Apie Vestuves prakalbom po dvieju metu gyvenimo kartu

o musu vestuves bus liepa, o birzeli bus 9 metai kaip draugaujam, 3 metai is ju gyvenam kartu.
as jau buvau tikra del pasirinkimo po 2metu, o MB dar meteliu prireike iki galutinio sprendimo... taigi pradejome planuotis po 3,5metu
Kad buciau tikra del pasirinkimo man prireike 1 metu, MB jau po pusmecio norejo pasipirsti, bet nutarem dar palaukti, tad po 1,1metu pasipirso
tad dziaugiuosi kad po 7men busime seima

mes susituokem po 8 metu trukusios draugystes

o man po metu draugystes pasipirso:) o po 2,6 susituokem
QUOTE(anciukas. @ 2009 10 19, 12:24)
as jau buvau tikra del pasirinkimo po 2metu, o MB dar meteliu prireike iki galutinio sprendimo... taigi pradejome planuotis po 3,5metu
mes taip pat.. draugaujam virs 3 m. Gyvenam virs 1 metu..Pasipirso per 3 m. draugystes metines..

Mes kai sisipažinome, tai iš karto mintyse pagalvojau, kad va čia tai idealus vyras
o MB juokais iš karto pareiške, kad ieško žmonos
dabar esame jau ~8 menesius kartu ir jau taupomės ir planuojam
tiesiog yra tas stiprus jausmas, kad su šiuo žmogum nori praleisti kartu visą gyvenimą

Mes tuoksimės po 6 metų draugystės iš kurių 4 metus gyvename kartu. Sprendimas tuoktis galiu pasakyti, stipriai apgalvotas ir išlauktas. Apie jungtuves nuolat kalbėdavome visus 4 metus, bet kai tik MV pradėdavo kalbinti nešti pareiškimus, mane apimdavo kažkokia panika ir vis atidėdavau
šiemet ta panika pagaliau išgaravo
Jausmas, kad tai mano žmogus niekda nebuvo apleidęs, tačiau visada rimtai žiūrėjau į santuoką ir buvo sunku SAU atvirai pasakyti ar aš tikrai pasiruošus įsipareigoti. Dabar esu labai laiminga, kad nesituokiau kai man buvo 21-eri, nebūčiau išsaugojusi santuokos jau po pirmos krizės. Dabar turiu daugiau kantrybės , išminties ir vidinės ramybės.

Jausmas, kad tai mano žmogus niekda nebuvo apleidęs, tačiau visada rimtai žiūrėjau į santuoką ir buvo sunku SAU atvirai pasakyti ar aš tikrai pasiruošus įsipareigoti. Dabar esu labai laiminga, kad nesituokiau kai man buvo 21-eri, nebūčiau išsaugojusi santuokos jau po pirmos krizės. Dabar turiu daugiau kantrybės , išminties ir vidinės ramybės.
Vaikinas man pasipiršo po 5 draugystės metų (pradėjome draugauti nuo 18), iki to laiko per daug apie ateitį ir vestuves nekalbėjome, tiesiog gyvenome šia diena ir ja džiaugėmės. Bet be galo smagu buvo išgirsti tuos žodžius
))

galima sakyti po 5 metu draugystes
. kalbeti pradejom apie tai jau kokius metelius gal daugiau ir va kai nesitikejau visai, eme ir pasipirso