Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia - ar atrodot sau graži? Moteriškumas

Niekada nesijaučiau gražesnė, nei būdama nėščia. Tiesiog švytėte švytėjau, vidum ir išore. Aplinkiniai tą pastebėdavo, sakydavo, kad lyg kokia matoma šviesos aura mane gaubia biggrin.gif Tiesiog kai pati jautiesi ypač graži, tai ir kitiems tai tampa matoma.
Svorio priaugau nemažai - 17kg ir kadangi esu žema, į nėštumo pabaigą visai apvalutė tapau. Bet tai manęs anei kiek netrikdė.
Odos problemų niekad neturėjau (tfu tfu tfu), tačiau nėštumo metu veido oda išvis kaip aksomas pasidarė, todėl visi pranašavo, kad nešioju berniuką (klydo biggrin.gif ). Plaukai, tiesa, visai nepatankėjo (kaip dažnai nėštukei būna), tačiau nagai ohoho kokie stiprūs buvo pasidarę!
Visada dėvėjau pilvuką pabrėžiančius rūbus, nes juk toks stebuklas manyje gyveno wub.gif
Be galo kamavo rėmuo, jau nuo pat pirmųjų savaičių. Tekdavo ir kraujais pavemt nuo rėmens. Tačiau niekada neleidau fiziniams negalavimams užgožti tos ypatingos būsenos, kuri persidavė ir į išorę. "I feel like a cow..."? Tikrai ne. I felt soooo special wub.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 05 10, 19:40)
Niekada nesijaučiau gražesnė, nei būdama nėščia. Tiesiog švytėte švytėjau, vidum ir išore. Aplinkiniai tą pastebėdavo, sakydavo, kad lyg kokia matoma šviesos aura mane gaubia biggrin.gif Tiesiog kai pati jautiesi ypač graži, tai ir kitiems tai tampa matoma.
Svorio priaugau nemažai - 17kg ir kadangi esu žema, į nėštumo pabaigą visai apvalutė tapau. Bet tai manęs anei kiek netrikdė.
Odos problemų niekad neturėjau (tfu tfu tfu), tačiau nėštumo metu veido oda išvis kaip aksomas pasidarė, todėl visi pranašavo, kad nešioju berniuką (klydo biggrin.gif ). Plaukai, tiesa, visai nepatankėjo (kaip dažnai nėštukei būna), tačiau nagai ohoho kokie stiprūs buvo pasidarę!
Visada dėvėjau pilvuką pabrėžiančius rūbus, nes juk toks stebuklas manyje gyveno wub.gif
Be galo kamavo rėmuo, jau nuo pat pirmųjų savaičių. Tekdavo ir kraujais pavemt nuo rėmens. Tačiau niekada neleidau fiziniams negalavimams užgožti tos ypatingos būsenos, kuri persidavė ir į išorę. "I feel like a cow..."? Tikrai ne. I felt soooo special wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kaip graziai, su sypsena skaiciau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aisku kad grazi..kartais islenda spuogai, nors anksciau ju nebudavo visai, bet fainiausia, kad "storeji" ir nekompleksuoji del to smile.gif)
svarbu tureti daug sukneliu ir tada super smile.gif
jau 21 savaite ir nenesioju kelniu. aisku nerandu nusipirkti, nors i senas itelpu, bet sedint jau verzia..tai istraukiau ivairiausiu sukniu + nusipirkau ir laisviau ir grazu smile.gif
Atsakyti
As jauciuosi tikrai grazi, tik vienas minusas spuogu atsirado ant veido, ju buna tik po viena ar du, bet tokie baisus ir butinai kurnors ant kaktos ar skruosto doh.gif , nu bet siaip tai labai dziaugiuosi nestumu ir jauciuosi tikrai labai grazi, ir mano vyrukai sako, kad esu pati graziausia mamyte wub.gif
Atsakyti
taip visu 100proc.pakolkas nei spuogu,nei svorio tik pilvukas ir isdideje (.)(.).mb sukasi kaip katinas matyt ir jam grazi lotuliukas.gif
Atsakyti
Jauciuosi grazi. Nei per pirma nestuma, nei dabar neturiu jakiu spuogu. Bet ir is aplinkiniu isgirstu komplimentu apie savo isvaizda. Vienu zodziu esu laiminga ir grazi wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Tai ypatinga busena, tiek svelnumo, pakylejimo, o tai ir daro moteri grazia wub.gif
Po pirmo nestumo ilgejaus tos busenos, dziaugiuosi, kad dabar vel ja isgyvenu.
Atsakyti
Jaučiuosi ne kiek graži, kiek ypatinga rolleyes.gif O dėl grožio tai kaip visada - vieną dieną atrodo, kad esu labai graži, kitą dieną - lyg ir nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2010 05 14, 01:35)
Jaučiuosi ne kiek graži, kiek ypatinga rolleyes.gif O dėl grožio tai kaip visada - vieną dieną atrodo, kad esu labai graži, kitą dieną - lyg ir nelabai biggrin.gif

sutinku drinks_cheers.gif, ir dar kai pasiziuri i veidrodi tai mane tokia kaip palaima uzplusta kad jau turesiu leliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2010 05 14, 00:35)

drinks_cheers.gif Man tos pacios mintys uzplusdavo kai laukiausi biggrin.gif Tikrai nestumas ipatingas metas,jo tikrai pasiilgstu ir prisimenu kaip didziausia vertybe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 04 28, 16:12)
Man įdomu, kaip besilaukianti moteris, žvelgdama į veidrodį jaučiasi?
kaip jūs atrandat savo moteršikumą iš naujo? ar kompensuojat kosmetika, ar tinkamai rengiatės , o gal visai nustojat, net papuošalų nedėvit?
juk būti nėščiai - tai vos ne metai laiko...be to, gyvenam aktyvų gyvenimą...klaip jaučiatės nuo antro trimestro ypač? kaip storėti ir nesibaiminti? o gal nieko nedarot, šokat į treningus?
ar svarbūs jums vyro ar vyrų/aplinkinių komplimentai. ar net baisu lovoj būna nusirengti?

pasidalinkit....

Kreipiau dėmesį į savo išvaizdą net ir nėštumo metu - visada stengiausi būti pasidažiusi, susišukavusi,rengiausi tam atvejui tinkamus drabužius.Žinoma, neatrodysi tokioj būsenoj labai super.
Negalėjau apsimesti, kad svarbu vaikui gerai, o aš kaip nors. schmoll.gif Nėštumas - ne priežastis vaikščioti tik su treningais.
Atsakyti
hnmmm... perskaiciau, kad plaukus pasidazot nestukes? O galima, niekam nekenkia? Man vat ataugineja sruogeles dazytos, labai noriu atsinaujinti, bet bijau.... blush2.gif Ar nepakenks vaikeliui? g.gif
Atsakyti