Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

QUOTE(lijo @ 2006 05 13, 19:26)
o kam  tongue.gif ? mes pirmąją dieną, galima sakyt, žinojom, bet... atėjo laikas tik dabar  biggrin.gif

aha..zinot tai visi zino wub.gif , bet yra labai daug vyru , kurie niekada gali neapsisprest cool.gif
Atsakyti
mes kartu jau 3 metai. biggrin.gif kažkada kalbejom kad jau visai neblogai būtų susituokti g.gif bet tokio kaip oficialaus pasipiršimo nebuvo... kažkaip kartu nusprendem kad jau laikas. daug išgyvenom, patyrėm esam be galo atviri vienas kitam, gerai jaučiamės kartu tai kodėl gi nesituokti... be to gyvenam kartu 2 metus. o ir pastaruoju metu norėjom kažko rimčiau nei gyventi "susimetus"
Atsakyti
4u.gif nu mes tai turbut anksciausia pradejom apie tai galvoti blush2.gif dar net nebuvom mate vienas kito, bendraudavi internetu jau pradejom kalbeti apie vedybas doh.gif susitikus, pagyvenus kartu kalbos ir planavimas vis nerimo ir..... thumbup.gif vistik nusprendem nesti pareiskimus sia vasara.
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 13, 20:24)
tai reikia vyra taip siek tiek "paskatinti" thumbup.gif

biggrin.gif nea, mes planuojam kitai vasarai nes anksciau butu per anksti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 13, 19:42)
aha..zinot tai visi zino wub.gif , bet yra labai daug vyru , kurie niekada gali neapsisprest cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na, šiek tiek reikia tongue.gif
Atsakyti
Skaitau ir galvoju, kodel nuo vyru vedybos prikauso g.gif "Pasiule isteketi", "pasiule iteisinti" ir pan. O kas butu jei nepasiulytu? biggrin.gif nepasitenkinimas, dar kas nors? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 05 14, 09:27)
Skaitau ir galvoju, kodel nuo vyru vedybos prikauso  g.gif  "Pasiule isteketi", "pasiule iteisinti" ir pan. O kas butu jei nepasiulytu?  biggrin.gif  nepasitenkinimas, dar kas nors? smile.gif

a va tokia mūsų visuomenė, Abo smile.gif leidžiam jiems galvoti, jog būtent jie renkasi, valdo situaciją, nors dažniausiai atvirkščiai būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 14, 11:29)
a va tokia mūsų visuomenė, Abo  smile.gif leidžiam jiems galvoti, jog būtent jie renkasi, valdo situaciją, nors dažniausiai atvirkščiai būna  biggrin.gif

O man nesinori, kad jis galvotu, jog valdo situacija, nes taip ner biggrin.gif
Nors tokie dalykai turi buti bendru sutarimu, tik apie tai kalbet reikia, nu nebent tik suzadetuviu jau nepriplanuosi
Atsakyti
Mes kartu esam puse metu ax.gif ir jau rugpjuti tuokiames, nes pries kelias savaites manes paprase tapti jo zmona blush2.gif atrodo, jog esu pati laimingiausia pasaulyje... thumbup.gif mes per daug isgyvenom vienas del kito ir vienas be kito verysad.gif kai pagalvoji, kad dar nepradejus mums oficialiai draugauti, as jau draugei pareiskiau, jog jei man pasipirstu toks zmogus kaip JIS as nedvejodama sutikciau 4u.gif dziaugiuosi, kad viskas yra taip kaip yra wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
KAIP KEISTA KAD TAIP GREIT PASIRYZTAT TEKET PO TOKIO TRUMPO LAIKO AS TAI BIJOCIAU MES TAI BEVEIK 7 METAI KARTU,TAI KAIP IR LAIKAS JAU...
Atsakyti
QUOTE(AGNIESKA4 @ 2006 05 16, 11:38)
KAIP KEISTA KAD TAIP GREIT PASIRYZTAT TEKET PO TOKIO TRUMPO LAIKO AS TAI BIJOCIAU  MES TAI BEVEIK 7 METAI KARTU,TAI KAIP IR LAIKAS JAU...

Mano patirty buvo virs 5metu draugyste g.gif kuri vede i santuoka, bet viskas buvo be dziugesio, be jokio sirdeleje kibirksciuko verysad.gif bet pernai grizo mano ex suzadetinis ir pareiske, kad vestuves atidetos doh.gif tada viskas pradejo slysti is ranku ir santykiai tiesiog issikreipe, pasidare naudos ieskojimas verysad.gif todel kai sutikau JI vos neverkiau, kad deja, jau turiu drauga verysad.gif viskas susikloste kitaip su skausminga, bet gera patirtimi smile.gif o dabar viskas super thumbup.gif
Atsakyti
Mes nusprendem mazdaug po 1.5 metu pazinties, panasiai ir bendro gyvenimo. Manau jei jauti, kad tai "tas" zmogus, ilgai tempti nereikia.
Atsakyti