Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

o mes kartu gyvenam 2,5 metu, nuo pat pirmos draugistes dienos... wink.gif biggrin.gif
apie vestuves dazhnai kalbejomes ir iki shiol kalbames, bet vis nerimtai sad.gif
vasara, budamas JAV, jis man laishke pasipirsho... bet grizhes, pakartotinai to nepasake blink.gif sad.gif
pasipirsho tik baandzhio menesi - beveik po metu, kaip grizho i Lietuvele tongue.gif

bet tuoktis ash pati jo neskubinu... nors jau daug visko kartu ishgyventa, kol kas zhenitis nesiruoshiame (tiesa sakant, jis kazhka masto apie vestuves zhiema, kai bus 3 metai nuo musu pazhinties thumbup.gif )
Atsakyti
Mes pazystami 6 metus ,draugystes 2,5 metu,bendrai gyvenam 1.5 thumbup.gif .....Vat ir nusprendem tongue.gif
Atsakyti
Mes draugavom beveik 6 metus. Taip irgai delsėm, nes buvome dar labai jauni, pažinties dieną man buvo tik 15. Susimetę niekada negyvenome, manau, kad jei jauti, kad tai tas žmogus ir tu jau nori gyventi kartu reikia tuoktis. Nes tas gyvenimas susimetus, jei tai yra kažkoks pabandymas labai jau nerimtas. Tu negali mylimojo kaip daikto pasimatuoti, kiek laiko panešioti, o po to nuspręsti, kad jis tau netinka. Absurdas, tikra meilė, jei visada žinai, kad jis vienintelis ir kas tarp jūsų bebūtų jį visada mylėsi, kai neįsivaizduoji kito žmogaus šalia savęs... tai pasakiškas jausmas smile.gif
Atsakyti
Mes susituokėme po 7 draugystės metų. Sakyčiau, kad ilgokai tempėme gumą. Tai dabar kaip kokie jaunavedžiai esame. Dar nė pirmų vestuvių metinių nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
mes su vyru susituokeme po beveik 3 draugystes metu ir po vaikelio gimimo smile.gif
Atsakyti
Na o mes, kita sav nesame pareiskimus: po 6 metu bendro gyvenimo ir kai laukiame leliuko.

Vilksva, tu labai klysti del negyvenimo "susimetus". Turiu daug pavyzdziu: mano brolis su zmona, jau dabar buvusia, pradraugavo irgi 6 metus. Apsivede, o kartu tepragyveno 2 metus!
Pirmi metai bendro gyvenimo dar buna grazus, bet antri, treti - kosmariski. Gali buti meile, pasitikejimas, bet du zmones ateina su skirtingais auklejimais, is skirtingu seimu, su skirtingu tvarkingumo supratimu. Kol nepagyvenai, tol nezinai. Pas mus praejus 6 metams - jau apsitryne viskas. Nebeliko pykciu del neplautu indu, netvarkytu kambariu ir vyro kojiniu po visa nama. Jis zino ko man reikia, kad butu gerai as zinau, ko jis nori. Dabar mes galesime rupintis vaiku ar vaikais, negalvodami apie buities rupescius. As savo vaikams patarsiu is pradziu kartu pagyventi, bent jau min 3 metus, o jau po to spresti: zenytis ar ne!
Atsakyti
QUOTE (Viksva @ 2004 05 13, 13:35)
Mes draugavom beveik 6 metus. Taip irgai delsėm, nes buvome dar labai jauni, pažinties dieną man buvo tik 15. Susimetę niekada negyvenome, manau, kad jei jauti, kad tai tas žmogus ir tu jau nori gyventi kartu reikia tuoktis. Nes tas gyvenimas susimetus, jei tai yra kažkoks pabandymas labai jau nerimtas. Tu negali mylimojo kaip daikto pasimatuoti, kiek laiko panešioti, o po to nuspręsti, kad jis tau netinka. Absurdas, tikra meilė, jei visada žinai, kad jis vienintelis ir kas tarp jūsų bebūtų jį visada mylėsi, kai neįsivaizduoji kito žmogaus šalia savęs... tai pasakiškas jausmas smile.gif

Aišku, jausmas, kad esi su tuo vieninteliu, yra pasakiškas. Bet dar pasakiškiau, kai eini prie altoriaus įsitikinusi, kad dėl smulkmenų nesiriesit ir po poros metų neišsiskirsit... wink.gif O šeimyninis gyvenimas, ypač kai atsiranda vaikų, nėr toks paprastas doh.gif doh.gif doh.gif todėl tikrai verta vienas kitą išmėginti. Tikiu, kad savo brangiausiu pasitiki, bet ar pati pasitiki savimi 100 proc., kad sugebėsi prie jo prisitaikyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 14 gegužės 2004 - 12:26
Mes su vyru buvom pazystami 5metus, o nusprendem tuoktis po 3 men draugystes - ir tikrai ne is reikalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 05 14, 12:25)
Tikiu, kad savo brangiausiu pasitiki, bet ar pati pasitiki savimi 100 proc., kad sugebėsi prie jo prisitaikyti?

Vasarą bus metai kai mes esame vedę, dabar esu laiminga, nors aišku ginčų buities tema būna, kartais daugiau, kartais mažiau. Bet kaip mes nesipyktųme aš žinau, kad vis tiek mes vienas kitą mylime, ir kad vis tiek busime kartu. Gal dar esu labai jauna ir naivi, bet manau, kad tas jausmas ir toks pasitikėjimas be abejonių yra būtent dėl to kad jis mano antroji pusė. Vien jį pamačiusi aš žinojau, kad tai jis. Žinau ir dabar.
Kodėl pvz, jeigu tėvų neklauso jų vaikas jiems nekyla noro ir net minties jį dėl to palikti. Tai dėl ko kai nesutari su savo vyru turi galvoti apie išsiskirimą. Tu gi prie altoriau pažadėjei, kad bėdoje, lygoje ir pan. Tai ką priesaika nieko nereiškia?
Atsakyti
Ash su savuoju jau 3 su virshum metu leidziu kartu, gyvenam 2 metus "susimete", tuoktis dar neketinam- juk niekas nepasikeistu- tik pase antspaudas ir ziedas ant rankos, kurio nei jis nei ash neneshiotumem-baisiai nepakenciu papuoshalu ....

gerai mums ir taip.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

nestuke.gif dar neplanuojam bent 5 metus
Atsakyti
QUOTE (Bureja @ 2004 05 18, 09:33)
Ash su savuoju jau 3 su virshum metu leidziu kartu, gyvenam 2 metus "susimete", tuoktis dar neketinam- juk niekas nepasikeistu- tik pase antspaudas ir ziedas ant rankos, kurio nei jis nei ash neneshiotumem-baisiai nepakenciu papuoshalu ....

gerai mums ir taip.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

nestuke.gif dar neplanuojam bent 5 metus

spaudo pase nebededa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Sfinxute @ 2004 05 18, 10:11)
QUOTE (Bureja @ 2004 05 18, 09:33)

gerai mums ir taip.... rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

nestuke.gif  dar neplanuojam bent 5 metus

spaudo pase nebededa tongue.gif

rimtai jau nededa blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti