Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek laiko jau sergate trolialige? *Susirgimo pradžia laikoma pirmo karoliuko/apyrankės įsigijimas (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ewidenta @ 2010 05 01, 22:41)
tai kaip supratau jokiu retiriniu nebuvo panevezy?  man tai mirk griuk verskis per galva reik karaliaus ir karalienes su melynom akim ir pilies cry.gif jei kas nors kur nors pamatysit ar uzuosit pagriebkit, uzsakykit, ,praneskit labai labai labai prasau  help.gif notworthy.gif
Žinau žinau kur yra karalius ir karalienė mėlynom akim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 05 01, 23:20)
Žinau žinau kur yra karalius ir karalienė mėlynom akim bigsmile.gif

Oi parasyk jai i AZ... ba ji retai pas mus uzsuka, mandra...arba labai uzimta g.gif
Papildyta:

Dzaska, matei..., ne tu viena dabar turesi rubina... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 05 01, 19:26)
Na ka mergaites ir pas mane svente vyras taisydamas padeti labai rimtai ja pataise  wub.gif

Prisidedu prie sveikinimu nerealu matai kaip saunu 4u.gif bigsmile.gif ziaurei grazios dovanos ir skoningai suderinta ax.gif ir ner to blogo kad neiseitu i gera ir raideles dera thumbup.gif wub.gif
O mano vyras pasmalsavo ko as aikscioju tada pasakiau tada jis liepe paciai nusipirkt bijo neitikt blush2.gif o man staigmenos patinka ax.gif niu bet nors taip wub.gif
Kaip gera skaityti kaip daug musu dziaugesi bigsmile.gif
ewidenta neliudek bus tau karalius ir karaliene ieskosim mirksiukas.gif 4u.gif

Taipat visas sveikinu su mamyciu artejancia diena 4u.gif ir apyrankiu papildimu bis.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 01, 23:26)
Oi parasyk jai i AZ... ba ji retai pas mus uzsuka, mandra...arba labai uzimta g.gif

Vargu ar tas parašymas ką padės, nes jie ant mano apyrankės lotuliukas.gif tongue.gif ax.gif cool.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 01, 23:26)
Dzaska, matei..., ne tu viena dabar turesi rubina... ax.gif

Man smagu 4u.gif Dar tvyne turi mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 05 01, 23:30)
Vargu ar tas parašymas ką padės, nes jie ant mano apyrankės lotuliukas.gif  tongue.gif  ax.gif  cool.gif  rolleyes.gif

O geras... lotuliukas.gif pas mane irgi jie tupi ant apyrankes... rolleyes.gif
Atsakyti
Laivite negaliu atsidziaugt tavo dovanom idomu koks pamisimo laipsnis pas mane jau netik savo bet kitu jau pradejau dziaugtis g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 01, 23:34)
O geras... lotuliukas.gif pas mane irgi jie tupi ant apyrankes... rolleyes.gif

Irgi mėlynakiai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 05 01, 23:38)
Irgi mėlynakiai? bigsmile.gif

Aga rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 05 01, 23:34)
Laivite  pamisimo laipsnis pas mane jau netik savo bet kitu jau pradejau dziaugtis g.gif  ax.gif

Cia tu apie vyrus,ane... rolleyes.gif Dziaudgiesi, ne tik kad pati gera vyra turi, bet ir kitos, kad gerus turi... hihihi.gif

Labanakt 4u.gif Ba mano kompas labai letai ko tais eina,...gal kas pasijunge...stovi netoliese namo, ir filmus kacioja kai belaidis internetas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 01 gegužės 2010 - 22:50
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 01, 23:47)
Aga rolleyes.gif
Papildyta:
Cia tu apie vyrus,ane... rolleyes.gif  Dziaudgiesi, ne tik kad pati gera vyra turi, bet ir kitos, kad gerus turi... hihihi.gif

turejau omeny trolius blush2.gif ir dovanom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 01, 14:05)
As turiu omeni,: Green Lilac Armadillo - Tibet  ax.gif

Ti jei 2005, tai ji negali but zymeta..
Papildyta:
Radau zalia bulve suretirinta 2008
Melyna - nezinau
Gryn lilac tibet 2005
Tai reiskia, kad negali jie but zymeti... g.gif

Nu maniškis nežymėtas unsure.gif Tik kad grožio pas jį saikingai biggrin.gif

Ot įdomu, kaip sužinot, kada tiksliai žymėt pradėjo? Gal rimc pas danus paklaust.

Apie gerus vyrus nieko nesakysiu, nes esu žalia iš pavydo biggrin.gif Mane dar stebina, kaip jis paima ir išrenka. Taip pats ir išrinko būtent visų bobų svajones, ar žinojo, kad tu nori? Nes, tarkim, mano dieds galėtų norėt išleist kad ir milijoną - bet pamatęs TIEK karoliukų, garantuotai supasuotų doh.gif O jei išrinktų, tai tokį, kokio aš aplamai ne tik kad neprašiau, bet ir pastebėjus nebuvau. Kaip va "Aistra" - aš to karolio aplamai nebuvau pastebėjus biggrin.gif Tercetus šalia jo - mačiau, bet jis tercetų nepirko, pirko šitą. Šiaip džiaugiuosi, mielas karolis, bet pati gyvenime nebūčiau jo nusipirkus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 01, 23:52)
Kaip va "Aistra" - aš to karolio aplamai nebuvau pastebėjus biggrin.gif Tercetus šalia jo - mačiau, bet jis tercetų nepirko, pirko šitą. Šiaip džiaugiuosi, mielas karolis, bet pati gyvenime nebūčiau jo nusipirkus unsure.gif

Tai gal jis pagal pavadinimą rinko mirksiukas.gif
Atsakyti