Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

mes nusprendem, kad atejo laikas susituokti, mazdaug po penkiu su puse metu draugystes- tada nunesem pareiskimus. dabar kartu esam jau virs sesiu metu, o vestuves rugpjuti. gyvenam kartu apie keturis metus.
beje, labai dziaugiames kad neskubejom- tiek laiko pragyvenus jau tikrai zinom vienas kito charakterio bjauriausias( blush2.gif )savybes, tad po vestuviu neturetu kazkas pasikeisti...na, cia as apie tai, kad buna kai greit susituokia, o paskui sako, kad va, pries tai toks (tokia) geras buvo, o dabar pasikeite, charakteri rodyt pradejo... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(raxke @ 2010 04 10, 19:33)
mes nusprendem, kad atejo laikas susituokti, mazdaug po penkiu su puse metu draugystes- tada nunesem pareiskimus. dabar kartu esam jau virs sesiu metu, o vestuves rugpjuti. gyvenam kartu apie keturis metus.
beje, labai dziaugiames kad neskubejom- tiek laiko pragyvenus jau tikrai zinom vienas kito charakterio bjauriausias( blush2.gif )savybes, tad po vestuviu neturetu kazkas pasikeisti...na, cia as apie tai, kad buna kai greit susituokia, o paskui sako, kad va, pries tai toks (tokia) geras buvo, o dabar pasikeite, charakteri rodyt pradejo... doh.gif

p.s. jei ka tai cia tik mano asmenine nuomone (neturiu nieko pries tai, kad zmones tuokiasi vos tik susipazine, viskas OK 4u.gif )... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes kalbeti apie santuoka pradejome po pusantru metu draugystes, bet irgi po to, kai metus pagyvenome kartu ir supratome, kad vienas kitam gerkles neperkasime tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Supratom jau senokai, bet veiksmu ememes tik pries pora menesiu biggrin.gif
Atsakyti
nusprendėm tuoktis prieš pora metelių, bet kol susiruošėm lotuliukas.gif kai susituoksim, tai jau pradraugavę būsime 6,5 metų blush2.gif o pažystami 7,5 ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

O mes susituokeme po 8metu buvimo kartu. Dar draugystes pradzioje vienas kito paklauseme, kada norime tuoktis/vesti. Abu nusprendeme kad 25-26m.yra pats tas. Taip ir atejus laukui tai padareme : ) Po dvieju metuku laukiames leliuko nestuke.gif thumbup.gif

Sustyguota- sutvarkyta 4u.gif : )
Atsakyti
Sveikutės,

Mes nusprendėm, kad jau laikas tuoktis, praėjus 3 metams draugavimo. Pažįstami esam 5 metus. Kartu negyvenom nė trupučio - nebuvo tam sąlygų... smile.gif
Atsakyti
Mes kartu 5 metai tiek pat laiko ir gyvenam kartu o nusprendem tuoktis pries pusmeti. Kai tuoksimes bus 5 su puse metu. Dabar jauciu tinkamas laikas nes vienas kita gerai pazystam ir buvo jau visko ir gero ir blogo.....o vis dar norim buti kartu wub.gif
Atsakyti
Mes zadam susituokt po 2.5 metu draugystes smile.gif
Atsakyti
man pasipirso po 3metu draugystes, kai tuoksimes, kartu busim 4metus. (is ju vienus metus gyvenom kartu, jei sudeliojo taskus ant i) blush2.gif
Atsakyti
Mes nusprendem, kad norim zanytis po puses metu draugystes, po 9menesiu kartu MB pasipirso, o vestuves keliam po pusantru metuku draugystes smile.gif Greitai viskas, bet kai randi savo zmoguti, ilgai nesvarstai smile.gif
Atsakyti
na man pasipirso po 2 metu draugystes mirksiukas.gif ir 1 meteliu jau buwome gywena kartu biggrin.gif kad geriau pazinti wienas kita ax.gif ,o per musu westuwes bus lygiai 3 metai ir 2d thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ba_Bochka @ 2004 05 13, 16:35)
Mes draugavom beveik 6 metus. Taip irgai delsėm, nes buvome dar labai jauni, pažinties dieną man buvo tik 15. Susimetę niekada negyvenome, manau, kad jei jauti, kad tai tas žmogus ir tu jau nori gyventi kartu reikia tuoktis. Nes tas gyvenimas susimetus, jei tai yra kažkoks pabandymas labai jau nerimtas. Tu negali mylimojo kaip daikto pasimatuoti, kiek laiko panešioti, o po to nuspręsti, kad jis tau netinka. Absurdas, tikra meilė, jei visada žinai, kad jis vienintelis ir kas tarp jūsų bebūtų jį visada mylėsi, kai neįsivaizduoji kito žmogaus šalia savęs... tai pasakiškas jausmas smile.gif

mes irgi pradejom draugaut, kai buvau 15, dbr man 19 ir uz dvieju sav. Musu vestuves thumbup.gif mokykline meile, tik jis vyresnis wub.gif

p.s. niekada negyvenom kartu, tik po vestuviu persikelsiu pas ji thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimoji vy: 04 liepos 2010 - 23:21