Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

Mes kartu pragyvenom 4 metus, turim vieneriu metu dukryte. Viena sestadieni buvo jo gimines balius ir kazkas pasiule tokia minti kodel gi mums nesusituokus. Zodziu kiti sveciai pasigavo ta minti ir ateinantu sestadieni yvyko musu vestuves. Viskas buvo suorganizuota per 5 darbo dienas. thumbup.gif Neitiketina, bet viskas buvo tikrai puiku: ir balta suknele, ir sale ir maistas, nu zodziu viskas buvo kaip priklauso. Kazkas pasiule tai itraukti i rekordu knyga biggrin.gif , nes visur reikalauja keliu menesiu uzrasymo ir taip toliau, bet kaip sakoma pinigeliai daro savo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Mes pagaliau prisiruoseme iskelt vestuves clap.gif Draugaujam 5 metai, o gyvename kartu jau 3 metukai doh.gif Visa laika taip svajojau apie sia svente, o dabar kaip mazas vaikas pradedu bijoti fear.gif Atrodo, kad dar nepasiruosusi ir tt. Nors pries pradedant gyventi kartu atrodo tokia jau as didele ir subrendus mergaite, kad galiu pati kurti seimos zidini, o dabar pradedi svarstyti, kad isvis nereikia tu vestuviu drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes draugaujam 1.6 m, apsigyvenom kartu po 6 men, nusprendem, kad jau laikas mazdaug po 1 metu....kazkaip mazoka, palyginus su kitom:)
Atsakyti
mes draugaujam daugiau nei 3 metus. beveik visa ta laika kartu ir gyvenam (oficialiai - 1.5 metu). 4u.gif Apie zenybas nelabai kalbedavom. Kazkaip buvo gerai. As tik tiek norejau, kiek tai yra Grazios sukneles uzsidejimas.
Pries menesi maniskis pasiule... mirksiukas.gif ir stai - zenysimes... net juokas ima, nes, atrodo, ilgai kartu... man sis pasiulymas buvo super netiketas. 4u.gif Bet labai apsidziaugiau, aisku... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agne... @ 2005 09 11, 18:30)
Sveikutės smile.gif Mes pagaliau prisiruoseme iskelt vestuves clap.gif Draugaujam 5 metai, o gyvename kartu jau 3 metukai doh.gif Visa laika taip svajojau apie sia svente, o dabar kaip mazas vaikas pradedu bijoti fear.gif Atrodo, kad dar nepasiruosusi ir tt. Nors pries pradedant gyventi kartu atrodo tokia jau as didele ir subrendus mergaite, kad galiu pati kurti seimos zidini, o dabar pradedi svarstyti, kad isvis nereikia tu vestuviu drinks_cheers.gif

Sveikinu!!! thumbup.gif
Man atrodo, kad si svente nuostabi, juk kiekviena is musu svajoja apie balta suknele ir visa kita. Jei jau gyvenat tiek metu, tai aisku niekas bendravime nesikeicia, bet siaip tokia svente sau pasidaryti yra labai smagu. Ir nereikia nieko bijoti, tiesiog tam atejo laikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
aha... man irgi dabar kartais toks kvailas jausmas - lyg baime, lyg vaikiskai nedrasu, kad isteku... blink.gif Kazkaip, atrodo, popieriai nieko nekeicia, bet... popierius yra faktas... atsakomybe, apie kuria "zino" popieriai... blink.gif
Atsakyti
va va, atsakomybe..ir niekur nepabegsi,busi surista su tuo zmogum amziams:)pradedu bijoti.. unsure.gif unsure.gif fear.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad vestuves nieko nepakeicia, kartu keicia labai daug. Va, viena nerimauja, kita, as irgi kazkokiam keistokam jausme. Tiesiog as ne abejoju, bet pamastai, kad tai jau yra RIMTA, atsakomybe, ir neuztrenksi duru pasiuntes nx... censored2.gif
Bet kartu man didelis kaifas, kad mes tai padarysim. Nes tas isipareigojimas yra tarsi irodymas, kad gyvenam kartu ne siaip sau. Kad mes tikrai artimi. Aisku, niekada nezinai, ar nereikes skirtis, bet sprendimas yra gristas svajonem ir tikejimu, kad tai bus amzinai... wub.gif
Atsakyti
SVEIKINU VISAS!taip greit sugalvojusias, ir jau tam žingsniui pasiryžusias biggrin.gif ir aš noriu cry.gif o aš su savuoju daugiau nei keturi metukai, ir dar kokius du metus jaučiu tex palaukti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2005 09 15, 10:35)
SVEIKINU VISAS!taip greit sugalvojusias, ir jau tam žingsniui pasiryžusias biggrin.gif  ir aš noriu cry.gif o aš su savuoju daugiau nei keturi metukai, ir dar kokius du metus jaučiu tex palaukti schmoll.gif

ko laukiate?
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2005 09 15, 12:35)
SVEIKINU VISAS!taip greit sugalvojusias, ir jau tam žingsniui pasiryžusias biggrin.gif  ir aš noriu cry.gif o aš su savuoju daugiau nei keturi metukai, ir dar kokius du metus jaučiu tex palaukti schmoll.gif

Kodel teks palaukti? blink.gif
Atsakyti
gal niekas nesiulo?nes taip labai daznai buna, kad vyrai nesiulo o merginos nors ir nori, bet sako kad nenori kad dar anksti, nors pasamoneje buna viskai priesingai.netikiu kad yra tokiu moteru ar merginu kurios nenoretu isteketi, visos nori tik buna taip kad joms niekas nesiulo, juk vyrams yra labai parankus variantas, gyvenam kartu, tu man vaikus gimdysi, skalbsi, plausi, valgyt gaminsi ir visa kita.Labai dažnai vyrai paprasčiausiai bijo prisiimti atsakomybę ant savo pečiu smile.gif tai yra mano nuomone ir neikas jos nepakeis smile.gif bet tai nereiškia kad mano nuomone būtinai turi sutapti su Jūsų smile.gif 4u.gif
Atsakyti