sūnaus - mūsų meilės vaisiaus 2.gif

Santuoka kaip lopterijoj, visai nesvarbu kiek metu draugauti, kaip nesvarbu kiek bilietu pirkti jei pasiseks tai pasiseks...
Atsakyti
QUOTE(morkele @ 2005 03 16, 20:14)
oi Rasvyte pas mus taip panasiai smile.gif geras.. as galvojau jau kad viena tokia beprote isteku taip greitai smile.gif

Na zinai morkele kaip sake zmona, vestuves tai loterija ir visiskai nesvarbu kiek laiko isdraugave susituokia...Buna zmones po 2men. vestuves atsok ir isgyvena kol mirtis isskiria..o buna ir po 10 draugystes metu issiskiria taip ir nesusituokia unsure.gif

Tai ka?Dziaugiames artejanciomis vestuvemis biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sia vasara per Jonines bus 8 Metai kaip mes jau kartu.Gyvename kartu gal jau kokie 4 metai tongue.gif Bet tik siais metais nusprendeme tuoktis,nes mes jau tikri,kad galesime issikelti sau Savo svajoniu vestuves wub.gif O meile tai neisbles niekada wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimule: 17 kovo 2005 - 09:45
Man pasipiršo po 2 metų ir 2mėn. draugystės, o vestuves nukėlėm kitai vasarai ax.gif Tada būsim išdraugavę beveik 4 metus wub.gif
Atsakyti
O mes jau kartu 8 metai, kažkaip ėmėm ir sugalvojom, kad jau laikas tuoktis, nes tai aš tai jis studijavo, vis nebūdavo laiko.
Atsakyti
Mes jau irgi ilgai esam kartu, jau 7 metai. Baiginejam abu mokslus, jau 1.5 metu kartu gyvenam, labai norim leliuko nestuke.gif , tai nusprendem atsokt vestuves... tongue.gif
Atsakyti
Mes su vyru pradraugavom gal kokius 8 men ir nunesem pareiskimus, iki vestuviu pasilikom 6 men, norejom dar anksciau, bet sesija neleido smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 04 11, 14:27)
Aš ir nerodžiau ir nerodysiu iki vestuviu dienos, jis  ir pritaria.

aš tai irgi nerodžiau ir nerodysiu:)bus staigmena:)
Atsakyti
Mes jau kartu 7,5 metu, is ju gyvename kartu jau beveik 7 metus... labai norim leliuko, todel ir nusprendeme tuoktis.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Musu vestuviu diena bus lygiai 5 metukai kai mes kartu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif =iedeli gavau po 4 men. draugystes, po metu pradejom gyventi kartu, o dabar jau norim leliaus nestuke.gif , tai ir vestuves ta proga bus 4u.gif .Ach... mirksiukas.gif
Atsakyti
o man 3metu draugystes proga pasipirso smile.gif
Atsakyti