Beje, o kokia firma ten žada prekiauti?
Merginos, dar klausimas dėl Trollbeads salos Panevėžy atidarymo. Gal jau kas nors žino kur ir kada? 
QUOTE(Song @ 2010 04 30, 11:26)
Jaučia mano širdis, kad tuos pačius bidinam
Rimaz, kiek žinau, tai Babilone, o kada - dar ne.
Darbuotojų ieško Trade House, o ne koks Fashion Gold, tai gal troliai tiesiogiai?
Darbuotojų ieško Trade House, o ne koks Fashion Gold, tai gal troliai tiesiogiai?
QUOTE(rasida @ 2010 04 30, 12:15)
Grazus, netgi labai. Noriu
QUOTE(Rimaz @ 2010 04 30, 11:52)
Merginos, dar klausimas dėl Trollbeads salos Panevėžy atidarymo. Gal jau kas nors žino kur ir kada? 
Jetus, kaip domina mane to atidarymo reikalai : ar tikrai ir kada... Planuoju į Babiloną traukt
QUOTE(Gardi @ 2010 04 30, 12:12)
Rimaz, kiek žinau, tai Babilone, o kada - dar ne.
Aišku, ačiū. Jei turėsi kokios info - brūkštelk čia, a
QUOTE(Laisvė @ 2010 04 30, 12:40)
Jetus, kaip domina mane to atidarymo reikalai : ar tikrai ir kada... Planuoju į Babiloną traukt 
Nuuu, tai gal kokį meet'ą Pnvž daryt?
QUOTE(Rimaz @ 2010 04 30, 11:52)
QUOTE(Laisvė @ 2010 04 30, 12:40)
Sveikos,
Trollbeads PaneveŽyje Babilone atsidaro jau rytoj nuo 11! Atsidaro pats Trade House. Bus loterijos, akcijos ir visos kitos atidarymui privalomos linksmybės
QUOTE(Troliene @ 2010 04 30, 13:59)
Sveikos,
Trollbeads PaneveŽyje Babilone atsidaro jau rytoj nuo 11! Atsidaro pats Trade House. Bus loterijos, akcijos ir visos kitos atidarymui privalomos linksmybės
ooo,geros naujienos
Gal ir man nuvažiuot, iki Panevėžio nėra taip jau toli...
mergaites, gal kuri turi naujienu is Megos? gal buvot? gal matet? gal uzveze nauju gerybiu?
juk zadejo siandien arba vakar.....
QUOTE(pieva:) @ 2010 04 30, 14:11)
mergaites, gal kuri turi naujienu is Megos? gal buvot? gal matet? gal uzveze nauju gerybiu?
Sakė dalį jau gavo. bet dar ne viską, gaus daugiau.