Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek laiko jau sergate trolialige? *Susirgimo pradžia laikoma pirmo karoliuko/apyrankės įsigijimas (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
http://cgi.ebay.com/...=item2c544a301e

kokie zali grazus.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 29, 20:05)

Turbūt pirmas trollstone'as, kuris man gražus bigsmile.gif Bet koks storas thumbup.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif
Trilinimasis šios dienos įvyko. O ką? Negaliu? Gi vardo diena lotuliukas.gif
KIKIRIKE, va dabar uogos atrado namus wub.gif Ir man jų negaila smile.gif Kažkaip kaip kokį augintinį, norisi atiduoti į geras rankas smile.gif Mylėjau jas, bet matyt per mažais smile.gif Dabar myliu vietoje uogų pilką vilką (tik kur tentas pilkumas lotuliukas.gif) ir rudus taškus wub.gif Voverytės atsisakiau, nes na neturėjo keteros ji beveik. Sakiau rytojaus palauksiu, kol Megoje atsiras papildymas smile.gif Ir žvaigždutę turiu perlinę, bet ji ne mano smile.gif Prasitavorinau lotuliukas.gif Bet dabar matau jau bent, kad nenusigrybavau, o savo akiai maloniai viską susirinkti baigiu biggrin.gif Tik dėl sidabriukų...net nežinau, ko noriu g.gif Gal virsmo? Gal saulės rato g.gif
Papildyta:
Erszebeth, gėris pas tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 29, 15:54)
O aš truputį papavydėjau, ir pas mane parkeliavo mano mažučiukas gražučiukas  clap.gif Tai dabar visais rakursais:

Baisiai pavydziu blush2.gif Grazuolis wub.gif

QUOTE(Enita @ 2010 04 29, 16:45)
Na man pradžioj irgi mažiukai patiko, bet žiūriu kuo toliau, tuo į didesnius akis krypsta. Čia jaučiu tas pats fenomenas kaip ir apskritai ir pradžių į stikliukus net nežiūrėjau, galvojau, kad apyrankės pagrindas bus sidabriukai, o dabar vėlgi viskas atvirkščiai apsivertė doh.gif Ir apskritai tie, kurie iš pradžių patiko, dabar kai kurių jau net nebepikčiau, o į kuriuos iš pradžių net nežiūrėjau, dabar atsirado mano sąraše. net neįtikėtina, kad viskas taip verčiasi aukštyn kojom doh.gif

Man irgi pradzioj vieni patiko, dabar visai kiti doh.gif Labai pasikeite troliai mano akyse kai daugiau i juos isigilinau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2010 04 29, 20:14)

Kur zvaigzdute gavai? bigsmile.gif Pasirodyk ka dar papirkai mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, šeštadienį galbūt vėl užsuksiu ten, kur prieš savaitę dar buvo perlinių žvaigždučių, jei dar jų bus likę, gal kam paimt?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Paskutiniu metu labai jau susidomėjau šiais karoliukais ir galvoju pati pradėti juos kolekcionuoti, bet... Nieko nenusimanau apie juos blink.gif Net nežinau nuo ko pradėti. Prisiskaičiau, kad jų yra ir didesnių ir mažesnių, sidabrinių ir stiklinių, tikrų ir nelabai... Taigi gal galėtumėt padėti ir paaiškinti kuo jie skiriasi, kur juos būtų geriausia pirkti. Būčiau labai dėkinga už pagalbą blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 29, 19:43)
Gal bent toks ar toks šarvuotis kabina?

Mačiau abu, ačiū mirksiukas.gif Netinka jie man į raudonąją apyrankę. Beje, ji jau beveik pilna, praktiškai galiu rodyt, gal pafotkinsiu rytoj. Gal kam minnčių kils, kokį karolių į ją užbaigimui įmest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 29, 21:46)
Mačiau abu, ačiū mirksiukas.gif Netinka jie man į raudonąją apyrankę. Beje, ji jau beveik pilna, praktiškai galiu rodyt, gal pafotkinsiu rytoj. Gal kam minnčių kils, kokį karolių į ją užbaigimui įmest ax.gif

O Tu raudoną uogą turi?
Atsakyti
QUOTE(Burbulake @ 2010 04 29, 21:11)
Sveikos  4u.gif Paskutiniu metu labai jau susidomėjau šiais karoliukais ir galvoju pati pradėti juos kolekcionuoti, bet... Nieko nenusimanau apie juos blink.gif Net nežinau nuo ko pradėti. Prisiskaičiau, kad jų yra ir didesnių ir mažesnių, sidabrinių ir stiklinių, tikrų ir nelabai... Taigi gal galėtumėt padėti ir paaiškinti kuo jie skiriasi, kur juos būtų geriausia pirkti. Būčiau labai dėkinga už pagalbą  blush2.gif  4u.gif  4u.gif

Nugi žiūrėk: yra oficialus jų puslapis. Logiška, kad jis vadinasi www.trollbeads.lt Ten yra jų ir kainos, ir pardavimo vietos skirtinguose miestuose. Ten ir perki, elementariausias variantas, ir tikrai žinai, kad tikri...
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 29, 21:47)
O Tu raudoną uogą turi?

Nea. O ką? Pas mane bulvė spuoguota tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 29, 19:06)
Aš ką tik savo Motinos dienos dovaną laimėjau  biggrin.gif Už juokingą kainą, tikiuosi, viskas bus gerai  smile.gif

Ačiū visoms už komplimentus mano apyrankei  blush2.gif

O kaipgi koala su koaliuku? Kitai Motinos dienai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 29, 20:33)
Beje, šeštadienį galbūt vėl užsuksiu ten, kur prieš savaitę dar buvo perlinių žvaigždučių, jei dar jų bus likę, gal kam paimt?

Dzaskai reik...

Atsakyti