Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

QUOTE(Primadona-A @ 2006 05 26, 22:10)
Musu svente rugpjucio 11d. 4u.gif
Papildyta:

As ir "negyvenau" istisai kartu , bet labai daug laiko praleidziam kartu, nes jis pnv, as kn, tai visi savaitgaliai, mano atostogos pas ji...todel matau uz ko isteku ir del to esu labai laiminga smile.gif  wub.gif

O mes beveik gyvenam, tik ne po tuo pačiu stogu.. Kasdien po darbo kartu iki pat ryto arba ir visą naktį, nes išsiskirti būna sunku sad.gif Bet jau greitai viskas bus vienoj vietoj...
Atsakyti
QUOTE(Svaigule @ 2006 05 28, 17:36)
O mes beveik gyvenam, tik ne po tuo pačiu stogu.. Kasdien po darbo kartu iki pat ryto arba ir visą naktį, nes išsiskirti būna sunku sad.gif Bet jau greitai viskas bus vienoj vietoj...

Mes abu laukiam nesulaukiam kada gi jau galesim kiaura para but drauge ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2004 05 07, 19:09)
na mes nusprendeme, kad laikas tuoktis po 4 mano nestumo menesiu, nes kad ir kokioj demokratiskoj Valstybej gyventume, bet... ateityje maziukuj gali buti nemagumu del to, kad tevai gyvena nesusituoke ar pan. Na toks musu buvo sprendimas... O siaip turbut dar butume gyvene "sumete smutkes" dar ilgai  laugh.gif

O mus net vaikutis nestuke.gif neprivertė susituokti ax.gif kodėl vaikučiui turėtų būti gėda? svarbiausia, kad abudu tėvai būtų šalia smile.gif bet aš vis dėlto pasvajoju apie baltą suknelę, o mano vyriokas apie baltą limuziną tongue.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2006 05 28, 22:33)
O mus net vaikutis  nestuke.gif neprivertė susituokti  ax.gif  kodėl vaikučiui turėtų būti gėda? svarbiausia, kad abudu tėvai būtų šalia smile.gif bet aš vis dėlto pasvajoju apie baltą suknelę, o mano vyriokas apie baltą limuziną  tongue.gif  wub.gif

as manau, kad visos pasvajoja ( kad ir ka besakytu) ir tai yra labai gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 28, 23:40)
as manau, kad visos pasvajoja ( kad ir ka besakytu) ir tai yra labai gerai lotuliukas.gif

karts nuo karto pasvajojau, bet tik ne apie baltą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 29, 00:07)
karts nuo karto pasvajojau, bet tik ne apie baltą  tongue.gif

o pas tave ir bus ne balta? 4u.gif
Atsakyti
mes tai metus pradraugavom, jau virs metu kaip gyvenam kartu, kitais metais tuokiames, tai viso bus 3.5 metu kaip kartu smile.gif manau pats laikas jei abu to norin juk biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes noriu ir as pasisakyti 4u.gif esam jau kartu 4.3metu gyvenam metus..na jei vienas kitam nenusibosim lotuliukas.gif taip nusprendem, kad vestuves bus kita vasara..tai isviso bus penki su virs metu doh.gif as cia stabdis.. blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mes 3 metai kartu , is ju beveik 1.5 gyvenam kartu. Siaip nepasakyciau, kad issiaskinau apie ji kazka naujo kai pradejom kartu gyvent, koks zmogus maciau jau tada kai susitikinejom..gyvendami kartu pasikeitem labai labai mazai (cia apie buiti)-viskas taip ir lieka :as labai netvarkinga blush2.gif ,jis labai labai tvarkingas smile.gif Ir jau dabar matosi, kad smarkiai niekas is musu ir po santuokos nesugebes pasikeist(na as labai stengiuosi ..bet...nelabai gaunasi blush2.gif ) Bet vistiek tuokiames..nugi ne buitis gyvenime svarbiausia, yra daug svarbesniu dalyku 4u.gif
Atsakyti
isvis, kazkaip ima ir ateina laikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 23, 21:11)
isvis, kazkaip ima ir ateina laikas biggrin.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 24, 21:21)
tikrai taip  drinks_cheers.gif

O kazin buna, kad neateina tas laikas? verysad.gif
Atsakyti