Maniškis pirmą kartą užsiminė apie vestuves po 2 mėnesių nuo draugystės pradžios, manęs beje visai tuo nenustebindamas
bet gavosi taip, kad tuokiamės 4-jų draugystės metinių dieną. Kažkaip ilgokai užtempėm
maniskis pasipirso man per musu pazinties metines
nepasakyciau, kad visiskai to nesitikejau, bet vistiek buvo ziauriai fainai... susituokem dar po 3 menesiuku, nes paprasciausiai mums patiko ta data
o dabar, praejus metukams po pasipirsimo, t.y. sukakus antrosioms pazinties metinems, mes bandom ap
, nes laaabai norim nuosavo
.... tik nestumo testukai kolkas uzsispyre rodo 1...
Mes tai pareiskimus nunesem po 4,5 metu
Kad laikas tuoktis sumastėm 5,5 metų prabuvę kartu. Negyvenome susimętę nei mėnesio, tik po vestuvių gyvenimas prasidėjo vienuose namuose.
Mano vyriškis man kažkur po 1,5 metų draugystės pasipiršo
. O intensyviai sakė, pradėjęs galvot apie vestuves šiek tiek virš metų draugystės. O aš tai tuo metu nesitikėjau, kad jis apie tai jau galvoja, galvojau, nu gal kada nors ženysimės, jei ir toliau gražiai bendrausim...
Hmmm
susipažinom... po 3 mėnesių pradėjom intensyviai draugaut... dar po 3 mėn. apsigyvenom kartu ir po savaitės abu supratom, kad nieko geresnio nereikia... bet pareiškimus nunešėm tik pažinties metinių proga
susipažinom... po 3 mėnesių pradėjom intensyviai draugaut... dar po 3 mėn. apsigyvenom kartu ir po savaitės abu supratom, kad nieko geresnio nereikia... bet pareiškimus nunešėm tik pažinties metinių proga
uzuominas apie ziedus ir balius pradejo laidyt gal menesiui nepraejus
o vestuves iskelem po 3menesiu
jau treti zenatves metai eina, o atzalelei
, kuria visi vestuviu greitinimu kaltino, dar tik trecias menuo
dabar, kai galvoju, nugi tikrai kazkaip nerealu
Papildyta @ [mergetime]1084185182[/mergetime]
oh
reiktu paminet, kad is pradziu kartu apsigyvenom, tik paskui pazindintis pradejom
Papildyta @ [mergetime]1084185182[/mergetime]
oh
Na mes jau draugaujame penkti metai, tai apie vestuves pradejome kalbeti laaabai seniai. As net neprisimenu. Pirmaisiai draugystes metais. Kazkaip naturaliai prie to priaugi ir tiek. Vestuves tik laiko klausimas - taip sakydavo mano berniukas. Ir tikrai! Pirmais metais kazkaip dar anksti zenytis, antrais irgi taip pat, Paskui laukiau, kol pasveiks mano mamyte. Bent jau sustipres......... Na o paskui..... paskui Dievulis ja pasisauke, tai dar metus teko atideti. Siais metai irgi bijau, kad neteks isteketi. Nors maniskis pasipirso, nuneseme pareiskimus, gavome data, bet ..... greiciausiai sventes suorganizuoti taip ir nespesime.
Pasipirso man po 5 metu, pareiskimus nunesem po metu. gyvenom kartu beveik 2 metus, sia vasara bus bus 1-osios metines
Kartu jau 7 metai,..ohoho