Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

QUOTE(Primadona-A @ 2006 05 22, 20:20)
Cia juk juokauji lotuliukas.gif
Papildyta:

Sorry, bet del gyvenimo kartu ir buities as nesutinku g.gif tuo labiau, jei su zmogum esi ilgiau nei as, tai matai koks jis namie, matai kaip elgiasi ir t.t Nemanau, kad butina gyventi drauge iki vestuviu, kad paziuretum ar "panesit" buiti blink.gif

Čia tai tikra tiesa. Apie buitį galima spręsti ir kartu negyvenant (svarbu, kiek laiko per dieną praleidžiat kartu:) Pastebėti, ar išplauna indus, išneša šiukšles ir tt labai paprasta + ar buitis santykių pagrindas? Manau, kad pagrindas yra kaip pora sugeba spręsti problemas.. Be abejo, gyvenant kartu, didžiausios problemos dėl buities... Bet jei sugebama spręsti kito tipo problemas, nebus bėdų ir su buitinėm.
Po metų draugystės jau 100% buvau tikrai, kad noriu b8ti su savo žmogus. Matau jo netobulumus, bet už juos tik dar labiau jį myliu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaigule @ 2006 05 22, 23:22)
Čia tai tikra tiesa. Apie buitį galima spręsti ir kartu negyvenant (svarbu, kiek laiko per dieną praleidžiat kartu:) Pastebėti, ar išplauna indus, išneša šiukšles ir tt labai paprasta + ar buitis santykių pagrindas? Manau, kad pagrindas yra kaip pora sugeba spręsti problemas.. Be abejo, gyvenant kartu, didžiausios problemos dėl buities... Bet jei sugebama spręsti kito tipo problemas, nebus bėdų ir su buitinėm.
Po metų draugystės jau 100% buvau tikrai, kad noriu b8ti su savo žmogus. Matau jo netobulumus, bet už juos tik dar labiau jį myliu.. wub.gif

buitis yra ne pats svarbiausias dalykas, bet daznai pakisantis koja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausrytia @ 2006 05 22, 22:52)
o tai manau atvirksciai... tikrai juk kad ir per puse metu ar metus negyvenus kartu nepamatysi, ar jis turi kazkokiu bjauriu iprociu, pvz, kaip ismetyti kojines pakampiais ar neisplauta puodeli istatyti i kriaukle... arba ne iki galo uzdaryti stalcius... na per laika sitie dalykai taip pradeda erzinti...  doh.gif o negyvenant kartu galima pagalvoti kad tai tik atsitiktinumas arba is viso to nepastebeti. man pvz, kliuva visokios smulkenos, ir man yra svarbu, ar stalcius uzdarytas, ar paliktas pusiau atviras. na cia vienas is pavyzdziu. ir tikrai to pastebeti neimanoma negyvenant kartu. mano drauge netrukus isteka. ji negyveno su busimu vyru ir tuo didziavosi, atseit, vos ne nekalta, labai jau cia gerai. o dabar kai liko kelios savaites, ji jau abejoja ir gailisi - sako, nezinau, kaip cia mums bus, kai kartu gyvensim. va tau tai gerai, tu jau zinai, kaip tavasis elgiasi, nes senai gyveni. o as ka darysiu, kai mane prades nervint jo iprociai? juk nesiskirsiu... o jei jis nesitaisys, nesistengs?... na, ir ka jai i tai atsakyti? ji pati nezino, kaip jis elgsis ju namuose, nes niekada nemate jo buityje... todel ir sakau, kad gyvenimas kartu - tai didziulis isbandymas dviems zmonems, kuri butinai reikia praeiti. jei nepraeini ir issiskiri - irgi gerai, nes tai parodo, kad po vestuviu butu skyrybos...

drinks_cheers.gif ta ir turiu omeny...negyvenant kartu, pvz, negali suprast ar jis tvarkingas( tai, kad jo masina svari, dar nieko nereiskia mirksiukas.gif ) biggrin.gif ,negali zinot, kaip bus sprendziamas piniginis klausimas ( sneket visi graziai moka mirksiukas.gif biggrin.gif )ir as ta dalyka, ne pati sugalvojau, tiesiog matau daug pavyzdziu aplink..Viena mano drauge su vaikinu negyveno kartu pries vestuves, o po vestuviu jis pradejo namo nepareit ( o meile kokia, ne tas zodis....), tai jis jai ir sako, tai cia normalu, ko cia pyksti...? kiti pazistami taip pat po vestuviu nusprende gyvent ir po puses metu jis ja paliko, nes pasak jo, nervina kiekvienam zingsnyje... gun_bandana.gif galima ilgai gincytis, bet pagyvenus kartu islenda labai daug dalyku su kuriais, galbut, nelabai noresis taikytis
Atsakyti
Aš tiesiog linkiu visoms poroms kartu ilgai ilgai išgyventi ir kuo mažiau problemų, čia vieno sprendimo nerasim mirksiukas.gif
Vienos poros bus laimingos, negyvenę kartu, o kitos perėję ugnį ir vandenį po 10 metų draugystės... Žd čia bendros sėkmės formulės tikrai nėra smile.gif
P.S. parašysim pačios kaip mums seksis po vestuvių.. ypač tos, kurios negyvenom su vaikinu... Juk geriausia - tikri savi pavyzdžiai (:

P.S. gyvenimas šeimoje ir gyvenimas susimetus, patikėkit manim, kaip diena nuo nakties skiriasi (aplinkui turiu šimtus pvz). Bent jau tų žmonių, kurie santuoką tikrai vertina, problemos paprasčiau sprendžiasi, jau vien dėl atsakomybės lygio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaigule: 23 gegužės 2006 - 09:47
QUOTE(Svaigule @ 2006 05 23, 10:42)
Aš tiesiog linkiu visoms poroms kartu ilgai ilgai išgyventi ir kuo mažiau problemų, čia vieno sprendimo nerasim  mirksiukas.gif
Vienos poros bus laimingos, negyvenę kartu, o kitos perėję ugnį ir vandenį po 10 metų draugystės... Žd čia bendros sėkmės formulės tikrai nėra smile.gif
P.S. parašysim pačios kaip mums seksis po vestuvių.. ypač tos, kurios negyvenom su vaikinu... Juk geriausia - tikri savi pavyzdžiai (:

P.S. gyvenimas šeimoje ir gyvenimas susimetus, patikėkit manim, kaip diena nuo nakties skiriasi (aplinkui turiu šimtus pvz). Bent jau tų žmonių, kurie santuoką tikrai vertina, problemos paprasčiau sprendžiasi, jau vien dėl atsakomybės lygio...

sutinku, kad nera formules vienos drinks_cheers.gif o kuo skiriasi gyvenimas kartu pries santuoka ir po santuokos..?
Atsakyti
Pagyvensim visos ir pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2006 05 24, 18:24)
Pagyvensim visos ir pamatysim biggrin.gif

galesim seimyninio gyvenimo ispudziais pasidalint gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 25, 14:54)
galesim seimyninio gyvenimo ispudziais pasidalint gathering.gif

Arba siaip koki pletkiuka aptarti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2006 05 25, 20:13)
Arba siaip koki pletkiuka aptarti  hihihi.gif

o kada tu isteki? 4u.gif
Atsakyti
As ir, manau, kad del buities kyla daug problemu, bet tai nera pagrindinis dalykas, svarbiausia suprasti zmogu ir moketi rasti kompromisa, nes pvz: man labiau patinka tvarkyti namus, bet nepakenciu lyginti drabuziu, o mano draugui atvirksciai, jis su mielu noru islygina ne tik savo. Taip, manau, ir sprendziamos problemos... vienam vienas labiau patinka, o kitam kitas. Mano vestuves irgi ne uz kalnu liepos 22 diena ir mes kartu negyvenome, nes ne tik as taip norejau, bet ir mano draugas. Zinoma yra buve, kad pas ji gyvenau kol tevai kelionese budavo ar pan., bet susideje negyvenom. Ir, manau, kad gyvenime viskas bus gerai ir gyvensim sauniai!
Atsakyti
mes kartu buvome 5 metus (is ju - 4,5 gyvenome kartu), kai pastojau ir nutarem, kad jau pats laikas ir susituokti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 23, 13:12)
sutinku, kad nera formules vienos drinks_cheers.gif o kuo skiriasi gyvenimas kartu pries santuoka ir po santuokos..?

Na, apie tai daug kalbėjo kunigas per jaunavedžių kursus: koks yra skirtumas "gyventi susimetus" ir gyventi santuokoje... Aš turbūt nesugebėčiau taip šauniai atkartoti, bet tikrai supratau, kad nenoriu gyventi susimetus, noriu šeimos ir pakelsim visus sunkumus kartu;) Visgi net ir negyvendami kartu, puikiai matom, už ko tekam, ir ką vedam thumbup.gif Sprendimas nebuvo priimtas skubotai
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 26, 09:58)
o kada tu isteki? 4u.gif

Musu svente rugpjucio 11d. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Svaigule @ 2006 05 26, 14:29)
Na, apie tai daug kalbėjo kunigas per jaunavedžių kursus: koks yra skirtumas "gyventi susimetus" ir gyventi santuokoje... Aš turbūt nesugebėčiau taip šauniai atkartoti, bet tikrai supratau, kad nenoriu gyventi susimetus, noriu šeimos ir pakelsim visus sunkumus kartu;) Visgi net ir negyvendami kartu, puikiai matom, už ko tekam, ir ką vedam  thumbup.gif  Sprendimas nebuvo priimtas skubotai

As ir "negyvenau" istisai kartu , bet labai daug laiko praleidziam kartu, nes jis pnv, as kn, tai visi savaitgaliai, mano atostogos pas ji...todel matau uz ko isteku ir del to esu labai laiminga smile.gif wub.gif
Atsakyti