Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

QUOTE(mazela @ 2005 08 02, 12:01)
Aš galvojų, kad išdraugavę beveik 10 metų  ax.gif  mes esame gerokai kampučius apsišlifavę ir nuo pusės žodžio suprantame vienas kitą  wub.gif  svarbiausiai, kad keliai neišsiskyria, o susilieja  thumbup.gif  o jei dar  nestuke.gif  4u.gif  4u.gif  blush2.gif

maniskis pasipirso po metu draugystes, tuoksimes kita geguze thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2005 08 22, 19:53)
as su savuoju draugauju dar tik 5 menesiai, bet mudu jau zinom kad kitais metais tuokiames. tikiuosi kad jis man pasipirs per musu puses metu draugystes sukakti, pareiskimus nunesim po nauju metu, o tuoksimes vasaros gale smile.gif

a kurgi taip skubat? ax.gif
Atsakyti
O man tai maniškis pasipiršo po 2,5 metų draugystės ir iškart susitarėm, kad vestuvės bus tada, kai pabaigsim mokslus, t.y. po 1,5 metų. Taip kad kartu mes šiek tiek daugiau nei 4 metukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man pasipirso po metuku ir vieno menesiuko, pareiskimus nunesem gruodzio men., tai buvo metai ir septyni menesiukai, o vestuves bus kai bus du metukai ir beveik keturi menesiukai. O apie vestuves pradejom kalbeti praejus vos keliems menesiams nuo musu draugystes pradzios 4u.gif
Atsakyti
Maniškis man pasipiršo po 1 m ir 1 mėn draugystės, o pareiškimus nunešėm po dar pusės metų...O tai padarėm todėl, kad nebegalėjom vienas be kito...Atsirado poreikis visą laiką būti kart thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2005 06 21, 17:25)
Draugaujam 5 metus, bet dar kokius 5 tuoktis tikrai nesiruošiam, ne todėl, kad "ne laikas", o todėl, kad norim iškelti gražias vestuves už savo pinigus. O ir skubėti nėr kur, man 23, jam 20.

thumbup.gif va va, mes irgi apie tai! kartu jau vos ne 12 metu, uztad vestuves patys apmokam!
mes jums ta irgi linkime! 4u.gif
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 23, 14:45)
a kurgi taip skubat? ax.gif

gal kitiems ir atrodo kad mudu skubame...mudu abu to norime, esame pakankamai subrende ir pasiruose sukurt seima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2005 08 24, 19:57)
gal kitiems ir atrodo kad mudu skubame...mudu abu to norime, esame pakankamai subrende ir pasiruose sukurt seima smile.gif

nu jei jau nusprendet tai gerai, buna ir tokiu! mano tevai irgi po 10 dienu draugystes pareiskimus nunese. blush2.gif
o ka jau 30 metu kartu gyvena ir visai gerai. thumbup.gif thumbup.gif
niekas ispradziu irgi netikejo, kad jie kartu pasiliks. uztad ir i mania taip ziuri, kad taip ilgai isteketi nenorejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tasa_01 @ 2005 08 25, 14:44)
nu jei jau nusprendet tai gerai, buna ir tokiu! mano tevai irgi po 10 dienu draugystes pareiskimus nunese.  blush2.gif
o ka jau 30 metu kartu gyvena ir visai gerai.  thumbup.gif  thumbup.gif
niekas ispradziu irgi netikejo, kad jie kartu pasiliks. uztad ir i mania taip ziuri, kad taip ilgai isteketi nenorejau  biggrin.gif

Va maniskio tevai irgi po triju menesiu susituoke ir labai fainai gyvena, uztat i mus irgi itariai ziuri kad jau daugiau nei metus rimtai draugaujam(nors pazistami visus keturis tongue.gif ), o apie vestuves dar jokiu minciu blink.gif nors minciu yra, tik garsiai ju nereiskiam kol kas ax.gif
Atsakyti
mm o man nesipirso:) mudu abudu nutareme, kad kita vasara sumainysime ziedus ir sau svente ta proga pasidarysime ax.gif
Jau treti metai eina, kai mudu kartu.
Atsakyti
QUOTE(tasa_01 @ 2005 08 25, 14:44)
nu jei jau nusprendet tai gerai, buna ir tokiu! mano tevai irgi po 10 dienu draugystes pareiskimus nunese.  blush2.gif
o ka jau 30 metu kartu gyvena ir visai gerai.  thumbup.gif  thumbup.gif
niekas ispradziu irgi netikejo, kad jie kartu pasiliks. uztad ir i mania taip ziuri, kad taip ilgai isteketi nenorejau  biggrin.gif

na ir as turiu viena pavyzdi: mano pusbrolis su savaja jau po dvieju savaiciu draugystes zinojo kad jie tuoksis, po puses metu nunese pareiskimus ir pernai vasara susituoke, siom dienom jau turi ir vaikutis gimt smile.gif
Atsakyti
Mes susituokem po pusantru metu draugystes.Tiesiog be zodziu supratom ,kad jau atejo tas laikas,kada galime eiti prie altoriaus.Gyvenam laimingai be problemu 4u.gif
Atsakyti