http://cgi.ebay.com/...=item2c544a301e
kokie zali grazus.
QUOTE(danske @ 2010 04 29, 20:05)
Turbūt pirmas trollstone'as, kuris man gražus

Laba visoms 
Trilinimasis šios dienos įvyko. O ką? Negaliu? Gi vardo diena
KIKIRIKE, va dabar uogos atrado namus
Ir man jų negaila
Kažkaip kaip kokį augintinį, norisi atiduoti į geras rankas
Mylėjau jas, bet matyt per mažais
Dabar myliu vietoje uogų pilką vilką (tik kur tentas pilkumas
) ir rudus taškus
Voverytės atsisakiau, nes na neturėjo keteros ji beveik. Sakiau rytojaus palauksiu, kol Megoje atsiras papildymas
Ir žvaigždutę turiu perlinę, bet ji ne mano
Prasitavorinau
Bet dabar matau jau bent, kad nenusigrybavau, o savo akiai maloniai viską susirinkti baigiu
Tik dėl sidabriukų...net nežinau, ko noriu
Gal virsmo? Gal saulės rato 
Papildyta:
Erszebeth, gėris pas tave

Trilinimasis šios dienos įvyko. O ką? Negaliu? Gi vardo diena

KIKIRIKE, va dabar uogos atrado namus

Papildyta:
Erszebeth, gėris pas tave

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 29, 15:54)
O aš truputį papavydėjau, ir pas mane parkeliavo mano mažučiukas gražučiukas
Tai dabar visais rakursais:

Baisiai pavydziu

QUOTE(Enita @ 2010 04 29, 16:45)
Na man pradžioj irgi mažiukai patiko, bet žiūriu kuo toliau, tuo į didesnius akis krypsta. Čia jaučiu tas pats fenomenas kaip ir apskritai ir pradžių į stikliukus net nežiūrėjau, galvojau, kad apyrankės pagrindas bus sidabriukai, o dabar vėlgi viskas atvirkščiai apsivertė
Ir apskritai tie, kurie iš pradžių patiko, dabar kai kurių jau net nebepikčiau, o į kuriuos iš pradžių net nežiūrėjau, dabar atsirado mano sąraše. net neįtikėtina, kad viskas taip verčiasi aukštyn kojom 

Man irgi pradzioj vieni patiko, dabar visai kiti

Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2010 04 29, 20:14)
Kur zvaigzdute gavai?

Beje, šeštadienį galbūt vėl užsuksiu ten, kur prieš savaitę dar buvo perlinių žvaigždučių, jei dar jų bus likę, gal kam paimt?
Sveikos
Paskutiniu metu labai jau susidomėjau šiais karoliukais ir galvoju pati pradėti juos kolekcionuoti, bet... Nieko nenusimanau apie juos
Net nežinau nuo ko pradėti. Prisiskaičiau, kad jų yra ir didesnių ir mažesnių, sidabrinių ir stiklinių, tikrų ir nelabai... Taigi gal galėtumėt padėti ir paaiškinti kuo jie skiriasi, kur juos būtų geriausia pirkti. Būčiau labai dėkinga už pagalbą

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 29, 19:43)
Mačiau abu, ačiū

QUOTE(Song @ 2010 04 29, 21:46)
Mačiau abu, ačiū
Netinka jie man į raudonąją apyrankę. Beje, ji jau beveik pilna, praktiškai galiu rodyt, gal pafotkinsiu rytoj. Gal kam minnčių kils, kokį karolių į ją užbaigimui įmest 

O Tu raudoną uogą turi?
QUOTE(Burbulake @ 2010 04 29, 21:11)
Sveikos
Paskutiniu metu labai jau susidomėjau šiais karoliukais ir galvoju pati pradėti juos kolekcionuoti, bet... Nieko nenusimanau apie juos
Net nežinau nuo ko pradėti. Prisiskaičiau, kad jų yra ir didesnių ir mažesnių, sidabrinių ir stiklinių, tikrų ir nelabai... Taigi gal galėtumėt padėti ir paaiškinti kuo jie skiriasi, kur juos būtų geriausia pirkti. Būčiau labai dėkinga už pagalbą

Nugi žiūrėk: yra oficialus jų puslapis. Logiška, kad jis vadinasi www.trollbeads.lt Ten yra jų ir kainos, ir pardavimo vietos skirtinguose miestuose. Ten ir perki, elementariausias variantas, ir tikrai žinai, kad tikri...
QUOTE(rasida @ 2010 04 29, 21:47)
O Tu raudoną uogą turi?
Nea. O ką? Pas mane bulvė spuoguota

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 29, 19:06)
Aš ką tik savo Motinos dienos dovaną laimėjau
Už juokingą kainą, tikiuosi, viskas bus gerai 
Ačiū visoms už komplimentus mano apyrankei

Ačiū visoms už komplimentus mano apyrankei

O kaipgi koala su koaliuku? Kitai Motinos dienai?

QUOTE(Enita @ 2010 04 29, 20:33)
Beje, šeštadienį galbūt vėl užsuksiu ten, kur prieš savaitę dar buvo perlinių žvaigždučių, jei dar jų bus likę, gal kam paimt?
Dzaskai reik...