QUOTE(Svaigule @ 2006 05 22, 23:22)
Čia tai tikra tiesa. Apie buitį galima spręsti ir kartu negyvenant (svarbu, kiek laiko per dieną praleidžiat kartu:) Pastebėti, ar išplauna indus, išneša šiukšles ir tt labai paprasta + ar buitis santykių pagrindas? Manau, kad pagrindas yra kaip pora sugeba spręsti problemas.. Be abejo, gyvenant kartu, didžiausios problemos dėl buities... Bet jei sugebama spręsti kito tipo problemas, nebus bėdų ir su buitinėm.
Po metų draugystės jau 100% buvau tikrai, kad noriu b8ti su savo žmogus. Matau jo netobulumus, bet už juos tik dar labiau jį myliu..
buitis yra ne pats svarbiausias dalykas, bet daznai pakisantis koja
Papildyta:
QUOTE(Ausrytia @ 2006 05 22, 22:52)
o tai manau atvirksciai... tikrai juk kad ir per puse metu ar metus negyvenus kartu nepamatysi, ar jis turi kazkokiu bjauriu iprociu, pvz, kaip ismetyti kojines pakampiais ar neisplauta puodeli istatyti i kriaukle... arba ne iki galo uzdaryti stalcius... na per laika sitie dalykai taip pradeda erzinti...

o negyvenant kartu galima pagalvoti kad tai tik atsitiktinumas arba is viso to nepastebeti. man pvz, kliuva visokios smulkenos, ir man yra svarbu, ar stalcius uzdarytas, ar paliktas pusiau atviras. na cia vienas is pavyzdziu. ir tikrai to pastebeti neimanoma negyvenant kartu. mano drauge netrukus isteka. ji negyveno su busimu vyru ir tuo didziavosi, atseit, vos ne nekalta, labai jau cia gerai. o dabar kai liko kelios savaites, ji jau abejoja ir gailisi - sako, nezinau, kaip cia mums bus, kai kartu gyvensim. va tau tai gerai, tu jau zinai, kaip tavasis elgiasi, nes senai gyveni. o as ka darysiu, kai mane prades nervint jo iprociai? juk nesiskirsiu... o jei jis nesitaisys, nesistengs?... na, ir ka jai i tai atsakyti? ji pati nezino, kaip jis elgsis ju namuose, nes niekada nemate jo buityje... todel ir sakau, kad gyvenimas kartu - tai didziulis isbandymas dviems zmonems, kuri butinai reikia praeiti. jei nepraeini ir issiskiri - irgi gerai, nes tai parodo, kad po vestuviu butu skyrybos...

ta ir turiu omeny...negyvenant kartu, pvz, negali suprast ar jis tvarkingas( tai, kad jo masina svari, dar nieko nereiskia

)

,negali zinot, kaip bus sprendziamas piniginis klausimas ( sneket visi graziai moka

)ir as ta dalyka, ne pati sugalvojau, tiesiog matau daug pavyzdziu aplink..Viena mano drauge su vaikinu negyveno kartu pries vestuves, o po vestuviu jis pradejo namo nepareit ( o meile kokia, ne tas zodis....), tai jis jai ir sako, tai cia normalu, ko cia pyksti...? kiti pazistami taip pat po vestuviu nusprende gyvent ir po puses metu jis ja paliko, nes pasak jo, nervina kiekvienam zingsnyje...

galima ilgai gincytis, bet pagyvenus kartu islenda labai daug dalyku su kuriais, galbut, nelabai noresis taikytis