Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

Maniškis pirmą kartą užsiminė apie vestuves po 2 mėnesių nuo draugystės pradžios, manęs beje visai tuo nenustebindamas wub.gif bet gavosi taip, kad tuokiamės 4-jų draugystės metinių dieną. Kažkaip ilgokai užtempėm g.gif
Atsakyti
Užsimanėm po trijų metų. Kaip ėmėm, taip ir padarėm biggrin.gif
Atsakyti
maniskis pasipirso man per musu pazinties metines wub.gif nepasakyciau, kad visiskai to nesitikejau, bet vistiek buvo ziauriai fainai... susituokem dar po 3 menesiuku, nes paprasciausiai mums patiko ta data heart.gif o dabar, praejus metukams po pasipirsimo, t.y. sukakus antrosioms pazinties metinems, mes bandom ap nestuke.gif , nes laaabai norim nuosavo soske.gif .... tik nestumo testukai kolkas uzsispyre rodo 1... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Man maniskis pasipirso tai po 4 menesiu draugystes per valentinke paryziuj thumbup.gif O praeita vasara tai nesizenijom, nes man vistiek reikejo dar i Lietuva grizt mokslus pabaigt, tai dar metelius palaukem ir gerai padarem clap.gif
Atsakyti
Mes tai pareiskimus nunesem po 4,5 metu thumbup.gif
Atsakyti
Kad laikas tuoktis sumastėm 5,5 metų prabuvę kartu. Negyvenome susimętę nei mėnesio, tik po vestuvių gyvenimas prasidėjo vienuose namuose. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyriškis man kažkur po 1,5 metų draugystės pasipiršo rolleyes.gif . O intensyviai sakė, pradėjęs galvot apie vestuves šiek tiek virš metų draugystės. O aš tai tuo metu nesitikėjau, kad jis apie tai jau galvoja, galvojau, nu gal kada nors ženysimės, jei ir toliau gražiai bendrausim... wink.gif
Atsakyti
Mes pareiskimus nunesem po 3 draugystes metu. Vienerius metus gyvenom susimete. tongue.gif Kada tuoktis is anksto neplanavom. Viena diena lyg juokais lyg rimtai kalbejom apie vestuves. O kita diena jau nunesem pareiksimus. wink.gif
Atsakyti
Hmmm g.gif
susipažinom... po 3 mėnesių pradėjom intensyviai draugaut... dar po 3 mėn. apsigyvenom kartu ir po savaitės abu supratom, kad nieko geresnio nereikia... bet pareiškimus nunešėm tik pažinties metinių proga wink.gif
Atsakyti
uzuominas apie ziedus ir balius pradejo laidyt gal menesiui nepraejus tongue.gif o vestuves iskelem po 3menesiu clap.gif jau treti zenatves metai eina, o atzalelei 2.gif , kuria visi vestuviu greitinimu kaltino, dar tik trecias menuo wub.gif dabar, kai galvoju, nugi tikrai kazkaip nerealu biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1084185182[/mergetime]
oh doh.gif reiktu paminet, kad is pradziu kartu apsigyvenom, tik paskui pazindintis pradejom doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na mes jau draugaujame penkti metai, tai apie vestuves pradejome kalbeti laaabai seniai. As net neprisimenu. Pirmaisiai draugystes metais. Kazkaip naturaliai prie to priaugi ir tiek. Vestuves tik laiko klausimas - taip sakydavo mano berniukas. Ir tikrai! Pirmais metais kazkaip dar anksti zenytis, antrais irgi taip pat, Paskui laukiau, kol pasveiks mano mamyte. Bent jau sustipres......... Na o paskui..... paskui Dievulis ja pasisauke, tai dar metus teko atideti. Siais metai irgi bijau, kad neteks isteketi. Nors maniskis pasipirso, nuneseme pareiskimus, gavome data, bet ..... greiciausiai sventes suorganizuoti taip ir nespesime.
Atsakyti
Pasipirso man po 5 metu, pareiskimus nunesem po metu. gyvenom kartu beveik 2 metus, sia vasara bus bus 1-osios metines wub.gif Kartu jau 7 metai,..ohoho g.gif thumbup.gif
Atsakyti