Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

smagu bus po santuokos, tikiuos 4u.gif
Atsakyti
nežinau nežinau, ar labai jau čia kas pasikeis tongue.gif mes jau seniai šeima, tik neoficiali...
Atsakyti
mes tai esam kartu,...na pasiskaityt apačioje žinutės galit, vestuvių diena bus lygiai 6 metai, kaip mes pora, gyvenam 4-ti metai kartu,...nu beveik, nes jis jau metai kaip i Norvegiją važinėja verysad.gif
Atsakyti
Na mes tai tuoksimes 06.24 - lygiai du metai nuo pirmojo pasimatymo wub.gif Specialiai rinkomes sia data, nes ji ir reiksminga ir prasminga ir isimintina (be to - jonines biggrin.gif ) O gyventi kartu pradejom laaabai greitai - gal antra draugystes savaite ax.gif Na oficialiai tai veliau, bet nakvodavo pas mane ir taip nejucia daiktu daugedavo biggrin.gif Tai kai atkeliavo paskutiniai daiktai (po 3 men mazdaug), tai laikoma oficialia atsikraustymo data lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mes tuoktis nusprendem daugiau nei pries metus, o susituoksime jau septintais musu draugystes metais...Jau kaip rpilipom vienas prie kito taip prilipom lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!mes kartu jau 7 metukai ir kartu gyvenam 4 metus.Pernai nusprendem kad jau laikas butu visa ta reikaliuka itvirtint.kazkaip keistai kai taip ilgai gyvenam kaip vyras ir zmona bet jais nesam 4u.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif ax.gif O po to pagal plana ir nestuke.gif rolleyes.gif graziu vestuviu visoms!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 02 27, 13:35)
Sveikutes!mes kartu jau 7 metukai ir kartu gyvenam 4 metus.Pernai nusprendem kad jau laikas butu visa ta reikaliuka itvirtint.kazkaip keistai kai taip ilgai gyvenam kaip vyras ir zmona bet jais nesam 4u.gif  4u.gif  4u.gif  blush2.gif  ax.gif O po to pagal plana ir  nestuke.gif  rolleyes.gif graziu vestuviu visoms!!!!!!!!!! thumbup.gif

Na ziuriu ne as viena taip ilgai su brangiuosiuoju nuodeminga gyvenima gyvenau (kaip sako musu mociutes) lotuliukas.gif Bet juk is tikruju - tiek laiko kartu praleidusi pora jau seniai yra kaip vyras ir zmona mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes gyventi kartu pradėjom po pusės metų kai susipažinom artimiau dar po pusmečio jis pasipiršo ir jau kai apsivesim bus 2 metai kaip mes kartu, neskaitant to jog pažįstami esam jau daugybę metų bet nebuvo pora biggrin.gif
Atsakyti
O mes tai draugavom nepilnai du metus ir tada pajutom, kad jau norėtume kartu gyventi... tada jis man pasipiršo ir po dviejų mėnesių atšokome vestuves mirksiukas.gif
Manasis nenorėjo gyventi susimetus, tad ir pasiūlė susituokti smile.gif Aš labai vertinu jį už tokį pasirinkimą...
Atsakyti
Na aisku,kiekvienam savo...kai pajunti, kad jau laikas, tada ir zengi prie altoriaus...O tas laikas pas vienus greiciau, pas kitus leciau ateina... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 02, 11:26)
nežinau nežinau, ar labai jau čia kas pasikeis  tongue.gif mes jau seniai šeima, tik neoficiali...

as kazkada savojo klausiau, kas jo nuomone mes esam - ar pora gyvenanti kartu, ar seima, tik be antspaudo pase - tai sake antras variantas (kartot nujauciu tingejo) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 28, 13:47)
as kazkada savojo klausiau, kas jo nuomone mes esam - ar pora gyvenanti kartu, ar seima, tik be antspaudo pase - tai sake antras variantas (kartot nujauciu tingejo) lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ach tos moterys blush2.gif man šauna į galvą kartais visokių kvailysčių savojo paklaust... lotuliukas.gif pvz., jei tau siūlytų už mane milijoną, ar atsisakytum manęs?
dažniausi atsakymai:
NIEKAS UŽ TAVE TIEK NEDUOS biggrin.gif
NE, BET UŽ 2 MILIJONUS DAR PAGALVOČIAU biggrin.gif
PRIMOKĖČIAU, JEI KAS PAIMTŲ biggrin.gif
Atsakyti